Добрих монстрів Марісі Рудської

Художник-ілюстратор Марина Рудськой - 21 рік. Вона малює милі фотографії, в яких є стільки доброти і любов, що вона часто попросила «Марися, як можна бути таким дорослим?» Мар'я Рудська живе в Києві, навчається в університеті імені Тараса Шевченка, малює для дитячих книг, для плакатів і плакатів, мало для реклами. Для людей і для себе. Вона не на всіх, хто вважає, що художник створює для себе, але зрозуміти його або ні - це десятий випадок. Для Марісі, можливо, найголовніше про її креслення, що люди люблять їх.
Як ви не любите їх?

Про свою роботу, ідеї, погляди на світ.

Я починав дитину. Перші розмальовані стіни, смішні коні в альбомах, ескізи в книгах. Головне тут не зупинятися. Довгий час малювання було просто формою релаксу, можна їздити на велосипеді, читати книгу, намалювати, дивитися мультфільм. Згодом, як підліток, малюнок поступово став чим більш важливим для мене. Тоді я зрозумів, що в малюнках ви можете висловити свої ідеї, бачення світу, разом з віршами, одягом та іншими атрибутами підліткового віку. Перерва прийшла, коли я отримав мої перші замовлення. З одного боку, матеріальна сфера не настільки важлива для творчості. Приклад підручника Ван Гог, який проданий тільки один або два картини протягом життя, гідний підтвердження. А мені дуже важливо. Це означає, що я не маю монологу з світом, де я кажу йому щось у своїх малюнках, це означає, що у мене є діалог. Світ реагує на те, що я роблю. Дуже важливо для почуття гармонії і самореалізації, щоб мати відповідь, відчути людей, які цікавляться і потребують того, що ти малюєш, люди, які хочуть співпрацювати з вами. Це як виявилося: Я фарба, тому що я не зупинився як дитина :

Р

Листя фоски на зварному дереві

Грандпа Мазай та емігранти

Р

На граві.

Я думаю, що навмисний вибір стилю щось дуже складно. Ви сидите на стільці і вирішили: Ілюстратор книги динозавра, кав'ярний атласний тон з елементами етно. Все йде поступово і з Стиль моїх малюнків, сформованих на власній, а потім були замовлення, які відповідали цьому стилю. Я розумію, що дитячі книги повинні бути такими. І незважаючи на те, що я змінив, експериментую, я ніколи не збираюся фарбувати для дітей злих ведмедів і сумних птахів. Однак деякі мої малюнки бувають сумними і продуманими, або так що я бачу їх.

Англійська риба

Фоксі любов

Святий Георгій прогулявся змією.

Що і як пофарбувати щодня. Навіть якщо я не можу працювати міцно, я малю в парах, в лініях, на поїздах. Я використовую для перенесення ноутбука з мене, тепер я маю накладку.
В основному фарба з акварелі та чорнилом. Але я також люблю кольорові олівці, олійні фарби, ліногравці, японські туші та рисовий папір. Я не обмежую себе в виборі матеріалів, але я виконаю замовлення в техніці, які я вважаю найбільш успішним, тому більшість робіт в акварелі. Я отримую ідеї з усього світу. Якщо ви відкриті до світу, якщо вас цікавлять ідеї, що надходять до вас, то всі види креативних криз не будуть впливати на вас. Я маю досить кілька незакінченних робіт, і я кажу собі, дайте їм лежати, я буду закінчити їх, коли я не знаю, що фарбувати. Але слухаючи тим, що їх кількість зростає, такий час ніколи не прийде. У перехіді бабуся продається шматочок гарбуза, як шматок місяця, смішний magpie будує гніздо, дивний тінь рулони по асфальту - є багато ідей навколо.

Ліс

Політ в дощ

Індійська дівчина і жовтий птах

р.

Дінозавр був настільки величезний, що його не було легко захопити їх.
І тоді вони не придумали сходи.
Зникають динозаври через брак люків.

Якщо питання звучить “Чи варто шукати в роботі”, то звичайно варто. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Моя робота відрізняється, іноді у мене є довга ідея, а потім її реалізація. Іноді я пофарбую емоційно, а потім, закінчив роботу, відкриваю сенси в ній і що хочу сказати з ним. Моя ідея і настрій не завжди зрозумілі для глядача. Однак кожна робота після створення має право на самостійне життя. Наприклад, моя робота «Бабище» була представлена просто як жарт про запропонований випадок «на бабусі», а люди побачили його як феміністично-матричному сенсі. Цікаво, що я дуже далеко від фемінізму в моєму світогляді і свідомо не малював нічого фемінізму :

Догляд.

Після того, як час був динозавр і все було перенесено до завтрашнього дня.
Вони не живуть зараз.
Я хочу, щоб зробити це сьогодні.

Ти так великий, мій поганий друг.

Неймовірні істоти в світі. З одного боку, монстр величезний, страшний і небезпечний, але з іншого боку, якщо ви зробите друзів з ним, він може захистити вас. Він може бути невеликим цілим світом всередині великого і дуже дивного. Монстр є потребою в любові та захисту, миру та комфорту. Він може їсти тривожний годинник, який запобігає сні, прогріваючи на холодний ранок. У той же час монстр вимагає вашої любові і турботи, навіть якщо це набагато більше, ніж ви.

Звичайний хлопчик має хороший літаючий монстр під ліжком.
Хлопець нічого не знав про це, тому що монстр був полум'яний і піднявся під ліжком спокійно, поки він не скинув.

Однак кожну ніч, коли хлопчик закохався, монстр ретельно висохнув з вікна, випрямляв його крила і вилетів з кімнати. . й

Він летить під зоряним небом до ранку. Він вилетів за межами міста по по полях і річках, іноді навіть до моря.

І до світанку, хороший монстр повернеться так, щоб хлопчик прокинув знову в кімнаті.
Вранці хлопець охоче розповіли про свою маму свої мрії, і матір його охоче й сказав: «Хто, хто летить уві сні, росте. й

Афіша для туристичного обладнання Я попросив зробити сюжетний щит для реклами, але це не шахта. Мені потрібна робота з результатом - креслення, книга, листівка, журнал, плакат. Без результатів дуже складно мотивувати себе.
Я люблю креативну рекламу. Це окремий жанр мистецтва. Але хороша якість реклами вимагає відповідної аудиторії. На жаль, в суспільстві, яка потребує синів, крові, і плукового відтінку, справжня креативна реклама не працює. Для цього потрібно перехрестити щось всередині, і це не коштує ніяких грошей.

Після того, як час був Пелікан, і все було добре. Він їсти рибу, ковтати в озері і обурити капелюх. Він мав одну проблему: боявся крокодилів.

Одного разу, ходьба в околицях озера і мислення про його страх, Пелікан побачив велику яйце.
Сюрпризований Pelican! Він ніколи не бачив яйце, як і раніше! Так я вирішив сидіти його з.

День і ніч Пелікан захопив яйце, і раптом щось дивне з неї. . й

Тілікан не знав, що він був інкубований, але час пропущений, і він більше не боївся крокодилів.

Я не знаю, що люди хочуть бачити, коли вони бачать свою роботу, але я часто відчуваю, що хтось не хто я. Після того, як я працював з клієнтом протягом тривалого часу, ми зв'язали по електронній пошті, все було чудово, поки ми зустрілися. Коли побачила мене, він сказав: «Як ви так маленькі?» Люди часто думають, що я старше.

І в той час, як всі були вівчарки, маленькі гаки почалися в чайнику і загострили там незалежне життя. Тепер необхідно заварити чай безпосередньо в чашки. Не лікуйте Хоох з будинку.

р.

Лео вважає складними думками

Дерево консервує тепло і ділиться його жовтими птахами.

Прості речі

Потрібно розуміти значення доброти. Я довго збираюся. Нема похвали для доброти. На роботі, винахідливість, ресурсність, мобільність, майстерність, знання, професіоналізм у відносинах, догляд, повага, лояльність цінуються. У житті, удачі, хитрість, ствердіння, вміння рухатися в напрямку своєї мети, можливість наполягати на власній, часто допомагає потилість. У дитячих книгах - героїзм, мужність, лояльність. Але без доброти, все людське суспільство згорнеться. Неоціненність для людини, дозволяє залишатися цілим. Тільки коли люди навчаються оцінити цінність доброти в собі, вони дізнаються, щоб оцінити її в інших.

Лев Хто сниться

Міграція бездомних бджіл

Поклоніння

Я люблю мультфільми. А найулюбленіші «Мари і Макс», «Помпока: війна Танукі», «Ноктюрн», «Таємниця абатства Келлі». Я люблю книги, не завжди діти.

Я снию багато, але я тільки поділу його з близькими людьми.
У професійній сфері я хочу досягти високих навичок, я хочу стати краще як художника. Дуже важливо, щоб люди виглядали на вас, що ви були потрібні і потрібні, що ви робите. Я хочу створити власні книги, з власними ідеями про птахів, дерева, рибу, красиві міста.

Сови

Птахи, що літають на південь, переносять осінь в своїх органах. Цегляна осінь і світлові думки.

Дивіться також: Живі фотографії Оксани Григорини

Філ Дунський - Ілюстратор доброго

Денис Silber Іграшки

Палкий фотографії Леша Курбатова

www.adme.ru/interview/strastnye-kartinki-leshi-kurbatova-248305/