Сонячний акварель

Карти японського художника Абе Тошіюка наповнені теплом і яскравим світлом. Абе Тошиюкі отримав художню освіту і присвятив 20-річчю навчанню, не за хвилину, залишаючи мрії стати художником. У 2008 році він повністю подарував навчальну професію і присвятив самореалізації. За останні п'ять років з’явилась кілька сольних виставок Абе Тошиюка, а ще одна престижна нагорода.

Японка завжди показала глибоку любов і повагу до природи. Це відображено в японській літературі та інших роботах мистецтва. Абе Тошиюки вірить, що можна поетично описати пробіжність річки або крихкість пелюсток вишні через розпис.

«Я вірю, що мої акварелі висловлюють ідеї елюзивної краси і мінливості природи. Я намагаюся не зображувати в своїх картинах місця, які легко розпізнати, так що глядач не має ефекту déjà vu. Малювання повинно пробутися яскраві емоції з самого серця. й

Сонячний акварель Р

Сонячний акварель

Сонячний акварель

Сонячний акварель

Сонячний акварель

Сонячний акварель

Сонячний акварель р.

Сонячний акварель

Сонячний акварель

8 500 р.

Сонячний акварель

Сонячний акварель

Сонячний акварель

Сонячний акварель

Сонячний акварель

Сонячний акварель

Сонячний акварель

Сонячний акварель

Сонячний акварель

Сонячний акварель

Сонячний акварель

Сонячний акварель

Сонячний акварель

Сонячний акварель

Сонячний акварель

Сонячний акварель

Сонячний акварель р.

Картина – дзеркало душі тих, хто захопить її, художник вірить. У цьому випадку можна сміливо сказати, що картини Абе Тошіюка люблять лише яскраві і позитивні люди, які дають тепло до серця.

Дивитися також.:

Йосип Збувіч живий акварель

Акварель на межі фантастики

Акварель варення возмусчі

www.adme.ru/hudozhniki-i-art-proekty/kipyaschaya-akvarel-vocmusha-338405/