Палкий фотографії Леша Курбатова

Леша Курбатова фарбує людські емоції і почуття. Навіть якщо це просто будинок. Навіть якщо це ілюстрація для інформаційного майданчика Його робота – це не просто фильгуюча техніка поєднання фотографій, акварелі та фотошопу, це тонка, чуттєва естетика і глибина досвіду, що знаходиться у всіх, і він отримує його від нас і показує нам те саме.

Олексій ілюструє книги, малюнки для Snob, Tape.ru. Чи є проект «Білі речі» - плакати, футболки, сумки, муги зі своїми фотографіями. Серед них дуже живі портрети дивовижних людей, зроблені в особливому стилі.

Але він не в рекламних оголошеннях. Що дивно на одній руці, але на іншому – дуже чіткий. Твори Леша - живо, пристрасний і драматичний - не впишуться в целюлоїд, відхилений світ російської реклами.

Леша розповів сайт в нашому улюбленому жанрі есе про себе, його роботу, про життя, про те, що їх переміщує. Чоловік, виявився, багато талантів - розповів цікаві, цікаві, глибокі і дуже мудрі.

У нашому будинку була серія книг «Життя чудових людей». Кожен об'єм має багато нудних, сухого паперу з текстом і трохи покритих відтвореннями. Навігація Я усвідомлю, що цей принцип працює в всьому - є менше шоколаду, ніж начинки, більше тесту, ніж варення. Я навчаю ці відтворення назад і вперед. Собінов мало з них. У "Марат" - всі однакові чоловіки в гуртожитку. У "Домашній" більше картин, і все про революції з гілотінами. Коли я «читаю» весь GZL таким чином, я мав би опанувати журнали. Упродовж шести років я прийшов по "Вогонь", в якому гостра соціальна звітність про порожніх лічильниках і ГКХ, що перекривалися на постійній обручці між статтями - крихкий напівпривід з живопису Bosch. Вона весело тягне її лапи, а замість спини вона показала якусь кишеню - це, можливо, перший творчий удар. Все інше було вторинним. Все, що можна пам'ятати зараз вийшов з цього стрибка з чорної істоти.

Йосип Бродський

р.

Борис Стругацький (Для Сноба)

Клен Східуд

Генерал de Gaulle (Для Snob)

Сергій Довлатов

Махама Ганді

Фріда Кахло

Марлен Дітріх

Я ліворуч. Я думаю, що це? Це означає, що я завжди дозволяв все. Вони не завадили дорослим, не заважали грати, не перенапружувалися, щоб бути правою рукою. Так, якщо я вирішив заробити гроші, а не навчання, я пішов працювати, не коледж. Це не справа з вищою освітою. І я не пишаю це прямо зараз. Пройдіть і дізнайтесь, скажімо почесні професіонали. Я скажу себе, я відповідав, що я малю з ранку до вечора. Одне замовлення, потім інше, слідом третій. Насолоджуйтеся сніданком, обідом і вечерею. Що таке? За винятком того, що вільний чоловік вирішує все для себе, навіть якщо ці рішення можуть бути краще.

Ілюстрації на тему дня для Tape.ru. Термін виконання кожного становить 24 години.

Ви повинні попросити себе, чому ви це робите і не інші? Я завжди хотів бути режисером або варенням. Але потім так сталося, що мій тітка має друкарню, і в домашніх умовах був комп'ютер і ви можете малювати щось, перша листівка, перша візитна картка, яскравий світ друку, один з ваших рухів і тисяч примірників. Ви все ще називаєте себе дизайнером друку, але ваш брат вже приніс планшет, щоб працювати, і здається, що щось заспокійливе - ви робите між роботою, після чого ви не працюєте, і ви робите, після чого ви не розумієте, що всі ці люди зрізаються виданнями, натискаючи на вісімнадцятій сторінці і нічний переклад офсетних фільмів.

Габаритний зображення

Студентська гра в Лондон (Для Сноб)

Ілюстрації за вересень Сноб (2010)

Немає відваги почати малювати на гроші. Просто в якийсь момент ви відчуваєте, що хтось інший взуття на ногах, вони більші за розмірами і плутають прямо-лівий.

Я не шукаю пригод. Я не думаю, що я навіть отримав через комп'ютер. Я не відключився фотошоп, тому я залишився.

Тепер, коли моя робота постійно пов'язана з підбором фотографій, практично немає часу для «живих» матеріалів. І якщо я хочу відволікатися, я намагаюся не отримати мій комп'ютер. Я експериментую з маслом протягом останніх декількох місяців, але виявилося, що це вимагає деяких таїтонічних зусиль: розбавляючи все, що вам потрібно на палітрі, постійно протираючи щітки, додаючи подразне, не змащуючи в фарбі - в цілому, серйозне заняття.

Кафе Elefant

Інсумня

Лука Бресель

Рибалка Сардина

Історія

Коли ви виконуєте свою роботу, ви зупините мислення про обличчя. Я маю на увазі, ви не можете говорити нескінченно про кроковані зуби, якщо ви любите співати. У той же спосіб я ніколи не думав про чіпси, почерку або власний стиль – тільки тому, що я був високий на процесі і хотів зробити красиво. Іноді ви малюєте себе і, якщо вона виходить погано, ви починаєте імітувати. Ви можете спробувати зробити це як Bruegel, але він виходить набагато гірше. Ви фарбуєте під Пташкою, ви не Якщо ви збираєте літати, є надія, що це буде різним. Цей "діферент" в кінцевому підсумку стає гаком, розумним для наступного кроку. Потім беремо акварельний папір, щітки ширші і тверді, і я починаю фолієву. Потім я сканую все, що виявилося і об'єдную фото з відварами. Я малюю або навіть малюємо щось окреме з фото.

Тепер, однак, існує величезна кількість хлопців, які працюють за таким же принципом. Я не думаю, що вони мають нічого сказати. Я не схожа на те, що вони роблять, і я почав запитати, як це виправдано.

Слюммер

р.

Whaits, Девіс, Кокер

Дерев'яні вироби 1969

І ось, коли виникають сумніви, потрібно розуміти поняття. Поставте себе в правий кут і подивіться на все звідти, розуміючи, що на руках більше слабких карток, ніж козирки. Хто художник і хто є ілюстратором? Що називається графікою, і що таке штепсель в діал-смузі? Хто хоче почути вас і хто ви стоячи на нозі? Це холодні, неприємні питання. Художник – творець, який встановлює свої правила. Він має власний маршрут і відвагу бути різними від початку до закінчення. Я не художника. Якщо ви хочете кинути журнал або книгу після його читання. Я пофарбую довго і обережно, щоб вона була б'юстою, щоб відкинути її. Я ще дуже боятися, коли вони виглядають, але руки готові сльозитися. І, можливо, найголовніше, що ви завжди пошкодуєте і любите те, що ви фарбуєте, і інші не піклуються. Тому, якщо ви сказали "коол" - розгляньте програму максимально повним. Люди, які готові формувати свій досвід у важкому вигляді, повинні поцікавитися, подаються і надати картину як пам'ять.

Габаритний зображення

Не визначилися

Шекспір, Сонет 90

Проживання

Тоугури l'amore

Одного разу я думав, що багато людей залишаються в офісах, а не тому, що їхня робота передбачає команду, але тому що вони використовуються для того, щоб бути частиною чогось. Навчальні групи, шкільний клас, групи інститутів та ін. Керівник – вчитель, вчитель, батько та мати, колективний образ. Коли я відчув, що це було можливо жити без боса і команди, це був реальний епіфан.

В той же час я зрозумів, що не може бути будь-яким натхненням в роботі. Ви повинні забути слово. Щодня я підготував для довгої розмови з собою. Це виглядає так: Так, як ви поставили його разом? Потім фігурні звички Повторіть контур спини зліва Потім, потрібно перекласти все і змінити зелену до фіолетового У вас є 40 хвилин. Завданням цієї розмови є одна: зробити щось тверде, щільне, довести ілюстрацію до стану, де неможливо витягнути кісточку з неї, як яблуко, не зіпсувавши плоди.

(Б)

До оповідання Тетяни Толстої «Про невеликий вогонь» (Для Сноб)

Габаритний зображення

До оповідання Людмила Петрушевська «Згода любові» (Для снуб)

Цікаво, що ваше тіло розуміє процес творчості. Я ніколи не зробив план, я ніколи не думав про день. Але нещодавно я помітив, що після читання тексту, який потрібно бути ілюстрованою, я відразу піду, щоб зробити якийсь додатковий бізнес. Що таке, коли голова фарширована інформацією, можна сміливо проїхати на велосипед або варити обід. У тексті розм'якшуються, мікси, коктейлі і в години і навпіл можна отримати хороший коктейль.

І колись був. Я дуже люблю музику відео Просто Red "Sunrise", там все еротично знято: красива вілла, хлопці, сонбатінг, дівчинки ланці. І я особливо любила картину худий танець, який вигинає під ошатним сонцем, а під ногами пересуває товсту тінь. Я тримав мислення, як захопити його, де показати його. Я не знаю, як і де протягом семи років, а потім я звернув картину Шейкінг-блаки.

З поганим матеріалом, це не буває – Я сидю на столі і усвідомлюю, що інформація є кам'яним, нічого не малювати. Тут знову потрібно поговорити самостійно, підштовхувати себе, запропонувати: приїхати, працювати, зробити щось, гандуси! В цілому, це робоче середовище схоже на деякі переваги.

Гоління блюз

До оповідання Андрія Гелазимова «Азіатка і Polina» (Для Сноб)

Габаритний зображення

До оповідання Олени Долетської «Бренд шв» (Для Сноб)

Найважчим є нові замовлення на фоні регулярних. Вони не отримують менше, і ви повинні постійно фарбувати. Якість даної роботи не повинна погіршуватися. Коли нова людина приходить до вас в цьому ритмі, ви намагаєтеся запитати його деякі уточнення питань, але вони тільки з'їдають на всіх творчості. Ви запитуєте про кольори, стиль, природа роботи - казковий або романтичний, чоловік або жінка, попросіть приклади. Чоловік показує, забив фінальний ніготь: «Я хочу, як в Snob's May номер!»

І більше не пояснювати, що в травні Сноб все збіглося, що ви думаєте і що надихнула? Я повинен визнати, що нічого не залежить від вас. Ви просто зловили, удачливий. Іншими словами, все сходить до страху втратити здатність малювати. Я добре розумію, що завтра все може змінитися і ніхто не може зробити все про це.

р.

На англійську казку "Чорний бульйон Норроувей"

Schmuztitles for the new by James Joyce “Улісес”

Олександр Ільічевський «Математика». глави з роману (для Snob)

Тепер багато тягнеться в стані легкої міцності і самооцінки. І якщо життя себе йде в курсі, так само, як і кожен інший, то його образ можна зробити будь-яким яскравим і вражаючим. Ось виходить, що людина більш зайнята обгортанням паперу: він носить окуляри, хоча його бачення відмінне, слухає рожеву поп-року, хоча він колись любив Genesis, напої довгий острів, хоча він завжди кращий кефір з цукром. Цей чоловік повністю зайнятий з собою. Якщо він ілюстратор, він зобов'язаний малювати щось мило, очікувано, дуже погано, якщо просто модно. Тепер я чекаю на оленя, щоб випустити на тлі шпалер Вікторіяна і дівчат Lucatmish в кататонічному ступеню. Не менше, і в цій загальній конспірації, здається, що пошук нових тем не нагрівається. Обов'язки, старанність, самодостатність і ретельний підхід - все це про немодні казки, які необхідно пересуватися або зробити дешево і швидко. Хоча я думаю, що навіть якщо вам потрібен стиль ілюстрацій журналу “Молодість” за 1989 рік – це також мода, але не змістовний підхід. Найсумнішим є те, що є люди, які можуть змінити це.

Як я можу закінчити цю думку? Я думаю, що це. Кожна ніч я снию, що є 10 арт-директорів, сидячи на столі в великому приміщенні. Я піду до всіх, я дивлюся в вухо, я знайшов секцію Ілюстраторів, але я тільки дивлю числа, цифри. Ці формати плагінів для оїдів у тексті.

Уві сні потворна, звичайно. Особливо з того, як я знаю художніх директорів, які лікують ілюстрацію повагі. Вони знають і люблять справжню графіку, завжди будують текст і зображення як збалансований механізм.

До вириву з роману Юрія Арабова «Орлеан» (Для Сноб)

До оповідання Вікторія Токарєва «Я сподіваюся...» (Для Сноб)

Коли я хочу, щоб зробити живопис професією, я був представлений великим дизайнером. Ім'я Андрея Бондаренко. А потім подивився на флімський портфоліо, чарівно витертий, speculated про Welbeck і Gary і влаштований з декількома студіями, щоб побачити мене. Також в портфоліо ми зателефонуємо вам. Потім я підготував п'ятнадцять красивих конвертів з видруками робіт і відправив їх до редакції провідних журналів. Не відповіли. Скоро, це був момент, коли вибір вішався по всьому - або ви пофарбуєте далі або ви йдете назад до друку. Для тих, хто просто починає, я скажу це: це вже зрозуміло, що ніхто не любить тебе, і ніхто не потребує - ми, практикуючи ілюстратори, так близько один до одного, тому що ми всі щасливі фарбувати.

Але поворот назад не має сенсу. Візьміть кредит 20 000 рублів за їжу, закрийте Інтернет і малюйте місяць щодня, що б ви хочете. Тоді подивіться на те, що сталося і попросіть себе, «Дов?» Якщо не високий, то немає «але» – потрібно сидіти.

р.

Також читайте інтерв’ю Філа Дунського, Андрія Гордеєва, Дениса Зільбера та Макса Костенко.

через /інтерв'ю/brosit-vse-i-nachat-risovat-175505

Категории

Смотрите также

Новое и интересное