Як Naive Talents Зрада

10 хитрощів незрівнянних клієнтів для оплати менше за виконану роботу. Ідеально отримайте його безкоштовно. На жаль, особливо важливо для людей креативних професій, щоб бути обережними, не залишаючись без оплати за виконану роботу. Оскільки така робота часто нематеріальна і складна складно оцінити, особливо важливо вказати деталі і умови праці.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Дуже добре мати агента або менеджера, але в більшості випадків ви повинні вести переговори про роботу самостійно, відсутні багато важливих деталей і не маючи багато досвіду і достатньої інформації.

1,1 км Зробіть цю роботу зі знижкою (або безкоштовно), а потім ми відшкодимо Вам на наступний замовлення. У майбутньому компанія «Сучасний бізнес» віддала свою роботу і відходила свій час безкоштовно надії компенсувати її в майбутньому. Давайте скажемо на сантехніку, до якого вам буде запропоновано: «Ком на, ви встановите мийку безкоштовно, і в наступний раз мені потрібна раковина, я відшкодить тебе». Тексти пісень, а це означає: Він сміється на обличчі!

2,2 км Ми ніколи не сплачуємо рубль до тих пір, поки ми бачимо фінальну версію. Звуки, як і правда, якщо це спроба залишити петлю до «збігу» з виплатою. Практично кожен професіонал просить оплачувати депозит або оплатити роботу поетапно, за винятком тільки найменших проектів. Після того, як ви встановили сильні ділові відносини, ви можете зробити інші правила оплати з клієнтом. АлеНовий клієнт не може попросити Вас більше, ніж початкова зустріч.І, можливо, кілька попередніх ескізів!

3. У «Для нас і всього світу дізнаються про тебе!» А замовлення попадуть на тебе! ? Булшит. Намагайтеся сказати сантехніку, «Все це мийка в моєму будинку, мій друг побачить його і ви отримаєте букет замовлень!» Ми будемо говорити про те, що навіть якщо я роблю хорошу роботу, я повинен зробити це безкоштовно, щоб помітити?" Крім того, клієнт після того, як почне виброджувати всіх, хто відповідає про те, що така робота зазвичай коштує XXX доларів, і він, такий великий бізнесмен, отримав його безкоштовно! Якщо всі дзвінки, це тільки в надії отримання такої ж безкоштовної роботи.

4. У Шукаємо ескізи або ескізи: "Нехай ми не впевнені, що ми хочемо працювати з вами, але залишаємо ваші матеріали з нами зараз, щоб я можу обговорити їх з нашим партнером, інвестором, дружиною" Ви можете бути впевнені, що 15 хвилин після того, як ви залишаєте, він буде називати інші дизайнери, які вже готові ескізи, і попросити їх про ціни. Коли ви зателефонуєте знову, ви будете сказали, що ваші ціни занадто високі, тому майстерня Horns і Hoofs зробить роботу. Що так дивно про нижчу ціну? Ви врятували їх кілька годин консультування, що вони не сказали сподіватися на оплату! Поки ви не залиште нічого в офісі замовника.

5. Умань Ми не скасували замовлення. Зачекайте хвилину, ми будемо продовжувати в місяць - ще один. Ух, напевно, немає. Якщо щось доводилося робити, і зараз це не так, напевно, мертве. Найкраще рішення буде вексельним шляхом для роботи, виконаних так далеко, а потім спокійно дивитися те, що відбувається! В іншому випадку ви зателефонуєте протягом двох місяців і ви дізнаєтесь, що хтось ще зробив свою роботу протягом тривалого часу. І ви знаєте, що відбувається? Не впізнавати тебе. . й

6. "Угода"? Яка ставка договору! Ми друзі. ? Так, звичайно, друзі, але до тих пір, поки щось не виходить неправильно або неправильно. І тоді, коли ви збираєтеся бути в костюмі, і я збираюся бути дизайнером jerk. Отже, договір є важливою деталлю. Якщо ви не хочете, якщо ви платите Будь-який саморевізійний підприємець покладає свої відносини на папері, тому варто.

7. Про нас Надішліть мені рахунок-фактуру після друку. Чому чекати час, який не має нічого спільного з ним? Ви зробили свою роботу, право? Ти чесний, правий? Чому ви хочете отримати вказаний термін? Після того, як ви подали роботу, і це було прийнято, вексель. Ця фраза може бути просто тактика затримки платежу. Якщо хлопець чекає на роботу, щоб бути друкованим, і ви погоджуєтесь зробити необхідні зміни, то він може просто забути про вас і не платити за зміну роботи.

8. У «Другий час ми зробили його для XXX доларів». Якщо вони зробили гарну роботу останнім часом, то вони говорять вам зараз? І скільки попереднього виконавця від них нічого не потрібно робити з вами. Люди, які беруть занадто мало в свій час, випадають з бізнесу (навіть поломитися або просто змінити робочі місця), і хтось повинен зайняти своє місце. Подаруйте чесну ціну і приклейте її.

9. Навігація «Ми можемо лише виділити XXX доларів, і це дивно, це не так?» Цей хлопець, ймовірно, збирається купити мийку, точно знає, скільки він буде витрачати, навіть не дивлячись на продукт і не збирається на ринку. Добрий. У певній кількості витрат на роботу певна кількість грошей. Якщо у вас є менше грошей, чи варто менше працювати (якщо ви можете) і таким чином все ще отримати замовлення. Але переконайтеся, що клієнт розуміє, що ви повинні зробити менше роботи, тому що ви отримуєте менше грошей, ніж ви очікуєте. Подаруйте їм менший вибір, зробіть щось просте, відправте їх на іншу фірму для роботи.

10. «Ми в даний час маємо фінансові труднощі. Подаруйте нам результати вашої роботи, ми отримаємо гроші і сплачуємо вас назад. О, приходьте! Це просто коли з'явиться гроші, ви можете бути впевнені, що в черзі векселів для оплати вашого буде в хвостик. Коли хтось досягає точки, де вони мають проблему, це означає, що вони роблять гірше, ніж вони намагаються показати. Але в кращому випадку ви банку? Чи знаєте ви, чи є їх фінанси? Якщо компанія досягла пункту, де він не може отримати кредит від будь-якої кредитної установи або банку, то яка точка продовження кредиту? Якщо ви граєте безпліддя, ви обов'язково втратите. Але якщо ви допустили їх, щоб перетягнутися до останнього, то не менш затребувані додаткові кошти для очікування. Введіть номер мобільного, який Ви вказали при укладаннi договору з банком - для ідентифікації. Можливо, саме тому ви маєте справу з вами: отримайте безвідсотковий кредит замість виплати відсотків з банком. Не кинути гроші.

Кредит Марк В. Льюїс
переклад Олександра Качанова

Дивитися також:- Про складну роботу дизайнера

- Чому не дизайнери бухгалтерів?

- Як Розумні люди роблять погану рекламу

www.adme.ru/articles/kak-umnye-lyudi-delayut-uboguyu-reklamu-3180/