Це дивовижні історії, які показують, як компанії повинні лікувати людей. Немає нічого в цьому світі більше переконливих і приємних, ніж добре ставлення. Ми знаємо, що і як працює людські відносини. Ми любимо тих, хто лікує нас добре, і ми намагаємося захистити себе від тих, хто лікує нас погано або байдужим. Система працює в бізнес-світі. Слово рота в публічній сфері працює краще, швидше і ширше, ніж в особистому кабінеті.
Але не всі компанії думають про це, беручи, що це просто бізнес і нічого особистого. Не вірно. І в цьому розділі Сайт скомпільував три приголомшливі історії про те, як бренди лікували своїх споживачів. Не можна залишатися байдужим. Не схожа на ці компанії.
Гірафф хліб
До офісу мережі супермаркетів Sainsbury прийшов лист Лілі Робінсон. Зміст:
Шановні друзі!
Чому ви називаєте Tiger Bread Tiger? Для назви «гірфф хліб».
З любов'ю, Лілі Робінсон.
Вік: 3,5 роки.
Через два тижні дівчина отримала відповідь:
"Дар Лілі!"
Дуже дякую за літеру і винахідливу ідею змінити ім'я - цей хліб дійсно виглядає більше, ніж тигр. Це те, що пекар назвав його довго, ймовірно, він думав, що скоринка була смугастою як тигр. Він був приступним.
Ми були дуже задоволені отриманням вашого листа, тому ми надаємо вам подарункову картку на 3 фунтів, так що ви можете насолоджуватися оновленим сиром.
Побачити вас в супермаркеті.
З повагою, Кріс Король.
Вік: 27,5 років.
Моя дружина і діти провели кілька днів в готелі Ritz-Carlton в штаті Флорида. Коли ми приїхали додому, ми знайшли нашу улюблену циркулі сина, Джоши, залишалися в готелі. Багато батьків знають, як кріпляться діти до своїх улюблених іграшок. Він сказав йому: «Чи ж вирішили взяти трохи довше для відпочинку. й
Так само вечір, готельний менеджер, Аарон, назвав нас і сказав нам, що вони мали іграшка. Я сказав йому про історію, яка заспокоїла сина, і попросила його взяти картину Джошу на басейн, щоб дати власника доказ. Аарон погодився і вішати.
Через два дні ми отримали Джоші в пошті і кілька фото: Джоші в басейні, Джоші і друзі (інші іграшки) і Джоші їздити в гольф автомобіля.
Неважко сказати, моя сім'я тепер тільки залишається в цьому готелі, якщо вони трапляються бути в Флориді. Прикладом такого роду сервісу є те, що я завжди скажу своїх співробітників: створити свого роду навколишнє середовище для клієнтів, щоб вони не могли допомогти, але розповідають їх друзям про це. Це єдиний спосіб досягнення успіху в сфері обслуговування.
Кріс Хеарн, Генеральний директор корпорації «Мерсантайл Капітал», Флорида
У 2005 році Colby Curtin було діагностовано 10-річну дівчину, діагностовано раком судин. Уже вмирає дівчина побачила торгівля мультфільму «Up» від студії Pixar і після того, як це не може чекати, щоб він був випущений якомога швидше.
Тим не менш, за цей час Colby вже занадто слабкий, щоб взятися в кіно - вона була в лікарні, але більшість всіх мріяв про перегляд мультфільму "Оновити".
Друзі сім'ї розповіли Піксар про бажання дівчини. Представниця студії львів до Каліфорнії і приніс DVD з фільмом, який ще не був випущений. Анімаційна майстерня віддала Colby спеціальний диск з анімаційним фільмом, який просто був випущений на екранах. Про сім годин після перегляду, дівчина загинула.
"Я готовий, але я збираюся чекати фільму." Під час перегляду Colby іноді не мав сил, щоб зберегти очі відкритими, потім мама розповіла її, що сталося на екрані, і в кінці огляду запитала, чи вона сподобалося. Дівчина недбала.
номінальний #image7561155