7 Способи управління рекламу

Кілька порівняно чесних способів взяти гроші з цільової аудиторії, на основі найпростішої психології. Для більшості випадків люди, як правило, схильні до хитрощів, провокацій і маніпуляцій всіх видів. Ми всі так влаштовуємо, що «і це не складно ощадити мене, я щасливий, щоб справити себе. й

Всі методи маніпуляції та маніпуляції передбачають однакові речі. З базовими людськими потребами, які складають піраміду Мавта і її варіації, це, вічно, найменше підключено. Їжа, вода, сон і бурхливий секс є дуже важливим, але болючим примітивом.
У сучасному суспільстві, абсолютно різні потреби приїхали на фору (такі як погано або погано задоволені самі, за винятком насильницького сексу в деяких індивідах). Для людини, яка є соціальною твариною, є нескінченно важливим для задоволення потреб іншого замовлення: бути коханим і бути прохолодним, що останній може означати.

Це створення ілюзії всього цього, що займається дуже рекламною рекламі, що більшість, яка втілює всіх, але які, таким чином, або іншим, працює не менше частини своєї аудиторії.

1,1 км Тиск на бажання. У кожній людській голові є орди тарганів, які просто чекають, щоб вийти з своїх кутів і починають вижити банери з словами «Ви втратите!», «Ми сказали вам, що ніхто не може любити тебе» і «І в школі Машка завжди крутіше, ніж ви, і зараз». Це всі дуже прості страхи, страх, що ваші соціальні та особистісні потреби ніколи не будуть виконані.

Відтворюється практично в кожному рекламному повідомленні, який зображений певним чином життя, бажано в суспільстві. Розкішний офіс на першому поверсі хмарочосу, безтурботна подорож, щаслива любов і т.д. У російській рекламі стартувала 20 років тому з відеороликом Bounty «Paradise Delight» і триватиме до тих пір, поки найбільш важливі зміни потреб людини. Я маю на увазі назавжди.

2. Інтимізувати. Люди сором'язливі. Особливо коли мова йде про здоров'я і зовнішній вигляд.

Чим старша людина, тим більше думає про здоров'я, бо вона стає важче жити. Уранці не можна виходити з ліжка, тут вона болить, тут вона пагони, і тут вона опускається. І я хочу бути життєрадісним, я хочу стрибати двадцять років, якщо не назавжди, то принаймні пару десятків років. Для старшого покоління проблема перетворюється в інший – жити довше.

Поява дуже добре корелюється тим, що описано в першому пункті. Якщо ви не похили, ви навряд чи будете любити, і успіх, ймовірно, не сяйво.

Найяскравіші приклади застосування цього виробу є реклама Danakor, де старі люди і дорослі відлякуються рівнем холестерину, а реклама зубної пасти, де просять вимірювати кількість бактерій на зубних зубах, а потім прокидати, якби вони були просто поінформовані, що вони мають рак на стадії терміналу. Цей дисконтно відіграний і неприродний лямок, показаний в обох випадках, на жаль, працює на деяких людей.

3. У Створіть задачу і пропонуйте рішення. Цей метод маніпуляції природним чином випливає з попередніх двох. Коли реклама вже лякала свою жертву, вона, фігурно кажучи, посмішки і витягується від рішення всіх труднощів і прямого квитка до задоволення всіх потреб.

Кожен стає щасливим, коханим, прохолодним. Не існує бактерій на зубах, нальоти на судинах, кар'єра цвіте, будинок перетворюється в повну чашу. Целюлоїдні обличчя, супер щасливі посмішки, блювота всіх, а продажі виникають.

4. У Створіть ілюзію «мая». Цей метод найчастіше торгується банками та іншими фінансовими компаніями, які обіцяють своїм клієнтам золоті гори. У своєму зв'язку більшість з них кладуть тиск на дельцейську віту, яка, безумовно, прийде до своїх клієнтів, якщо вони перетворюються на них, пришийте на складі, визначає всі свої матеріальні багатства або джгути самі до вічного погашення кредитів. «Ви можете дозволити собі все», - говорить реклама кредитного продукту, що дає людям помилкове почуття багатства і потужності. І відчуття поганий час і привабливість.

Таким чином, на російських телеканалах, наприклад, відео було можливо, в якому батько в магазині побутової техніки дозволяє відштовхуватися поставити все, що він хоче в кошик, що супроводжується фразою «Для всього можливо, сина!». Так, ви можете зробити все сьогодні, і з завтрашнього дня, дитина, ви тільки їсти BP локшину, тому що ваш щедрий almighty тато буде платити цей кредит.

5. Умань Звернення до влади. Людина не може бути компетентною у всіх сферах життя, тому він прагне слухати людей, які більш обізнані в певних питаннях і більш авторитетних. Саме тому у нас є багато людей з білим покриттям, експертами, лабораторіями та пристроями невідомого походження та призначення.

Асоціація стоматологів Росії рекомендує гумку, асоціацію дерматологів затверджують креми, а Союз педіатрів Росії відзначається практично на кожному дитячому бренді. Навіть холодильники LG протестовані клінікою Науково-дослідного інституту харчування оперативних пам’яток та рекомендовані Національною асоціацією дієтологів та дієтологів. За багато грошей, звичайно, він рекомендує. І несвідома частина аудиторії вірить, перетворюючи гроші, що інвестуються брендом.

6. Жнівень Використовуйте насиченість порівняльної лексики. «Нове,» «безкоштовно», «революціонарні», «перший», «одне», «більше», «більше», «більше ефективніше», і так далі — немає кількості цих захоплених імен і прикметників, призначених для того, щоб надати цільову аудиторію враження, що тільки цей продукт заслуговує на увагу, і все інше застаріле неефективним.

Якщо ви думаєте про це, то добре, що російська реклама заборонила використання слова «найкраще» і навіть відмінного ступеня порівняння.

7. Про нас І найголовніше, покажіть свої сиськи. Найнадійніші способи залучення клієнтів. Навіть якщо ви торгуєте карданними валами для камазу.

Ксенія Лукичева

Веб-сайт

Також прочитайте: Як розшукати клієнтів

Маркетинг Clever

Інструменти продажу

www.adme.ru/articles/ulovki-rasprodazh-324655/