Статус на сервери

Ми створили власні «Правила життя рекламодавця». Клієнт повинен сперечатися, агенція повинна захищати себе. Проживання бюджету обмежена, а терміни буде передчасною жорсткістю. Так все працює протягом десятиліть, і ми радимо не загадувати про причини цих явищ.

Ті, У тих, хто «знайомитись все» мало пенсій.

Клієнт Любить тепло - відчуйте безкоштовно, щоб зимувати взимку в Греції.

Істини. На очах, і клієнт буде кидати копійку або два.

Як? Чи можна рекламувати тріщини для пива, якщо ви ніколи не мали дешевого пива на майданчику на нульовій температурі?

Посуд рахунківУ них все записано, навіть що сказав п'яний в камері куріння.

Після цьогоЯк митець кричав, пробуджує таланти і переможець.

Детальніше Ви не подаруєте сором'язливості, ви культовуєте.

ІдеїВони люблять дітей. Хтось сидить з вами і хто має йти до війни.

Мистецтво Вони сплачують більше, ніж фіксатор, тому вам доведеться стрибати.

Подумати. Тільки я підбираю моделі, які ви будете носити протягом шести місяців.

Редакція- це розмова. У мене була кава Лаваза, я любила його так багато, тому у вас є кава Лаваза.

Не затримка. Завтра є те, що ви можете зробити день після завтрашнього дня.

Я працюю. У рекламі я забуваю, щоб подивитися на дату закінчення терміну дії пакету.

Якщо є Забудьте про політичну вірність.

До неї. Клієнт любить все, коли вони хочуть спати.

Ваше ім'я Головний ворог – 23-річний жіночий арт-директор, який пройшов на стажування в Лондоні. Ми знаємо, як це зробити!

РоботаЦе безкоштовна любов, інакше це не працює.

Візьміть його. з невеликим агентством. Вони завжди можуть бути зроблені з картини.

Зареєструватися Клієнтський бізнес! Наприклад, кнопки на сорочки героя. Після цього руки не підібрані - робимо те, що ви хочете.

Ні. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.

ПерсуазіяЩо-небудь в цьому світі не для вас є вірою, яка повинна бути припинена.

ЯЯ не точно рекламодавець, і що мене турбує.

Дивитися. Читання клієнта у Facebook.

Найпопулярніші Велике зло в рекламі маніпуляція.

Були. Клієнт має кошмарні перспективи, і тоді він буде щасливим! (зрозуміло, ви повинні поліпшити мільйон разів, поки все остаточно закручується).

Робота Він повинен бути людиною. І жінка повинна бути гарною. І Микола Дроздов - президент Росії. Я все одно можу почути свої новорічні привітання. . й

Читати далі Популярна механіка - що дійсно розширює свідомість.

через adme.ru