514
Божевільний каблук взуття
Ізраїльський дизайнер Kobi Levi натхненний всім від бананів до списків. Ось як автор описує свій творчий процес: «Я думаю, що деякі образи, і є бажання створити нову роботу. В результаті поєднання цього образу і взуття з'являється новий гібрид - зносна скульптура. Більшість моїх ідей виходять за межі світу взуття, тому взуття проходять значні трансформації. Результатом є гумористична і унікальна. Коби Леві робить все взуття вручну з шкіри та інших матеріалів у своїй студії.
Коли я роблю ще одну пару взуття, я думаю, що це як скульптура для носіння, як шматок мистецтва, щоб жити з. Ви і ваше тіло впливає на зовнішній вигляд взуття, і вони, в свою чергу, впливають на ваш образ. Туфлі мають життя власної, чи вони на нозі чи ні, на відміну від одягу, які існують тільки на людину.
Знімок екрана
Горка
Лялька
Xxx
Кава
Дика качка
Лебеді
Тюк
Китаянки палички
Мати і дочка
Оливкова олія
Білявка з ambition
Собака
Банан
Доми
Мова
Тюльпан
чоботи подвійний
Кошик 411415
Грушева гумка
Дивитися також. :
Дизайнерські вироби
Дизайнерські сумки
На основі: културологія
Сайт: www.kulturologia.ru
Коли я роблю ще одну пару взуття, я думаю, що це як скульптура для носіння, як шматок мистецтва, щоб жити з. Ви і ваше тіло впливає на зовнішній вигляд взуття, і вони, в свою чергу, впливають на ваш образ. Туфлі мають життя власної, чи вони на нозі чи ні, на відміну від одягу, які існують тільки на людину.
Знімок екрана
Горка
Лялька
Xxx
Кава
Дика качка
Лебеді
Тюк
Китаянки палички
Мати і дочка
Оливкова олія
Білявка з ambition