Легенда до фотографії Альберта Ватсона

Кращі роботи відомого фотографа. Про нас Цей фотограф повинен знати всіх, хто навіть трохи зв'язує з мистецтвом фотографії. Його ім'я - Альберт Ватсон, і він, мабуть, один з небагатьох, хто отримав в усьому світі популярність і слави, як найуспішніший фотограф нашого часу, завдяки таланту і безперечно важкому роботі. Художня фотографія, однак, не відразу відкрилося до нього, і перед ретельно знімаючи об'єктив, Ватсон працював вчителям в елементарній школі. Почав свою кар’єру на Max Factor, він створив багато легендарних фотографій та його унікальну роботу можна побачити на кришках журналів по всьому світу. Уміння використання світла робить Watson надзвичайно графічними і фактурними, і це незважаючи на те, що фотограф був сліпим в одному оці з дитинства!

Цей найвідоміший фото Steve Jobs був створений Альбертом Ватсон в 2006 році. «Що потрібно мені зробити?» Я хочу 100% контакт очей з камерою. Подумайте про наступний проект, який ви працюєте. Подумайте про ті часи, коли люди завдані вам, Watson відповів. Ось як з'явилася ця картина.

У статті Веб-сайт Зібрав для вас найвідоміший і гідний уваги роботу маестро.

Джонні Депп.

Наомі Campbell.

Геїша мемуар

Кейт Мос

шемале

Тупач Шакур

Джек Ніколсон

Ума Тюрман

Моніка Bellucci

Andy Warhol

Девід Лукі.

Альфред Хіччак