817
Сонячний акварель
Карти японського художника Абе Тошіюка наповнені теплом і яскравим світлом. Абе Тошиюкі отримав художню освіту і присвятив 20-річчю навчанню, не за хвилину, залишаючи мрії стати художником. У 2008 році він повністю подарував навчальну професію і присвятив самореалізації. За останні п'ять років з’явилась кілька сольних виставок Абе Тошиюка, а ще одна престижна нагорода.
Японка завжди показала глибоку любов і повагу до природи. Це відображено в японській літературі та інших роботах мистецтва. Абе Тошиюки вірить, що можна поетично описати пробіжність річки або крихкість пелюсток вишні через розпис.
«Я вірю, що мої акварелі висловлюють ідеї елюзивної краси і мінливості природи. Я намагаюся не зображувати в своїх картинах місця, які легко розпізнати, так що глядач не має ефекту déjà vu. Малювання повинно пробутися яскраві емоції з самого серця. й
Р
р.
8 500 р.
р.
Картина – дзеркало душі тих, хто захопить її, художник вірить. У цьому випадку можна сміливо сказати, що картини Абе Тошіюка люблять лише яскраві і позитивні люди, які дають тепло до серця.
Дивитися також.:
Йосип Збувіч живий акварель
Акварель на межі фантастики
Акварель варення возмусчі
www.adme.ru/hudozhniki-i-art-proekty/kipyaschaya-akvarel-vocmusha-338405/
Японка завжди показала глибоку любов і повагу до природи. Це відображено в японській літературі та інших роботах мистецтва. Абе Тошиюки вірить, що можна поетично описати пробіжність річки або крихкість пелюсток вишні через розпис.
«Я вірю, що мої акварелі висловлюють ідеї елюзивної краси і мінливості природи. Я намагаюся не зображувати в своїх картинах місця, які легко розпізнати, так що глядач не має ефекту déjà vu. Малювання повинно пробутися яскраві емоції з самого серця. й
Р
р.
8 500 р.
р.
Картина – дзеркало душі тих, хто захопить її, художник вірить. У цьому випадку можна сміливо сказати, що картини Абе Тошіюка люблять лише яскраві і позитивні люди, які дають тепло до серця.
Дивитися також.:
Йосип Збувіч живий акварель
Акварель на межі фантастики
Акварель варення возмусчі
www.adme.ru/hudozhniki-i-art-proekty/kipyaschaya-akvarel-vocmusha-338405/