Якщо у житті всіх бажаючих, як рекламодавці

Складність та комічна природа відносин між Замовником та Виконавцем стала темою відео пародія. Співвідношення між Замовником – Виконавцем, Рекламодавцем – творчим або рекламодавцем – Споживач є дуже родючим грунтом для творчих творчих робіт, що дозволяє змусити боляче знайоме становище для всіх, хто працює на боці виконавця.

Як правило, ділянка таких відео ґрунтується на тому, що тон офіційних переговорів передається в звичайне повсякденне життя, де офіціант і відвідувач перетворюються в Виконавця і Замовника, а пара в Рекламодавець і споживач.

Microsoft запустив вірусну кампанію в 2007 році з дуже відвертою і правдою ідеєю для багатьох рекламодавців.
Geert Desager, менеджер з маркетингу, Microsoft Europe: Відео робить деякі висловлювання про відносини між сьогодні рекламодавцем і сьогодні споживачем. Якщо ви зрозуміли, що пляма позбавляє неоднозначні труднощі рекламодавців – наші клієнти – запитати себе про те, як вони з’єднуються з цільовою групою.

Герої мікрофільму - юнака в светрі з написом «Адвокат» і дівчиною в пуловері з написом «Припустимо». Вона просить розлучення, оскільки їх відносини не те, що це повинно бути. Хлопець не розуміє, що проблема і що вони хочуть від нього, віривши, що все йде, як це повинно.

Текст відео:

до О, ти! Довгий час. Ви чудово дивитесь.

- Я. Покажіть, що мені потрібно розлучення.

- Що?

- Я вірю, що ви чули мене чудово.

- Привіт! Це мене! Що неправильно?

до Ми не будемо говорити більше.

- Я просто побігла тисячі ТВ-пам. Просто поговорити.

- Право! Ви вирішуєте, коли ми розповімо. Я не маю можливості.

до Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!

до Звичайно, але тільки якщо я кажу, "Я замовляю цей продукт".

- Дивитися?

до Не діалог!

до Що про друковану кампанію? Мм? Ви можете сказати мені, що ви пропустили вексельну плату на площі Times. Це як 200-фут любові декорації.

- Ви сказали, що ви любите мене, але ви не будете діяти, як ви любите мене! Це так званий!

- Я не знаю. Але агенція розповіла мені, що я справді смішний, справді чарівний. Тексти пісень, а це означає: Вони сказали, що ви любили нічого я зробив!

- Легко! Ви не робите радіо оголошення!!! Шукаю, весело або ні, я змінив, і ви не Я маю на увазі, ми не будемо йти до тих самих місць. Ви навіть не слухаєте, ти?

- Купони... Ви хочете купони, не ви? Дивитися, приїхати до магазину і отримати їх. Два слова: зниження лояльності. Я маю право? Це те, що справа? Приїжджайте!

до Якщо ви знаєте мене, ви знаєте, що я не піклуюся.

- Я знаю тебе! Я знаю все про тебе! 28 до 34 років. Ваші інтереси в Інтернеті: музика, кіно та лазерне видалення волосся. У вас є модний, але вільний доступ.

- Я тут.

- Приїжджайте! Вам не подобається. Я покажу вам, що прийде завтра. Я даю вам можливість виграти відпустку Багамських. Невеликий шанс, крихітний, але тактично він ще шанс. Ну, скажемо, що це може бути як старі дні...

Клієнт в ресторані, клієнт в барбермагазині і клієнт дисків в магазині раптом починає збір, щоб зменшити ціну, адже «це не бюджетоване», «це тільки тестове завдання», «Я буду платити половину сьогодні, але я повернемося і наступного разу ми зробимо все для повної вартості».

Текст відео:

У ресторані.
- Видавництво
- Чи щось неправильно?
- Я. У мене є питання про наш обліковий запис.
- Привіт.
до Ви бачите, це не в нашому бюджеті.
- Вибачте мене?
до Ви бачите, я пішов в Taco Cafe і він коштує нам близько $12.
- Вибачте, але ми не будемо жити в Taco Cafe.
до Але тут був такий же яловичий.
- Ви замовляєте філе.
- Натюрморт. Я шукав вексель, і я думаю, що ми можемо видалити деякі елементи. Ми спробували три страви, які не були?
- Ви замовляєте три страви.
до Так, ми робили. Але ви замовляєте їжу? Щоб бути чесним, нам не потрібно. Ну, ми будемо платити цей час, але ви повинні показати нам, як ви приготовили його, щоб ми можемо зробити це самостійно в домашніх умовах.

В магазині.
- Чи це ціна за 19,99 долара?
- Я.
- Я тільки очікував витрачати сім доларів на нього. Знаю, тепер я гона зробити один дзвінок, можливо, я можу отримати вам $8.5. Чи можна ви падіння до $8.5? Ми не робимо ніяких грошей. Ви повинні допомогти мені знайти вихід з цієї ситуації.
- Перевірте диски зі знижкою.
- Я вже бачив їх, але мені це потрібно. Я знаю, що ми можемо це зробити. Подумайте, що це не проблема, але як можливість.
до Що таке ім'я?
- Тодді.
- Тодді, ми можемо працювати разом.
до І ще 19,99.
- Приїжджайте, що потрібно. Я оплачую $8.5, повернувшись в наступний раз і купуйте його за повну ціну. Ну?
- Що?

Барбершоп.
до Що ми будемо робити сьогодні?
- Я хотів зробити покриття, але зараз я можу тільки платити за стрижку.
до Так ми просто робимо стрижку сьогодні?
до Ні, ні, ні, ні, ні, ні. Я можу тільки платити за стрижку. Я збираюсь платити за покриття в наступний раз, і тепер я просто хочу, щоб висвітлювали мої пасма.
до Ви дійсно хочете, щоб працювати безкоштовно?
до Ні, я не хочу працювати безкоштовно. Якщо чоловік любить свою нову зачіску. Після того, як ви можете отримати повну вартість послуги, якщо я люблю результат і чоловік має свою нову зачіску. В принципі я погоджуюсь на покриття ваших витрат, але це максимальна я буду робити.

Відео Пародія розповідає про тверду роботу та її результати поганого дизайнера, вимушеного працювати з трьома представниками Замовника одночасно, кожен з яких має власний та надзвичайно нестійкий вигляд майбутнього логотипу.
У роботі одного дизайнера з трьома маркетологами, пляма віддає звичайній мудрості, що одна голова хороша і дві краще. Уважно все, що вони пропонують, починаючи з брифу п'яти томів, і закінчуючи його постійними корекціями, дизайнер витрачає свій власний час і нерви, створюючи нічний знак зупинки, зовнішній вигляд якого в зовнішній рекламі викликає нещасні випадки на дорогах.

Відео показує, що відбувалося б, якщо не існує зупинок, а одна з основних компаній була введена в експлуатацію.

Відео текст :

маркетолог 1: Люди просто не знають, що робити на незареєстрованих перехрестях.

маркетолог 2: Деякі сповільнюються, інші прискорюються, невеликий відсоток драйверів, що зупиняються, викликаючи трафік, і решта.

маркетолог 1: Тому нам потрібен знак, який змусить водіїв зупинити свої транспортні засоби, перш ніж продовжити рух.
Дизайнер: Так само, нам потрібен знак, що говорить людей, щоб зупинитися.
Ринок 2: В основному... Якщо ви подивитеся на сторінку 16 вашого брифу, ви побачите, що 30 відсотків UDTS є жінки.
Розробник: UDTS is ... ?
маркетолог 1: Менеджери домашніх транспортних засобів. Але не ігнорувати інші 50 відсотків, які ми оцінюємо чоловіків.
Дизайнер: Нашою цільовою аудиторією є всі драйвери.
Маркетолог 1: Nope. Ми націлені жінки першими, але чоловіки другий.
маркетолог 2: Будь ласка, перевірте всі ці матеріали, якщо ви не розумієте. Ми повинні зупинитися!

На наступний день дизайнер показує закінчену версію знака зупинки.

Ризик 1: Бог, я люблю це.
Ринку 2: Так, але ми отримали деякі доповнення до брифінгу, які ми давали вам вчора. Я думаю, що ми маємо можливість затягнути наше повідомлення трохи. Головне, щоб зробити зупинку водія, але слід також нагадувати про безпеку, про правила і додати логотипи наших партнерів.
Ринок 3: І колір. Ми дуже любимо червоний. Так вам потрібно освітити її пару тонів.
Дизайнер: Ти означає рожевий?
маркетолог 2: З огляду на те, що ми вивчаємо жінок першим, це дуже хороший варіант.
Дизайнер: Але що про нашу вторинну аудиторію, чоловіків?
Маркет 3: Покладемо рожеві припинки на жіночих перехрестях і синіх на чоловічій.
Дизайнер: Які жінки перехрестя?
Маркет 2: Зробіть знак навпіл синіми і піврожевими.
Маркетолог 1: Brilliant! Ми зробили сьогодні.

Далі

маркетолог 1: Один логотип повинен бути видалений, а інший повинен бути виготовлений більший, а слово «Стоп» необхідно додавати візуально.
Ринок 2: Деякі люди просто не читають, ви знаєте?
Ризик 1: Чи можна ми намагатися працювати трохи по-різному? Я продемонстрував свою дочку знаку і не розуміла його.
маркетолог 2: Коло нагадує мені 90-х. Спробуйте ще одну форму?
маркетолог 1: Чи можна трохи пом'якшити тон повідомлення?
Маркетолог 2: Додати адресу сайту в разі, якщо люди хочуть більше інформації.
Ризик 3: І додати замітку "Новий." Якщо вам не складно?
Ризик 1: Додайте картину джему трафіку. І посміхаючи людей нагадують водіїв, які зупиняються на перетині.

Далі

Ринок 1: Дивовижна! Ви зробили велику роботу.
Ризик 2: І ми змогли вписати всі наші вимоги до одного знака.
Ризик 3: Що було чудово. Якщо я бачив знак, як на перехресті, я зупинився.
Ринок 2: Я теж. Ми друкуємо його.

Після аварії

Маркувальник 3: Друзі, ми трохи розчарували результати тестування. І ми маємо крихітні зміни, які варто працювати.

67 км До складу! 25 Коментарі
  • 26 березня 2012
  • 25.
  • 73115р.
Рівень 80 творців!
    • 132,298

100 чудових комодів для всіх часів

• 559 824

5 потужних психологічних ефектів, які змінюють нашу поведінку

• 510 676

10 прохолодно 2015 кіно ви можете пропустити

• 489,812

Ці хлопці попросили за вексель, але замість офіціантки приніс їх замітку.

• 330,579

Яка чашка кави виглядає як по всьому світу

• 240 627 р.

3 Прості та швидкі рецепти з яблуками

Цікаві статті