631
30 ідей для офісу
Флеш-поллензе, LEGO-pilot, розмовний папіркліп та інші смішні дизайнерські речі для нудної роботи в офісі. Людина витрачає принаймні третину свого життя на роботу. Для більшості офіс став другим будинком, який ви також хочете влаштувати, створити затишок і комфорт. Крім того, творча людина і будинок і робоче місце повинні бути творчими.
У яких умовах народжується найкраща креативність у світі, Сайт вже продемонстрував відгуки про найцікавіші інтер'єри рекламних агентств та фірмового штабу. Дизайнерські речі, представлені нижче для найбільшої частини, можуть бути придбані та диверсифіковані ними офісне повсякденне життя будь-якого керівника будь-якого посилання.
Комплект наклейок Balding
Навушники "Я не можу захопити тебе"
English, Українська, Français...
Багатобарвні наклейки-TVs
Кнопки Bee
Скляний стенд
Шаплер Пакман
Мат
Кокс дозатор
Від Японії.
USB свиней
Дизайнерський шотландський
Сумка
Дизайнер став знайомим віртуальним символом в реальний ноутбук сумка.
Кабель кліпи
Закладка "Help"
Закладка виглядає як крихітні чоловіки, які застрягаються між сторінками, які просять допомогти.
Дизайнер Андрій Куровець.
Зламати коло
Календар Apple
Пластикова труба заповнюється реальними яблуками за кількістю днів в місяць.
Баскетбол кошик
Дизайнер Li Jianye.
Галене
За допомогою з'єднувальних модулів можна зібрати всю дерево. Дизайн Eunsung Kwon.
Кнопки проростання
Виконується Лім Руїн і Йон Лін.
Папір наклейки
Дизайн одягу.
Флеш-Полензе
На нашому окремому матеріалі ми розглянемо 30 жорстких флеш-накопичувачів.
Робочий стіл
1 999 р.
Сучасна альтернатива простих ліній. Заходи в сантиметрах, міліметрах і дюймах прямі, вигнуті і навіть міжмітентні лінії. Ви просто повинні правильно регулювати пристрій, перетворюючи основу в правильному положенні.
Клей лист
Лего пілот
Cheng-Hsiu Du і Chyun-Chau Lin.
Фрукти для записів
Клейкові листи для запису дизайнерської студії D-Bros, розроблені у вигляді соковитих ріжучих фруктів. У сітці, як і один, в якому продаються справжні фрукти, на дерев'яному стеблі запакують 150 листків.
Розмова папок
Папер кліпи у вигляді діалогових бульбашок, як в комах.
Штепсельна заглушка
Якщо ви зберігаєте шпильку в таємному місці, то ніхто не зможе використовувати куш. Дизайнер Efrat Gommeh.
Олівці з вуса
Холодильник
USB-порт.
Падіння власника для книг
Драмастик-олівець
Сумки для номінантів Anti-theft
Друк "Я люблю"
Дивіться також тему:
Корисний дизайн
Зелені ідеї в дизайні
Дизайн домашнього комфорту
www.adme.ru/kreativnyj-obzor/dizajn-dlya-domashnego-uyuta-312455/
У яких умовах народжується найкраща креативність у світі, Сайт вже продемонстрував відгуки про найцікавіші інтер'єри рекламних агентств та фірмового штабу. Дизайнерські речі, представлені нижче для найбільшої частини, можуть бути придбані та диверсифіковані ними офісне повсякденне життя будь-якого керівника будь-якого посилання.
Комплект наклейок Balding
Навушники "Я не можу захопити тебе"
Багатобарвні наклейки-TVs
Кнопки Bee
Скляний стенд
Шаплер Пакман
Мат
Кокс дозатор
Від Японії.
USB свиней
Дизайнерський шотландський
Сумка
Дизайнер став знайомим віртуальним символом в реальний ноутбук сумка.
Кабель кліпи
Закладка "Help"
Закладка виглядає як крихітні чоловіки, які застрягаються між сторінками, які просять допомогти.
Дизайнер Андрій Куровець.
Зламати коло
Календар Apple
Пластикова труба заповнюється реальними яблуками за кількістю днів в місяць.
Баскетбол кошик
Дизайнер Li Jianye.
Галене
За допомогою з'єднувальних модулів можна зібрати всю дерево. Дизайн Eunsung Kwon.
Кнопки проростання
Виконується Лім Руїн і Йон Лін.
Папір наклейки
Дизайн одягу.
Флеш-Полензе
На нашому окремому матеріалі ми розглянемо 30 жорстких флеш-накопичувачів.
Робочий стіл
1 999 р.
Сучасна альтернатива простих ліній. Заходи в сантиметрах, міліметрах і дюймах прямі, вигнуті і навіть міжмітентні лінії. Ви просто повинні правильно регулювати пристрій, перетворюючи основу в правильному положенні.
Клей лист
Лего пілот
Cheng-Hsiu Du і Chyun-Chau Lin.
Фрукти для записів
Клейкові листи для запису дизайнерської студії D-Bros, розроблені у вигляді соковитих ріжучих фруктів. У сітці, як і один, в якому продаються справжні фрукти, на дерев'яному стеблі запакують 150 листків.
Розмова папок
Папер кліпи у вигляді діалогових бульбашок, як в комах.
Штепсельна заглушка
Якщо ви зберігаєте шпильку в таємному місці, то ніхто не зможе використовувати куш. Дизайнер Efrat Gommeh.
Олівці з вуса
Холодильник
USB-порт.
Падіння власника для книг
Драмастик-олівець
Сумки для номінантів Anti-theft
Друк "Я люблю"
Дивіться також тему:
Корисний дизайн
Зелені ідеї в дизайні
Дизайн домашнього комфорту
www.adme.ru/kreativnyj-obzor/dizajn-dlya-domashnego-uyuta-312455/