Банкси – арт-терористичний

Ідентифікатор англійської гуррілі не був створений, а назва вже стала побутовою назвою. Як ім'я "Xerox" для паперових копій і копірів в Росії. Зважаючи на те, що він засвоював і генерував світовий досвід багатьох вуличних митців. Підземний графітіст і політичний діяч Банки завдяки гостро соціальним темам своїх малюнків швидко здобула популярність у всьому світі, зберігаючи анонімність.

Його ім'я вважається Робертом або Робіном Банками, і він народився 1974 або 1975. Не один бачив його особисто, крім пари журналістів, в інтерв'ю з яким він неодноразово дає суперечну інформацію про себе. Згідно з Банком, навіть батьки не знають, що він є. Але це не припинило його від звільнення книги своїх кращих робіт під назвою Wall і зробив документальний фільм, що називається Exit через подарунковий магазин. Продається друк з його роботами на Sotheby аукціоні на десятки і сотні тисяч фунтів.

Банки використовують трафарети, щоб заощадити час і встигнути залишити поліцію. Він любить створювати під слоганами «анти-» і «ретон» у своїх роботах відомі картини (Моней Ліса, наприклад, він дав базооку в руках), а також холіганізувати і влаштовувати відверті: один раз на Лондонському зоопарку, він занурився в пінгвін олівець і писав на стіні в величезних літерах: Риба вже хвора!

Миття

Колісний

Покоївка в Лондон

Галене

Я безшумний.

Віртуальна гра

Гуантанамо

Маленький хлопчик

Дівчина на пагорбі

Ви дивитесь на Myspace

Зорро

офіцер поліції

Неблон Ігри

Втеча з штрих-коду

Дівчина з парасолькою 792392

Хлопець і парасолька

Абрахем Лінкольн

Рат і дівчина

Комплект холодильника

Сімпсони

Не потрібно повторювати те, що я бачу в Сімпсоні.

Хлопець на lifeline

Тієві

Дівчина і солдат

Нарізка

Плеймейт

Місця

р.

Кінський

Дірка в стіні

Поцілунки розкладу

Мисливці

Кулюкс Клан

Фокс в Кентукі

Коробки

Великий хлопчик

Візьміть його, суспільство!

Квітка

Дівчина і банкомат

Рат на Canal Street

Я звернув щурів протягом трьох років, а потім хтось сказав мені, що талановита анаграма слова мистецтва. І я хотів, щоб я знав про це моє життя.

Рат

Зручні стіни

Зручні стіни – злочин.

Понісон

Ресторан Rat

Роздягальня

Бюстгальтери тривалість життя

Дівчина з бомбою

Бідна Дівчина

Бомби морозива

Кримінальна відповідальність

Снайпер

Рат-гонщик

Навіть якщо ви перемагаєте расу щура, ви все ще щур.

Мона Ліза з базоокою

Печера

Собака в живописі

Телевізор викинув з вікна

Муніципалітет вирішив залишити графіті на стіні клініки «Хірургічні проблеми».

Банки.Graffiti є одним з небагатьох засобів самовираження ви можете дозволити собі, навіть якщо у вас немає нічого. І навіть якщо ви не захоплюєте світову бідність, ви можете зробити когось посміхатися, коли вони псуються.

Дивитися також.:

Банки на комерційному

6 великих імен сучасного вуличного мистецтва

www.adme.ru/hudozhniki-i-art-proekty/6-velikih-imen-sovremennogo-strit-arta-346305/