Стандарти жіночої краси

Середня жіноча особа, що складається з тисяч фото. Південноафриканський фотограф Майк Майк поширив проект під назвою The Face of Tomorrow. Подорожуючи по всьому світу, він фотографував незнайомих жінок з 40 різних країн, а потім за допомогою спеціальної комп'ютерної програми обробляє свої фотографії і відзначив групові схожості.

Результати дослідження показують, що жінка будь-якої національності спочатку красива. Є, звичайно, регіональні відмінності у формі обличчя, колір шкіри та інші функції. Це помітно, що більшість представників є брюнетки. Майк пояснює, Блондинки волосся не домінують. Щоб «згасити» типову блондинка, вам, ймовірно, потрібно знайти не менше 70 блондинки на 100 осіб. Такий результат можна досягти лише в Ісландії. й

Фотограф придумав ідею створення проекту в Лондоні: Я раптом заданий, як багато людей навколо – Сомалі, індуси, американці, Скандинавці та десятки інших національностей, які борються за своє місце в мегаполісі. Я думав, "Хто є типовим Лондоном?" І я думав, що це буде чудово, щоб зібрати всі ці люди разом і побачити, що типовий англійський

Стандарти жіночої краси

Стандарти жіночої краси

Стандарти жіночої краси

Стандарти жіночої краси

Стандарти жіночої краси

Стандарти жіночої краси (доб. 3)

Стандарти жіночої краси

Стандарти жіночої краси

Стандарти жіночої краси

Стандарти жіночої краси

номінальний #image8866160