Глибоко вниз.

Фотографії, які викликають найсильніші емоції, доторкнутися до життя і доторкнутися до сліз. Іноді фотографія є більш ніж просто іншим моментом у житті людини. Іноді навіть один випадковий постріл може розповісти багато або викликати найсильніші емоції. Кожна фотографія, як і його історія, дотик до сердечника. Такі фотографії розповідають про минуле, навчають багато в даний час, і зупиняються моменти майбутнього.

Веб-сайт Я збираю для вас збірку фотографій, які не можуть виглядати байдужими.

Лояльність

Марія МакГуг загинув її вбивця fiancé, Sergeant James Regan. Сектор 60, новий район великого кладовища у Вашингтоні, Д.К., став остаточним місцем відпочинку для сотні американських солдатів, які загинули в Іраку та Афганістані. Джон Мур.

Широта

Фото чоловіка, що надає взуття бездомним жінкам в Ріо-де-Жанейро. Дівчинка розірвала.

Справжня дружба

Вдосконалити лев Юпітера і Анна Торрес, засновник цього тваринного притулку. Колумбія.

Подія гине останні

Ось як герої крі

Гідність

Потужність духу людини

вірний друг

Собачка на могилі майстра.

Мить незабутнього щастя

Примушення правосуддя

Останній

Ветеран Великої Вітчизняної війни сидить на лавці і чекає надії знайомства з підрозділом.

Комрад в misfortune

Цикл

Мій батько 29 я 2 тижнів.

Я 29 і мій син 2 тижнів.

Смерть героя

Похорон собаки, які врятували тисячі життів під час 1993 р. Амбаї терорні атаки, виявляючи 3 т вибухових речовин.

Дата з батьком

Випуск

Реальні значення

Хлопець рятує свого кошеня під час затоплення.

Душова mate

потужність

У віці 36 Aimee Mullins було багато - вона зробила моделювальну кар'єру, активно зірвав фільми, встановлює два світові записи для бігу і довгого стрибка і виграла почесне місце в списку 50 найкрасивіших людей на планеті відповідно до людей. Все це здавалося б досить натуральним для цілеспрямованої, активної молоді жінки, не за те, що Айме не має ніг.

Без ГМО.

Компасіон

несподіваний поворот подій

Презентація

ВсеHАБВГДКЛМНПРСТФХЧЯ

Другий до. . У

Яскрава віра в майбутнє

Дивись ще: Більше фото

Фото шедеври

Кращі фотографії Росії 2012

www.adme.ru/festivali-i-konkursy/luchshie-fotografii-rossii-2012-411355/