Невідомі факти про відомих митців

Незвичайні факти від життя легендарних талантів. Ви можете знайти величезну кількість інформації про відомих митців – як вони жили, як вони створили свої безсмертні твори.

Багато хто не зазвичай думають про особливості характеру і способу життя художника. Але деякі факти з біографії або історії створення картини іноді дуже цікаві і навіть провокативні.

Пабло Пікассо: Хороші художники скопіювати, великі художники краде.

• Коли Пабло Пікассо народився, посередина думала, що він був щеборним. Його дядько, які копчені сигари, врятували дитину і, побачивши кришку дитини на столі, нехай дим на обличчі, після чого пабло розводять. Паління врятувала життя Пікассо.
  • По-перше, Пабло народився художник - його перше слово було piz, скорочене від lapiz ("кінець" іспанською мовою).
  • На своїх ранолітах в Парижі Пікассо був настільки бідним, що він іноді змушений було обпекти свої картини замість дрова.
  • Довгий одяг і довге волосся, яке не завадило часу.
  • Повне ім'я Пікассо складається з 23 слів: Пабло Дієго Jose Франциско de Paula Juan Nepomuseno Maria de los Remedios Кіпр de la Santisima Trinidad Martír Patricio Clito Ruiz y Picasso.

Вінсент Ван Гог: Поведінка помилок. Багато людей думають, що вони будуть добре, якщо вони нічого не неправильно.

216945

• Велика кількість жовтих і жовтих плям різних відтінків у своїх картинах вважається викликана застосуванням великої кількості препаратів для епілепсії, які розвивалися з надмірного використання абсинтету ("Зоряна ніч", "Суні квіти").
  • Під час свого неприємного життя Ван Гог відвідав більше одного психіатричної лікарні з діагностиками від шизофренії до маніко-депресивного психозу. Його найвідоміший живопис, Старрі Ніч, був пофарбований в 1889 році в лікарні в Санкт-Ремі.
  • Він вчинив самогубство. Він вистрілив себе в шлунку, приховавши на подвір'ї ферми за пальцем вогня. 37 років.
  • Ван Гог постраждав від низької самооцінки всіх його життя. Продається тільки одна з його робіт, Red Vineyard at Arles. Його слава прийшла тільки після смерті. Якщо тільки Ван Гог знав, як популярна його робота буде.
  • Митець відрізав не ціле вухо, але тільки шматочок свого ткацтва, який практично не болить. Легенда має це, що Ван Гог ампутував весь вухо. Ця легенда навіть відобразила в характеризації поведінки пацієнта, який працює на себе або наполягає на певній операції - він був викликаний синдромом Вань Гога.

Хто живе в страхі, він гине страху.

5083-1984

• Леонардо був першим, щоб пояснити, чому небо синій. У своїй книзі На картині він писав: «Блакитне небо обумовлено густо освітленими частинками повітря, які знаходяться міжземцем і чорною чорницею вище. й
  • Леонардо був ambidextrous - однаково добре в правій і лівій руках. Він навіть сказав, що він може одночасно писати різні тексти з різними руками. Він написав більшу частину своїх письма з лівою рукою.
  • Він відіграв віртуозно. Коли справа Леонардо була чута в Мілані, він з'явився в якості музиканта, а не художника або винахідника.
  • Леонардо був першим художником, щоб розібрати корпси, щоб зрозуміти розташування і структуру м'язів.
  • Да Вінчі був вегетаріанським і ніколи не відвертим молоком корова, оскільки він вважається барбариком.

Якщо я не мав ворогів, я не був те, що я. Але дякуємо Богу, було багато ворогів.

• Прибуваючи в Нью-Йорку в 1934 році, як аксесуар, який він переніс своїми руками лофа хліба довжиною 2 метрів, а на виставці суреалістичної творчості в Лондоні одягається в дайвер костюмі.
  • Полотно «Захист пам'яті» («М'який годинник») Далі написав під враженням теорії релятивності Ейнштейна. Ідея в голові Дальві взяла форму, коли він виглядав на шматку сиру Каммерта на спекотний день серпня.
  • Далі часто вдаються до сну за допомогою ключа в руці. Сприяє стільцям, він впав дупа з великим ключем між пальцями. Поступово, подрібнюється зчеплення, ключ впав і вдарив плиту, що лежить на підлозі. Думки, що виник під час сну, можуть бути нові ідеї або рішення для складних завдань.
  • Чудовий художник під час свого життя звернув його, щоб люди могли прогулятися по могилі, тому його тіло було збито в стіні в музеї Дали в Фігуресі. Забороняється фото з флешкою в цьому номері.
  • прізвисько Сальвадор Далі був "Авіда долари", що означає "passionately loving доларів".
  • Логотип «chupa-chupsa» з ромашкою розписав Сальвадор Далі. У злегка модифікованій формі вона збереглася до наших днів.
  • У кожному з творів Дали є портрет або силует.

Квіти цвітуть всюди для всіх, хто хоче бачити їх.

• У 1961 році живопис Анрі Матіса «Le Bateau» експонується в Музеї сучасного мистецтва Нью-Йорка, вішуючи до 47 днів. Картина була розміщена в галереї 17 жовтня і тільки 3 грудня хтось бачив помилку.
  • Анрі Матіс постраждав від депресії і безсоння, іноді заспокійливий в соні і прокинувшись кричить. Одного разу, без причини, він раптом мав страх сліпих. І він навіть навчився грати на скрипці, щоб заробити живу як вуличний музикант, коли він втратив свою пам'ять.
  • За роки існування Матісе проживало. Він був близько 40, коли він нарешті зміг підтримати свою сім'ю.
  • Анрі Матіс ніколи не пофарбував породи, прозорі кристали будинків, культивованих полів.
  • 10 років до смерті, він діагностував рак дванадцятипалої кишки і довелося залишатися в інвалідному відсіку.

У моєму мистецтві я спробував пояснити життя себе і його значення, і я спробував допомогти іншим пояснювати їх життя.

• Обід був лише 5, коли мама загинула туберкульозу, а потім він втратив свою старшу сестру. З тих пір тема смерті з'явилася в своїй роботі.
  • Картина «Скрипка» – найдорожча робота арт-продається на відкритому аукціоні.
  • Він охопився роботою, і він сам сказав: «Для мене хворість і інтоксикація». Захворювання не хочу позбутися від і п'ятидесятниці хочу бути в.

Мистецтво – це абстракціонування, вилучення його від природи шляхом фантазування на його основі, і більше про процес створення, ніж результат.

• Художник народився в Парижі, але провів свою дитину в Перу. Займіть свою любов до екзотичних і тропічних країн.
  • Легко змінені методи і матеріал. Він був в деревну різьбу. Нерідко переживаючи матеріальні труднощі, не вдалося купити фарбу. Потім він захопив ніж і дерево. Він прикрашений дверцятами свого будинку в Маркесаських островах з різьбленими панелями.
  • Павло Гагунін працював працівником на Панамському каналі.
  • Митець написав ще життя переважно без вдягання до моделі.
  • У 1889 р., ретельно навчався Біблії, написав 4 полотна, на яких він розглянув себе в образі Христа.
  • Часті та промісні стосунки з дівчатами призвели до того, що Gauguin скорочував сифілію.

У сорокі роки я виявив, що король всіх кольорів чорний.

• Навколо 1880 р. Ренуар зламав праву руку вперше. А замість того, щоб потрапити на неї, він бере щітку наліво, і після того, як ніхто не сумнівається, що митець зможе пофарбувати шедеври своїми руками.
  • Написати про 6000 картин за 60 років.
  • Ренуар був так в любові з розписом, що він не перестав працювати навіть у старій вікі, страждаючи від різних форм артриту, і змалював пензлик, прив'язану до рукава. У день свого ближнього знайомого Матісе запитав: «Овчіть, чому не ви віддаєте картину, ви страждаєте так багато?» Ренуар відповів, “Ла-дельєр, ла-бауте відпочиває. й

номінальний #image4477955

Категории

Смотрите также

Новое и интересное