Найпопулярніші фото мого серця

Шановний фотограф-проект допомагає повернутися в час. І зробіть нам трохи доброго. Taylor Jones, a 21-річний канадський, один раз сидів в домашніх умовах і пройшов через коробку старих сімейних фотографій. Серед них була картина молодшого брата, що сидить на кухонному столі. Тавро раптом помітив, що він мав той же стілець перед ним і сидів на одному столі. Він поєднував стару картину з новим середовищем, і ідея прийшла до нього для створення маленького блогу для друзів, де вони можуть розміщувати фотографії, в яких минулі інтерсекти з презентом.
Через кілька місяців Дорогий фотограф став феноменом інтернету в Північній Америці, Великобританії, Бразилії та Австралії, з 3,5 мільйонами відвідувачів і сьомимим місцем в рейтингу 50 сайтів 2011.
Неймовірна популярність проекту за 5 хвилин легко пояснити – ці фотографії прості, але дуже глибокі. Це всі найважливіші почуття людей, які пам'ятають, як вони колись були, які кажуть, скільки вони пропускають ті часи. Вони і кілька слів під кожну картину наповнені любов'ю.

Шановний фотограф,

Якщо гроші були вимірені щасливими моментами, я б був найбагатшою дівчиною. Відпочинок в миру, Дідусь. й

Шановний фотограф,

Я завжди cherish Halloween з братами. Якщо тільки ми змогли покласти на ті костюми знову і чарівно отримати 12 років молодшого. . й

Шановний фотограф,

Я ще люблю носити шорти на теплих літніх днів, як 45 років тому.

7550.00 р.

Шановний фотограф,

Доброго дня!

Шановний фотограф,

Люди приходять і йдуть, але сім'ї залишаються назавжди.

Шановний фотограф,

Це місце завжди буде особливим.

Шановний фотограф,
Мій бабуся був мій улюблений друг, вчитель і друг.
Я прошу її ... щодня.

Шановний фотограф,

Пройшов і багато років змінив. Але я знаю, що це ніколи не змінить, що я завжди буду маленькою дівчиною для моєї мами.

499.00 Р

Шановний фотограф,

Гранпа завжди була приємною, смішною людиною. Я люблю його, щоб побачити мене рости.

Шановний фотограф,
Він змінив номер за останні 20 років, але одне, залишається тим самим... Він ще мій коханий син.

Шановний фотограф,
Я люблю її ще більше.

4327637 р.

Шановний фотограф,

Це був мій перший випускний ніч. Я люблю тебе і пропустити вас щодня.

Шановний фотограф,

Я пам'ятаю, коли ви були народжені лікарі сказали, що ви не можете зробити нічого. Але зараз ви відзначаєте свій 22-й день народження, знаєте ви можете зробити це самостійно!

Шановний фотограф,

Застуда, що день заморожувати пальці, але пам'ять ще теплі. й

Шановний фотограф,

Я був тільки 12 років, коли мій мама діагностували рідкісний випадок лейкемії. Я прошу вам більше, ніж будь-який у світі. Я люблю тебе в місяць і назад!

Далі: Повернутися назад.

- Ноги з минулого

на www.adme.ru/vdohnovenie-919705/kadry-iz-proshlogo-360155/