537
В Тюмень пофарбував гігантську книжкову полку
Арт-група «Колір міста» розфарбувала сіру будівлю в Тиумені. Мистецтво вуличного мистецтва, до нашого найбільшого задоволення, набирає імпульс і вага в країні, є більш і більш вражаючі об'єкти, на рівні не поступається світу. Один з цих об’єктів був створений в Тюмені арт-групою «Коло міста». Сіра будівля, яка виглядала на фасаді шкільного двору і створила дуже нудну атмосферу в ній, перетворилася в книжкову шафу.
782667 р.
Ось чого говорить проект. Дмитро Зеленін від «Колора міста»:
«Для двох років я знаходився до престижної гімназії. За два роки поспіль я був блювотою дикою стриманістю між внутрішнім світом і зовнішнім змістом двору гімназії. 1 вересня на фоні цього відбувся випуск всіх інших святкових ліній.
На початку третього року я знав, що я хотів і як це зробити.
Книжки - це перше, що приходить до душі, коли ви подивитеся на стіни. Немає інших варіантів з метеликом під стрічкою «Європейський» не підходить. Сам феномен, як це, я вважаю неоднозначною перевагою для міст. Ще одним питанням є сучасний «модний» зміст європейського вуличного мистецтва. Не підходить нам.
Книга є символом. Книга - повідомлення. Написи на корені не можуть бути всі з фольги. Вони повинні носити думку. По-перше, Тюмень - моя власність. Ваше місто, любов його, пам'ятайте. З великим повідомленням я б довго застрягнув, але я бачив другу в FB кришку – Микола Гоголь. Ви повинні любити Росію. Ви не можете сказати краще.
Якщо є хороша ідея, завжди буде правильним для неї.
Сергій Шаповал, Лена Кураш, Діма Данилов та Борис Непомнище. На висоті 7,5 метрів раніше не було зібраних скульптур, які ніколи не працювали на висоті 7,5 метрів. Все було освоєно в процесі. й
р.
Схожі арт-об’єкти існували протягом багатьох років в місті Канзас, США. 24 восьмиметрових книг прикрашають фасад міської громадської бібліотеки.
Також див.: Sluggo, який живе на тротуарні
У Південній Кореї з'явився графіті розмір хмарочосу
Краща вулична Мистецтво жовтня
www.adme.ru/hudozhniki-i-art-proekty/luchshij-strit-art-oktyabrya-424155/
782667 р.
Ось чого говорить проект. Дмитро Зеленін від «Колора міста»:
«Для двох років я знаходився до престижної гімназії. За два роки поспіль я був блювотою дикою стриманістю між внутрішнім світом і зовнішнім змістом двору гімназії. 1 вересня на фоні цього відбувся випуск всіх інших святкових ліній.
На початку третього року я знав, що я хотів і як це зробити.
Книжки - це перше, що приходить до душі, коли ви подивитеся на стіни. Немає інших варіантів з метеликом під стрічкою «Європейський» не підходить. Сам феномен, як це, я вважаю неоднозначною перевагою для міст. Ще одним питанням є сучасний «модний» зміст європейського вуличного мистецтва. Не підходить нам.
Книга є символом. Книга - повідомлення. Написи на корені не можуть бути всі з фольги. Вони повинні носити думку. По-перше, Тюмень - моя власність. Ваше місто, любов його, пам'ятайте. З великим повідомленням я б довго застрягнув, але я бачив другу в FB кришку – Микола Гоголь. Ви повинні любити Росію. Ви не можете сказати краще.
Якщо є хороша ідея, завжди буде правильним для неї.
Сергій Шаповал, Лена Кураш, Діма Данилов та Борис Непомнище. На висоті 7,5 метрів раніше не було зібраних скульптур, які ніколи не працювали на висоті 7,5 метрів. Все було освоєно в процесі. й
р.
Схожі арт-об’єкти існували протягом багатьох років в місті Канзас, США. 24 восьмиметрових книг прикрашають фасад міської громадської бібліотеки.
Також див.: Sluggo, який живе на тротуарні
У Південній Кореї з'явився графіті розмір хмарочосу
Краща вулична Мистецтво жовтня
www.adme.ru/hudozhniki-i-art-proekty/luchshij-strit-art-oktyabrya-424155/