31 день креатива

На білій пластині. Тільки з їжі. Художник-постановник Гонконг Yi створює дивовижні картини щодня! Малайзійська художниця Гонконг Я відомий у всьому світі за свою любов до малювання, але вона малює не пензликами або олівцями, бо він нудний, але за допомогою всього. Попереднє Веб-сайт Він написав про свої дивовижні і масштабні картини кави, книг, квітів та інших непроваджених засобів. Тепер неспокійний Гонконг Я захопив новий творчий експеримент і вирішив зменшити творчий простір на розмір пластини, а за допомогою додатку Instagram почав проект «31 днів творчості з їжею».

Умови, які митець придумав себе, прості: ви можете зробити все, але всі роботи повинні бути зроблені на білій пластині і виключно з їжі. Я повинен сказати, що фотографії продуктів для Instagram не є новинами, але що Hong Yi це реальні твори мистецтва! На своїх пластинах, без перебільшення, весь світ, з різними героями, сюжетами та історіями. Народи, тварини, Природа, почуття та навіть відомі картини знайшли нові та несподівані тлумачення. Проект ще не переповнений, і ви ще маєте можливість перезаряджувати кожен день творчістю і натхненням за допомогою фото Гонконгу.

Все, що вам потрібно, є любов і помідори вишні.

"Хі Річард Паркер!": Тигр від Життя Пі виготовлений з моркви, білого редиску і чорносливу.

Банки на тарілці! Виготовлений з нори і яблука.

Ранковий сад на тарілці.

казка "Три свині": будинки з макаронів, бісквітів і сухого перцю чилі, з додаванням кріплого і арахісу вершкового масла.

"Три свині" Частина 2: Вовк - вугільний хліб, поросята - квасоля.

"Три свині" частина 3.

Сова! Я мав торкнутися над цією пластиною - сова виготовлена з червоних цибулю.

Несподіваємось, це Божественний удар. Про це?

40866.100 Р

«Велика Хвиля в Канагаві» художниці Катерини Гокусаї виготовляються з рису.

Дракон.

Гігантський напад восьминоги.

Огірковий краєвид.

Суп томатний Cambell виготовляється з кетчупу, майонезу та гірчиці.

р.

У сонячний день я ходжу на прогулянку.

Вегетаріанський проти м'яса: курча, хребта та петрушка.

Ти моя половинка.

р.

Балерина зливають тіні.

Розтоплення льоду в Арктики.

р.

Орео! Це, мабуть, найважчіша робота - крем в гарячих тропах плаває дуже швидко.

Молитва за Саба! На початку лютого філіппінські бойовики намагалися захопити Малайзійський стан Саха.

Кавуна поїздка.

Також на тему:

Смішні продукти харчування або творчість на столі

Щодня творчість

на www.adme.ru/vdohnovenie-919705/kreativ-na-kazhdyj-den-320605/