389
Що ми співаємо?
Пісня метаморфози, або ви чули «Музей шуму»? Нерозуміння окремих слів з пісень іноді дає піднятися на цікаві фрази. І це відбувається не тільки з зарубіжними хітами, які важко зрозуміти з об'єктивних причин, але і з рідними російськими піснями, знайомими з дитинства. На сайті зібрано кращі варіанти, які можна почути в популярних хітах.
Читати далі:
Складна російська мова
Де приходять слова?
на www.adme.ru/psihologiya/otkuda-poyavilis-slova-431055/
- «Рожевий Фламінго з дистанційним прапором» (через один раз) – Альена Свірідова «Рожевий фламінго»
- «Крем Колеса» (Віолон-Фокс) Ігоря Саруханова «Віолін-Фокс»
- "Чікень End" - Бі-2 "Моя любов"
- – Алла Пугачєва «І зникне смуток»
- « » » » » » » » » » » » » » » Opa gangnam стиль - PSY "Gangnam стиль"
- «Харлейкіно, Харлекіно – одна нога для всіх». (Тільки одна нагорода - сміх) - Алла Пугачєва "Арлекіно"
- «Пісні історії та вертотфляж, смішні оповідання в журналі Yeralash» (Fun stories screen покаже наше) – пісня від телевізійного журналу «Yeralash».
- "Зупинити холодильник, зупинити морозильну камеру, зупинити бойлер, зупинити непристойний, зупинити тривожний годинник, це моє життя" - д-р Альбан "Це моє життя".
- "Мама Анархія, Дад стрибнув під дверима" (Glass of Port) - Кіно "Мама Анархія"
- «Ми побачили півень і останній трамвай». (Ми сказали, що він йде) - Saw the Night Movie
- «Парент з кіно, стартував» (Парентський будинок) – Лев Лещенко «Будинковий будинок»
- «Я досить їсти паспорт перед заєцьом» (Я досить їсти паспорт до реєстру) – Аркадій Укупник «Я ніколи не збереш тебе»
- «Пов’язливі кроки назад тихо на пальцях» – VIA Gra і V. Meladze «Одно сто кроків назад»
- «Баути Ікукуку, Щасливий Блід» (Краса і чашка) – М. Боярський «Сонце мушкетерів»
- «У сирому бороні зло-апондепіті» (У сирому бороні зло вогонь кип’ятіння) – Надія Кадишев «Брестська річка»
- "Музика-музей..." Російська народна пісня «Дуже відродженого, дерева згинаються»
- «І ми не мріємо рогу від космодрому» (І не сниться роя космодрому)
- «Ви, як і уві сні, досить офтальмолог, де я звернув тебе» – Земфіра «Іскала»
- “Що я можу зробити” – Смокі, “Що я можу зробити”
- «Снігогір’я на грилі» (Снігір’я не вага) Іванушки Інт. «Снігір’я».
- «Діє щастя завтрашнього дня, мука з крилами свині» (Дії посилання) – музика А. Пахмутова, слова Н. Добрронавова
- «Я знаю пароль, я бачу Валентина» (Я див. пам'ятку) – Вера Brezhnev
- «Забіг люмі» (Для пішоходів, що курсують клемси через пудли) – пісня Чебурашка
- Я футболку! Я футболку! (Jamaica, Ямайка) - Робертіно Лоретті "Jamaica"
- Все, що вона хоче - Ace of Base
- "Що таке? Татусь Cool" від Boney M - Татусь Прохолодний
- «Ви вийшли з бару з льотною гайкою» – Юрій Антонов
- «Vladimir Central, Північний вітер, І слизька на дверях зла є непристойною» (ст. від Твера) – Михайло Круг «Владімир Центральний»
- «Що я пішов з любов’ю лише вдяг...» Підстанція, підстанція, підстанція Тільки ім'я, консистенція - М. Боярський від "D'Artagnan і три мусакетери"
- «Я втомився, боротьба над, я взяв мій портфель, я ходжу додому». Агата Крісті, «Я на тебе, як війні»
Читати далі:
Складна російська мова
Де приходять слова?
на www.adme.ru/psihologiya/otkuda-poyavilis-slova-431055/