Як блискучий продавати «сім»

Найкраще оголошення про продаж старого автомобіля: Артур Апетян продемонстрував аеробіку. У нашому житті ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Таким чином, ми не змогли пропустити оголошення звичайного користувача Facebook з Краснодара.

Великим обсягом тексту є більше, ніж регенерується почуттям гумору, сарка, щирості та відмінної команди слова. Скопіюйте та журналісти, дізнайтесь. Краснодар, купити автомобіль.

Я продам мій сім! Придбання сумнівна, але ціна чисто символічна. 40 тис. руб. і ваш корвета! Рік випуску 1996, стан спірний. Пробіг позначається на щиті 52000, але цим він розуміє 152000. А бути чесною, це 252,000.

Найголовніше, машина на ходу! Місто не має проблем (крім того, що без кондиціонера влітку він спекотний, як в пеклі). Багато іноземних автомобілів відірвали від дорожніх вогнів (особливо тих, хто не підозрює, що вони беруть участь у змаганнях). Це нормально на трасі. Як швидко ви можете розвиватися залежно від вашого інстинкту для самозбереження. Особисто, в ті рідкісні часи, коли я прискорив його до 130, я половив себе не блимає, не рухаючись і практично не дихаючи.

Автомобіль не брав участі у ДТП. Але передні крила трохи відступають як. До мене вдарилися. Я зробив це один раз, щоб бути чесною, але дуже повільно. Ліва крила має нефарбовану площу сірого. Допомагає знайти автомобіль у великих стоянках і надати тварині неповторну особистість. На тілі - є деякі ділянки, які можна вважати нормальним. Тіло повністю змінено в 2000 році, але не можна його розповісти.

Внутрішнє оздоблення кабіни виконано на будь-якому неприпустимому збиванні за допомогою лінолеуму. Ви повинні жити з цим. Глибоко в сидіння водія (який має щось лопне всередині, що робить його меншим, ніж це повинно бути) є дуже гостра деталь, яка іноді болить в нижній частині спини. Я ніколи не з'ясував, що деталь було, чому це було там, або як це може бути.

Відповідні двері пасажира, що відбуваються. Навісна муфта в ахунгі пластика здавна падає над основною кнопкою, тому вам доведеться вислати ключ. Але це не складно, тому що ключ завжди відокремлюється від брелоку, тому що пластикове око ще довгий зламаний. У сервісі питання заміщення брелоку неоднозначно сміється.

Я не курився в машині в минулому році і навпіл. Я купив багато до. Але не більше, ніж попередній власник і його багато друзів, все разом взимку, зі склом щільно закрито. Нехарактерно сіра стеля не приховує.

Диски погані.

Питна плита, гельська змащена, працює взимку, тому не набридає. Але на жаль, гаряча повітря отруюється знизу і влітку, коли піч вимкнена, і якщо натиснути більше 110 на доріжку в сандалі, то в трюфелі пальцями на правій нозі.

З монтажної установки є дивна проводка, яка не перший раз розуміє навіть електрика. Я не можу пояснити, чому деякі з них зроблені, але я пам'ятаю, що без них щось не йде. Сам монтажний блок, до речі, краще змінити, деякі контакти підштовхуються з відповідними пропозиціями і стрижнями, це не зовсім правильне і не дуже безпечне.

Я хочу сказати, що принаймні всі мої любов і турбота інвестуються в цю машину, але це не так. Є тільки ненав'язливі і контемпти в ньому. Я відкрив витяжку, щоб додати деяку рідину, яка зникла в день до без сліду і з явних причин, або подивитися на двигун в перплексності, коли автомобіль раптом стояв.

Хто це потребує? Чудовий симулятор початківця, після якого водіння будь-якого автомобіля, рік випуску якого після 1982 року здасться витонченим рельєфом. Для грубої роботи зношувати. Завантажений під дах з будівельними матеріалами і потішним чоловіком, що працює на колесах, цей автомобіль буде виглядати більш правильним, ніж з студентом дівчини, вартість телефону про те ж саме. Для любителів, які користуються життям більшістю дня в гаражі. Простір для творчості в цій машині безмежний, можна зафіксувати і змінювати практично все.

Це крута щіпка клітинка для реальної помпи! Загартований в бою піратський шутер з тяжким темпом! Самурай лояльний до свого майстра до останнього дихання. Як Хаторі Ханцо сказав, що проходячи свій кращий меч до Чорної Мамба, «Вечіть, якщо сам Будда отримує у своєму шляху, він буде перемогти!»

Також на тему:

Творча спрямованість

Ад генії серед нас

Заява про звільнення на торті

www.facebook.com/arthur.apetyan