Невідомі факти про відомі письменники

Ви можете знайти величезну кількість інформації про відомих письменників – як вони жили, як вони створили свої безсмертні твори. Написання непросто і досить трудомістка. Про особливості персонажа та способу життя письменника, який його написав. Але деякі факти його біографії або історії створення книги іноді дуже заважають і навіть провокують.

«Я не можу бути блискучим протягом 24 годин, я не встигнути поголити. й

• Виготовлений з маніко-депресивного психозу.
  • Великий поет Бирон був хромом, схильний до повноти і надзвичайно любляча - за рік у Венеції, згідно з деякими звітами, він зробив 250 жінок щасливими, мережива і жиру.
  • Бірон мав дивовижну персональну колекцію - пасма волосся відрізають від пабів улюблених жінок.

Шарль Дікенс один раз сказав: «Це завжди летить і клопи навколо палаючої свічки, але це несправність свічки? й

• Дікенс був вогнищем гіпнозу, або, як вони сказали, Месмеризм.
  • Один з улюблених розваг Дікенс був його поїздкою до Паризької смертності, де експоновані органи.
  • Карл Дікенс завжди скидається головою на північ. Він також сидів на півночі, як він писав його чудові твори.
«Я люблю говорити про нічого, це єдине, що я знаю. й

• Оскар Дике не вдягає книжок Дікенса серйозно і розкинувся на них з будь-якого приводу. Узагалі, сучасні критики Карла Діксена, наголошують, що він ніколи не увійшов до списку кращих британських письменників.
  • У 1878 році закінчив Оксфорд з різницею.
  • Дика була особливою і екстравагантною особою. Він навіть провів два роки в тюрмі. Оскар був засуджений за доміну.
  • Наприкінці свого життя дика змінила свою назву на Себастьян Мельмот.
Ернест Хемінгуей колись сказав: «Трубі люди не повинні боротися в дуеті, але багато комедії роблять це, щоб запевнити себе у власній бабсі. й

3610Р. 4200Р.

• Ернест Hemingway був не тільки... і suicidal, як кожен знає. Він також мав пеірафобію, і він ніколи не вірив похвалу навіть своїх найстарших читачів і шанувальників. Я не вірю своїх друзів і це!
  • Хемінгуей пережили п'ять військових, чотири автомобільних і двох повітряних катастроф.
  • Хеймінгвей часто і швидше спекулювали, що він пішов з FBI. У співрозмовниках посміхнувся кроковидно, але в кінці виявилося, що він був правим - декласифіковані документи підтвердили, що це дійсно відеоспостереження, не параноя.

Льюїс Каррол «Все в світі божевільний».

• У своїй особистій щоденній щоденній щоденній справі, прокоментуючи його, Однак ці сторінки були знищені родиною письменника, щоб не відродити його образ. Деякі дослідники серйозно вірять, що Каррол був Джек Ріппер, який, як ми знаємо, ніколи не знайшов.
  • Каррол страждав від набряків лихоманки, циститу, лубаго, екземи, хутункульозу, артриту, плевриту, ревматизму, безсоння і цілого пучка різних захворювань. Крім того, він практично необов'язково – і дуже погано – головний біль.
  • Каррол сам придумав трицикл, мнемічна система для запам'ятовування імен і дат, і електричний ручка.

Franz Kafka колись сказав: "Дуже, коли ви лежите, не коли у вас є найменша причина. й

• Виготовлений як клітковина. Згідно з сучасними ідеями, він був типовим офісним планктоном, nerd і програвачем.
  • Franz Kafka був онуком кошера алечера і строгим вегетаріанським.
  • Протягом свого життя йому вдалося опублікувати лише кілька неоцінених оповідань. До своєї смерті він приступив до його виконавця, Max Broad, щоб знищити всі його рукописи. Але Max Broad не подала в волю відмирання. Franz Kafka стала всесвітньо відомим письменником. Посмертно.
  • Сьогодні Кафка є однією з основних маскотів Праги.
Вільям Шекспір - сказав він: "Пісії інших повинні бути суджені вами так важко, почати з себе і ви не досягнете чужих. й

р.

• Вільям Шекспір народився і помер в той же день, 23 квітня.
  • Контемпорари заявили, що Шекспір захопився погодженням - мисливським олом у володіннях сер Томаса Луки, без дозволу.
  • Шекспір на Меркурію названий Шекспіром.
  • Протягом декількох сотень років дебатів, якби він був вірним автором робіт, опублікованих під його назвою.

Лео Толстого: Люди часто наречені самі на чистоті своєї совості просто тому, що вони мають коротку пам'ять.

р.

• На своїй весільній ніч з Софія Берс, 34-річний Лев Миколаївич Толстий змусив свою 18-річну свіжо запечений дружину читати ті сторінки в щоденній щоденній, де докладно про пам'ятки письменника з різними жінками, серед інших, з серфом селянськими жінками. Толстого не хотів секретів між ним і дружиною.
  • Лев Толстий був скептиком своїх романів, в тому числі війни та миру. У 1871 році він відправив лист на Fet: «Як я щасливий, що я ніколи не буду писати дієслово, як «Вар» знову. й
  • Лео Толстої замість носіння хрестом портрета французьких олень J.J. Rouseau.
Agatha christie: «Конверсименти винайдені для попередження людей з мислення. й

• Під час Другої світової війни Я, працювала медсестра в військовій лікарні. Пізніше вона працювала в аптеці, бо вона добре розірвалася в отрутих, і багато вбивств у своїх книгах були вчинені за допомогою отруй.
  • Агата Крісті страждала від дисграфії, що означає, що вона навряд чи могла писати вручну. Всі її відомі романи вирокували.
  • Брайан Альдіс, знайомство Агати Крісті, один раз розповів про її методи - "Чи закінчили книгу до останнього глави, потім вибрали найнемовірніше підозр і, звернувшись до початку, перетворили деякі моменти, щоб обрамити його."

Антон Чехова

Є занадто багато шурупів, коліс і клапанів в кожному з нас, щоб мати можливість судити одне інше, першим враженням або двома або трьома ознаками.

• Чехова була відмінною любов'ю ходьба в бульйон - і, один раз в іноземному місті, в першу чергу навчалася з цієї сторони.
  • Антон Чехова був пристрасним колекціонером поштових марок. Збираючи їх в життя.
  • Антон Чехов був знайомим з композитором Чайковським та навіть присвячуючи свої оповідання «Глоомічні люди».
  • Він пішов на 2-й рік у 3-му класі за лаг у літературі.
  • Чехова сісти написати, одяганий в сукні.
Артур Конан Дойл, «Що таке неприпустимість як занадто очевидні факти. й

• Артур Конан Дойл, який придумав Шерлок Холмс, був окулянтом і вірив у існування невеликих крилатих ярмарків.
  • Артур Конан Дойл, в своїх оповіданнях про Шерлок Холмс, розповів про безліч судових прийомів, які досі невідомі поліції. Серед них збирають сигаретні батти і цигарети золи, виявляючи машинки, дивляться на лущення склянки слідів на сцені. Згодом поліція почала використовувати ці та інші методи Holmes.
  • Артур Конан Дойл мав надзвичайно напружені відносини з Бернардом Шавом, які колись охарактеризували Шерлок Холмс як «глубокий наркоман без приємної якості. й
  • На могилі Артура, на вимогу вдови, лицарський глушник гравійований: сталь True, Blade Straight («Беліться як сталь, так само як леза»).
Дивитися також:
Натхнення котирування
Цитати з великих рекламодавців
У прямому ефірі

на www.adme.ru/pridumano/o-vrane-v-internete-352505/