Неймовірна любовна історія двох фотографів

Фотоальбом двох закоханих, які ніколи не зустрілися. Аарон – молодий і творчий фотограф, який живе в Америці. Розі є фотографом, але живе у Великобританії. По можливості, вони помітили другу онлайн. Молоді люди почали уважно стежити за роботою одного, що призвело до взаємної симпатії. А потім щось дивовижне сталося: закохані приїхали до ідеї, щоб зібрати фотографії разом, будучи одночасно 7 тис. кілометрів один від одного.

Розі фотографував себе і відправив результат Аарону, який вибрав світло, колір, інтер'єр в темі картини Розі, «клеєний» її каркас з фото і створив єдиний колаж.

Це наше перше фото разом, хоча ми ніколи не бачили один одного. Я буду щасливою дівчиною.

В результаті не вдалося здогадати, що ці молоді не були разом. «Ми вирішили створити світ, де ми можемо бути разом. У цих фотографіях ми так закрити, якби ми були справжньою парою. Так ми можемо висловити любов один одному, хлопці писали в своєму блозі.

Хтось запитав мене сьогодні, як Аарон і я маю справу з дистанцією. Після всього 4500 миль досить далеко. Але чесно кажучи, я не помітив її. Кожна ніч, коли ми поговоримо на телефоні, ми падають разом. І я рахую хвилину, коли він переходить до мене, і ми спати на одній подушці.

«Я думаю, що ми познайомимося з вами найближчим часом. Кожна ніч я відчуваю, що він поруч з мною, не по всій тисячі кілометрів проводів фонових ліній. Ми майже разом, і це найнадійніша відчуття в світі!

«Це два місяці, так як ми звикли до одного, і я закохався з ним. й

«Чому треба бути першим поцілунком. й

«Ми зробили цю картину на основі моєї спальні. Займав близько 2,5 годин, але результат був чарівним. Ми дуже близько і до тих пір. й

р.

«Я ніколи не шукав когось так багато в житті, і тепер я відчуваю себе так безпорадним. Я ніколи не любив його безумовно, як Аарон любить мене. Він найбільш дивовижна людина на цій землі. Я хочу тебе.

р.

«Я хочу, щоб нарешті бачити вас найближчим часом і так здогадувати про нашу наступну зустріч. й

р.

Історія, яка розповіла Розі, швидко поширилася через Інтернет і фотографії закоханих, отримала величезну кількість відповідей. Після 9,5 місяців таких відносин юні чоловіки зустрічалися в Англії на День Святого Валентина.

Коли я пішов зустріти Аарон в аеропорту цей ранок, я був дуже збуджена і постійно нерва. Коли я не бачу його на площині, я був загиблим. У цей момент стара леді прийшла до мене і попросила мене, якщо я був дійсно Rosie Hardy. "Дамн це, я знову обдурив, - Я думав. Вона пояснила, що вона сидить поруч з Аароном на рейсі і що ми будемо мати дійсно задоволення один з одним. Вона також сказала, що через те, що він мав багато багажу і тому, що він не міг пояснити, чому він прийшов в Англію, він був затриманий на митниці. Я був так страшним!

Аарон за мене і взяв мене в руки! Він був просто красивим! Наша історія просто починається!

номінальний #image8871860

Категории

Смотрите также

Новое и интересное