Я рекламодавець!

Всі рекламодавці люблять свою роботу. Навіть якщо іноді ви хочете вбити колег, клієнтів і стріляти себе. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Ми рекламодавці можуть. Ми творці, бізнесмени та аналітики в одній особі.

Ми точно знаємо, що допомагаємо впоратися - праска, самоіронія і скептизм.

Останній день присвячений рекламодавцю. Наш код.

• Я рекламодавець. Я телепат. Я можу легко витягти з вашої підсвідомості дуже ідея, яка відроджує вашу мову, але ви не можете формулювати.
  • Я рекламодавець, Що означає, що я не хочу грошей. Я буду робити все, що ви запитаєте.
  • Я рекламодавець. Винахідна реклама на столі є улюбленою діяльністю. Тому я дуже щасливий взяти участь у тендері 18 агентств.
  • Я рекламодавець. Якщо ви зміните короткий час і ви повинні почати.
  • Я рекламодавець, І я розумію, як важлива погадка для мотивації та натхнення. Ніколи не припускайте нас, це дуже розчарування.
  • Я рекламодавець. Моя улюблена коротка, «Чи можу зробити мене щось з коробки?» Звісно, я точно знаю, що саме те, що потрібно вирішити бізнес, і що повідомлення потрібно отримати аудиторію.
  • Я рекламодавець. Якщо я дав кілька місяців, щоб розробити кампанію, я отримав розчарування. Термін «подарунок» - найкращий спосіб стимулювати свою думку і запобігти витрачанню грошей.
  • Я рекламодавець, І всі думки в моїй голові народжуються в нескінченних зустрічах, не в тихому відображенні. Будь ласка, забронюйте 5 прийомів на день, і ви отримаєте найхолодніші рішення перед захід сонця.
  • Я рекламодавець, Я дивився всі фільми, слухав всю музику, і прочитав всі книги. І не сумніваюся, я розумію протягом декількох секунд, що кінно актора з фільму «Осно... як його» повинен бути як героя відео. І з 3 нотами я даю саундтреку.
  • Я рекламодавець, І я мушу для відмови кампанії. Я був тим, хто поговорив вас прийняти наші ідеї протягом двох місяців замість шести місяців. Я, хто подарував несердно і давав спробу довести себе прямо після того, як я загрожував відкритим тендером. Так я раджу, щоб змінити агентство після відмови.
  • Я рекламодавець, І я не знаю. Ваша дружина і секретар не схожа на нашу ідею. Я оцінив і поважаю свою думку і професіоналізм в рекламних оголошеннях.
  • Я рекламодавець. Я дуже щасливий, коли я раптом бачу свою неприйнятну ідею, що реалізується іншими. І я ніколи не погрожую, якщо він реалізований через одне місце.
  • Я розумію, Що ви не повинні платити недбалих рекламодавців, коли у вас є великий і дуже креативний Наталаш у відділі кадрів, який придумає щось, як добре, як мені.
  • Я просто рекламодавець. Я знаю, що ваша компанія дуже велика і подарує свою агенцію обличчям землі. Я не буду шукати роботу в цій країні в будь-якому місці.
  • Я рекламодавець. Моя робота полягає в тому, щоб сплітати на стелі, щоб одягатися модно, піти на фестивалі і зарубіжне кіно, щоб зробити важливий обличчя. О, я заготів, щоб розповісти вам, у мене є гора кокса на моєму столі.

Поповнення, будь ласка,

через adme.ru