Клієнтські фантазії

Амбігузний діалог між клієнтами та дизайнерами. На основі реальних подій. Ми зібрали справжні листи, брифети та коментарі клієнтів, які дизайнери та рекламодавці не перестали ділитися. І дійсно, коли завершені проекти, всі макети подаються на прес, знімаються відео, і клієнти щасливі, ви можете сміятися з серця тим, що він практично руйнував роботу.

ФантазіїПростір – це збірка.

Ідея полягає в тому, що навіть відчуження від інших планет використовують нашу технологію. Щоб зробити галактику, зоряне небо, іноземці, які перетягують нашу технологію до своєї планети з космічною ложкою, яка може бути виконана у формі дракона, як наступний рік є роком дракона! У першій половині - незакінченна база відчуження і висадка нашого обладнання від космічного корабля Дракон. На другому - обладнана нова шикарна основа і літаюча зірка. Багаторамний комічний. Іноземці не можуть будувати основу. Виклик на допомогу. Зірка прибуває, розвантажує обладнання. Технології будують все. Бази готовий. Техніка завантажується в Дракон. Вилітає дракон. Іноземці ескортують крохмаль з слізами в очах (зелений).

Веселка історія.

Неймовірно потрібен банер, ідеально в годину, як це: корова летить по небі, вона має крила, як літак або гул (рожевий), він несе відро шоколадних цукерок в своїх зубах, на відро він говорить: «Далісний». Слідувати двома крокодилами і антом з заданою ротом. Нехай муфта бути пурпурним. Все це веселка, але з змішаними квітами, і на відстані можна побачити Ейфелеву вежу. І мітка нижче. Подумайте, що тема підійде, щоб картина зрозуміла всім, і кожен відразу ж побігла в наш магазин.

Моя людина має ідею.

Ми відкрили майстер-клас з гумки. Мені потрібен логотип. Моя людина має ідею. Письма «Hummingbird», а над написом мухує в відкритих крилах, а замість пір вона має багет. У мене є ця ідея зараз прийшов до розуму: напис «Hummingbird», на букві «L» сидить колечко і тримає в формі літери «O», а на кадрі щось фарбоване, можливо дерево.

Ми розробили ідею тут.

Що робити, якщо ви кладете слон в профілі на праву з картону, так що багажник і мордочка виходять за межі щита, запікати на пилосос. Його тулуб кидається назад, так як якщо він хоче залити воду на себе, але вода, яка виходить з його стовбура, не падає на нього, тому що пилосос щітка тягне воду в себе. Слон дивує.

Міф.

Орієнтовні побажання до логотипу: танцюрист, бігова коня розбиває її на фоні зірки, бажано не змінити зовнішній вигляд танцівника, але коня може бути виконана по відношенню до танцюриста до 80/20 у яскравості в логотипі, основна деталь танцююча, і коня більш схожа на міф.

Фрейдян.

Ви повинні малювати Фредди Кругер, щоб бути смішними і мати ковбаски на лезах, які він сексуально повинен їсти.

Інфографіка.

Замовник: Намалюйте 3 коти різних кольорів, а в кінці листа «G», і все це на помаранчевому фоні.
Дизайнер: Що означає, 3 коти та "G"? Що означає?
Замовник: Це означає TRICOTAGE!

Один рядок -- Я не схожа на те, що слово Москва коротше, ніж Ростов-на-Дону.
- А4 вертикальна, не горизонтальна.
- Вадим, шкода за пізній платіж, я в бінґі, я дійсно буду в понеділок. Підтвердити замовлення. Вибачте мене знову.
- Я не хочу, щоб колір зелений, це мусульмани.
до Який чудовий сайт! Чи не інші роблять це більш красивим?
до Потрібний календар для запаху, як весна. Чи можна ви?
до Ми будемо писати докладніше TZ, надаючи дизайн макета.
- Зробіть відкриту коробку, з якої прилипають різні враження!
- Сторінки 10 і 11 страшні. Я надішлемо вам більше коментарів, але ви можете розпочати роботу.

Дивитися також:

Клієнтам.

www.adme.ru/articles/adovye-klienty-217905/