807
Банкси – арт-терористичний
Ідентифікатор англійської гуррілі не був створений, а назва вже стала побутовою назвою. Як ім'я "Xerox" для паперових копій і копірів в Росії. Зважаючи на те, що він засвоював і генерував світовий досвід багатьох вуличних митців. Підземний графітіст і політичний діяч Банки завдяки гостро соціальним темам своїх малюнків швидко здобула популярність у всьому світі, зберігаючи анонімність.
Його ім'я вважається Робертом або Робіном Банками, і він народився 1974 або 1975. Не один бачив його особисто, крім пари журналістів, в інтерв'ю з яким він неодноразово дає суперечну інформацію про себе. Згідно з Банком, навіть батьки не знають, що він є. Але це не припинило його від звільнення книги своїх кращих робіт під назвою Wall і зробив документальний фільм, що називається Exit через подарунковий магазин. Продається друк з його роботами на Sotheby аукціоні на десятки і сотні тисяч фунтів.
Банки використовують трафарети, щоб заощадити час і встигнути залишити поліцію. Він любить створювати під слоганами «анти-» і «ретон» у своїх роботах відомі картини (Моней Ліса, наприклад, він дав базооку в руках), а також холіганізувати і влаштовувати відверті: один раз на Лондонському зоопарку, він занурився в пінгвін олівець і писав на стіні в величезних літерах: Риба вже хвора!
Миття
Колісний
Покоївка в Лондон
Галене
Я безшумний.
Віртуальна гра
Гуантанамо
Маленький хлопчик
Дівчина на пагорбі
Ви дивитесь на Myspace
Зорро
офіцер поліції
Неблон Ігри
Втеча з штрих-коду
Дівчина з парасолькою 792392
Хлопець і парасолька
Абрахем Лінкольн
Рат і дівчина
Комплект холодильника
Сімпсони
Не потрібно повторювати те, що я бачу в Сімпсоні.
Хлопець на lifeline
Тієві
Дівчина і солдат
Нарізка
Плеймейт
Місця
р.
Кінський
Дірка в стіні
Поцілунки розкладу
Мисливці
Кулюкс Клан
Фокс в Кентукі
Коробки
Великий хлопчик
Візьміть його, суспільство!
Квітка
Дівчина і банкомат
Рат на Canal Street
Я звернув щурів протягом трьох років, а потім хтось сказав мені, що талановита анаграма слова мистецтва. І я хотів, щоб я знав про це моє життя.
Рат
Зручні стіни
Зручні стіни – злочин.
Понісон
Ресторан Rat
Роздягальня
Бюстгальтери тривалість життя
Дівчина з бомбою
Бідна Дівчина
Бомби морозива
Кримінальна відповідальність
Снайпер
Рат-гонщик
Навіть якщо ви перемагаєте расу щура, ви все ще щур.
Мона Ліза з базоокою
Печера
Собака в живописі
Телевізор викинув з вікна
Муніципалітет вирішив залишити графіті на стіні клініки «Хірургічні проблеми».
Банки.Graffiti є одним з небагатьох засобів самовираження ви можете дозволити собі, навіть якщо у вас немає нічого. І навіть якщо ви не захоплюєте світову бідність, ви можете зробити когось посміхатися, коли вони псуються.
Дивитися також.:
Банки на комерційному
6 великих імен сучасного вуличного мистецтва
www.adme.ru/hudozhniki-i-art-proekty/6-velikih-imen-sovremennogo-strit-arta-346305/
Його ім'я вважається Робертом або Робіном Банками, і він народився 1974 або 1975. Не один бачив його особисто, крім пари журналістів, в інтерв'ю з яким він неодноразово дає суперечну інформацію про себе. Згідно з Банком, навіть батьки не знають, що він є. Але це не припинило його від звільнення книги своїх кращих робіт під назвою Wall і зробив документальний фільм, що називається Exit через подарунковий магазин. Продається друк з його роботами на Sotheby аукціоні на десятки і сотні тисяч фунтів.
Банки використовують трафарети, щоб заощадити час і встигнути залишити поліцію. Він любить створювати під слоганами «анти-» і «ретон» у своїх роботах відомі картини (Моней Ліса, наприклад, він дав базооку в руках), а також холіганізувати і влаштовувати відверті: один раз на Лондонському зоопарку, він занурився в пінгвін олівець і писав на стіні в величезних літерах: Риба вже хвора!
Миття
Колісний
Покоївка в Лондон
Галене
Я безшумний.
Віртуальна гра
Гуантанамо
Маленький хлопчик
Дівчина на пагорбі
Ви дивитесь на Myspace
Зорро
офіцер поліції
Неблон Ігри
Втеча з штрих-коду
Дівчина з парасолькою 792392
Хлопець і парасолька
Абрахем Лінкольн
Рат і дівчина
Комплект холодильника
Сімпсони
Не потрібно повторювати те, що я бачу в Сімпсоні.
Хлопець на lifeline
Тієві
Дівчина і солдат
Нарізка
Плеймейт
Місця
р.
Кінський
Дірка в стіні
Поцілунки розкладу
Мисливці
Кулюкс Клан
Фокс в Кентукі
Коробки
Великий хлопчик
Візьміть його, суспільство!
Квітка
Дівчина і банкомат
Рат на Canal Street
Я звернув щурів протягом трьох років, а потім хтось сказав мені, що талановита анаграма слова мистецтва. І я хотів, щоб я знав про це моє життя.
Рат
Зручні стіни
Зручні стіни – злочин.
Понісон
Ресторан Rat
Роздягальня
Бюстгальтери тривалість життя
Дівчина з бомбою
Бідна Дівчина
Бомби морозива
Кримінальна відповідальність
Снайпер
Рат-гонщик
Навіть якщо ви перемагаєте расу щура, ви все ще щур.
Мона Ліза з базоокою
Печера
Собака в живописі
Телевізор викинув з вікна
Муніципалітет вирішив залишити графіті на стіні клініки «Хірургічні проблеми».
Банки.Graffiti є одним з небагатьох засобів самовираження ви можете дозволити собі, навіть якщо у вас немає нічого. І навіть якщо ви не захоплюєте світову бідність, ви можете зробити когось посміхатися, коли вони псуються.
Дивитися також.:
Банки на комерційному
6 великих імен сучасного вуличного мистецтва
www.adme.ru/hudozhniki-i-art-proekty/6-velikih-imen-sovremennogo-strit-arta-346305/