Dima, хвиля вашої руки до вашої мами!

«Російський проект» телеканалу ORT виповнилося 15 років. П'ятнадцять років пройшли, і ми ще говоримо в фразах з цих відео. Ми пам'ятаємо цю серію як щось глибоке людське, добре і необхідне, яке було раптово показано до нас на телебаченні, з якого ми не бачили нічого хорошого в попередні кілька років. Відео проекту «Російський проект» не просто відмінна соціальна реклама, допомагаючи людям в «збиранні 90-х» знайти силу подолати труднощі, знайти себе та їх зв'язок з країною. Вони були чудовими рекламними тонкими плівками. У своїх очах вони спостерігали, їх серця усаджували, і сльози полилися в очах. І тепер вони приходять.

З точки зору сили емоційного впливу, можливість доторкнутися до найтонших струн у людини, крім походів імператорських і слов’янських банків, жоден з проектів минулих і присутніх російських телеканалів можна порівняти.

Насолоджуйтеся ним.

Російський проект

Продакшн Костянтин Ернст
Виконавчий продюсер: Денис Євстинеєв
Сценарій Петра Луцика
Режисер: Петро Луцик, Денис Євстинеєв, Бахит Килибаєв, Костянтин Ернст, Михайло Хлебордов
Оператор: Сергій Козлов

У ролях: Алла Пугачєва, Крістіна Орбакаїт, Нена Мордюкова, Рімма Маркова, Зінов Гердт, Ніна Усатова, Євген Стичкін, Олег Єфремов, Юрій Шевчук, Ігор Золотовицький, Олексій Кравченко.

Ти мусить! А коза твоїй фользі.

Я люблю тебе!

Це моє місто.

Dima, хвиля вашої руки до вашої мами!

Cryska, заповнювати!

Налаштуйте реалістичні цілі для себе.

Ви любите мене? Ноп. Я люблю вас дуже, дуже багато!

Соціологи та політологи визнають у «російському проекті» «Наступна спроба практичного будівництва національної ідеї та національної ідентичності». творці серіалу Костянтин Ернст і Денис Євстинеєв, намагалися звинувачувати політичного порядку, але вони відмовляються і продовжують заперечувати з'єднання проекту з політикою і фінансовим шахрайством. Євген в інтерв'ю з Комсомолською Правда в 1996 році сказав: Ідея ненав'язливої доброти дуже близько до мене. Це те, що ідеологічний відділ Центрального комітету називається «пошуком взаємодійності». Чудово, що ідея «російського проекту» належить не до жирних дяків в кріслах, а молодим хлопцям з ОРТ.

Спочатку «Російський проект» був задуманий як рекламний ролик для ORT, але ідея та його реалізація виявилася більшою, ніж кадри, а кілька відео стала своєрідною «терапією» для глядачів першого каналу. Після «російського проекту» був «російський проект-2», який, об’єктивно кажучи, був слабкий, ніж перший.
Костянтин Ернст: Коли ми зробили перші серії, ніхто не знав, як це буде працювати. Я створив ці відео як рекламу для каналу One, Денис як свято, на День Перемоги. Це випадок незаперечного удачі - проект жив своє життя. Тут був абсолютно незвичайний жанр. Інші канали все ще боїться відтворити його, але якщо після того, як хтось керує його повторенням, жанр буде легалізовані. Головні історії винайшли Петя Луцик, Денис Євстинеєв і сам. Ми вирішили, що Петя записує все - він робить найкращий діалог. Ми хотіли залучити директорів нашого покоління. Запрошений Бахит Килибаєв, який зробив найсильніший постмодерністський проект 1994 «ММММ». Дебют як ігровий директор Petya Lutsik. Я знімаю два відео, Денис три. Миша Хлебородова робить відео, для якого спеціально написана пісня. . . ?

60 хв До складу! 20 Коментарі
  • 11 липня 2011
  • 20.
  • 43656
Аах!
Вибачте мене.
Ні, це AAAAAA!
    • 142,0010

Тим часом в Австралії

• 453,486

На день народження дочки батьки організували грандіозне свято.

• 134,059
    р.

Кращий спосіб змінити світ навколо вас

• 372 148

Весь інтернет шукає цю пару.

• 134,299
    р.

15 листівок, заряджених щастям

• 263 896

Моя дружина втратила пам'ять після аварії, і це те, що я вирішив зробити для неї.

Цікаві статті