Напишіть право.

Курс російської мови на найнадійніших помилках. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Вони помітили і виправляють в більшості випадків. Але як в офіційному листуванні, так і в особистому, ситуація не так розі - "намагатися", "намагатися", "намагатися". Навіть у прес-релізах, які приходять до нас у редакційній коробці. Хочу вбити, шкода. Звісно, майже всі люди роблять помилки в письмовій формі, але люди, відповідальні за спілкування, не допускають цього.

Це найбільш поширені помилки в ці дні. У коментарях додайте те, що поціновує вас самим, з правою писанням.

1,1 км Наскільки ви можете сумніватися в тому випадку, якщо ви не знаєте? Згадайте один раз і за все, справа, прийти.

2,2 км Замовити експрес? Так вони можуть варити швидше? :) Кава називається Espresso!

3. У Чи право на «го» або «го»? Ні! Імперативна форма дієслова «го» і «го» буде «го» або «коме», «коме». Використання слова «драйву» без префіксу вважається прийнятним, але небажаним у спільному виступі.

4. У Чи є право на «програш» або «програш»? Ні! Слово «він» не має форми 1-го числа особи в майбутньому. «Я буду перемагати», «Я зможе виграти» повністю замінити цю форму.

5. Умань Повторити! Не існує слів «загальна» і «загальна»! Є слова «загальна» і «загальна». Період.

6. Жнівень У документах є «Підпис», але в Систині Каплиця на стіні вівтара - «Розфарбування». Не перемішати, друзі.

7. Про нас З точки зору лексичної сумісності вираз «Кращі» звуки як безглузді, як «найкрасивіші». Вітаю режисерів найкращого кіно.

8. У Для позичальника – позичальнику! "Подивитися мене гроші" неправильно. Ви не можете прийняти когось, ви можете тільки прийняти когось. «Подаруйте мені гроші», «Чи можу я позбавити тебе? й

9. Навігація «У потоку» (за деякий час, в продовження), але «в потоках» (наприклад, річок, потоки як напрямок в мистецтві). Будь ласка, зауважте!

10. Хадрон Collider! Не Андроній, який це Андро? Хадрони є елементарними частинками, а комірець був названий ними. Колайдер, до речі, з двома Ls.

11. Виграти! Не пропустіть! Ми не розуміємо, що люди, які кладуть «Я». Тестове слово GAME.

12. Будь-який, хто каже: «IX» загорнеться в пеклі.

13.00 р. Час запроваджувати грошові штрафи замість «свіжих».

Успішна людина повинна бути грамотною. Вивчайте мову матері!

Дивись також: міф про ефективність мозкового штурму

- Чи можна дізнатися про це?

Правила копірайтера

www.adme.ru/research/odinnadcat-pravil-kopirajtera-oni-30460/

Категории

Смотрите также

Новое и интересное