721
Національні географічні шедеври
Національний географічний Журнал Traveler має 25-річний фотоконкурс, збираючи найцікавіші кадри з світу тварин. Сайт вже розповів про конкурс, який проводиться серед читачів журналу. Фотографи з усієї світової боротьби 4 категорії, але найцікавіші для багатьох є фото тварин. Будь-який з камерою може захопити тварин у природному середовищі і виграти 10-денну подорож до Галапаго. І в той час як сотні фото з усього світу додають до колекції змагань, редактори журналу вже обирають найяскравіші кадри. «У минулому кілька років якість зображень, надісланих нам, покращилося помітно. Фотографії відображають не тільки захоплений момент, але і особливий спосіб побачити тваринний світ, що робить процес обману величезно складним. Ми заохочуємо фотографів подавати свою роботу і конкурувати з кращими, - сказав Кріс Джонс, редактор Національного географічного видання.
Веб-сайт Вибрані серед усіх улюблених найцікавіших знімків та пропозицій, які ви шукаєте, щоб побачити найкращі кадри з Національної географічної подорожі.
Пінгвіната
"Дві пташенята, які просто захопили."
Річард Сідней
Відновлення кенгуру
"Год, Луїза... Цей cookie був дивним. й
Грем МакГеорг
зрілі
Гумінгрі напої води з рота людини в сильному посуху.
Сандал Ларс
Сов
«Майстер девізу. Це приклад кращих навичок цих птахів. Вам потрібно мати гарну зірку, щоб з'ясувати ці маленькі хибні очі.
Грем МакГеорг
Фенек
Десерт фокса, що працює на вітрі в Марокко.
Франциск Мігнор
Злий кит акула
«Зберігати кит на морі. Філіппінка. ?
Йона Сагель
Матерна любов
«Я дивився на увагу, що бонобос дасть своїм молодим. Вони дійсно красиві. й
Грем МакГеорг
Морська лев
Морський лев на Тихоокеанському узбережжі Орегона.
Груші Міги
У дощу
«Ця картина була взята під час мого відпочинку в Південній Кароліні. Це був невеликий дощовий день до тих пір, поки я побував на цьому алегаторі.
Candas Stroupe.
Полювання
«Група 12-14 гіenas подала стадію слонів, включаючи слон. Невідомі гості. й
Джей Meksta
Небезпечна гра
«Я виїхав в Азія за останні шість місяців, і що здивувало мене більшою кількістю тигрів. Як швидко рухаються. Я зроблю цю картину, і вони думають про те, що мені подобається!
Данило Сакаль.
Кінцевий кінець
"Домби дуже соковиті птахи."
Стів Колес
Король гори
«Американська бісон. Монтана держава.
Марк Месенко
Співробітництво
«Я бачив алергатори і черепахи в ставках разом до того, що я ніколи не підозрював, що це може стати!»
Мері Еллен Urbanski
Сфера
«На ранньому весні можна знайти їх на базі гребінець в Йорданії. Я люблю фотографувати дику природу, ці птахи тримають особливе місце в моєму серці.
Брад Ленір.
Однороговий альтанка
«В одну Чорне дерево виглядає в лінзу в потрібний момент. Масай Мара Національний заповідник, Кенія.
Келлі Рейфтензель
Бат
«А бат з кубом у польоті. Ізраїль.
Gilaid Guy.
Велика біла акула
«Великий білий акум атакував з такою силою, що вона навіть стрибала з води. Gansbaai в Південній Африці є одним з небагатьох місць на Землі, де акули мають цю поведінку.
Томас Перець.
Боротьба
"Для двох вультів, які зітхаються в рівних умовах."
Маджид Алі
Боротьба
«Молода лілія змагається з головою гордості. Альфа чоловіча стояв, і ліонес довелося залишити. й
Ерік Бейлі.
Герони
Рослинні флаути і виводяться її розкішними перами.
Марія Грахан Каплан
Старий Собака Dingo
Я зустрів цю собаку під час блукання навколо австралійського зоопарку. Я дивився на це спокійне і спокійне обличчя, яке залишило незбиране позначення на моєму серці. й
Леоні Гронічний
Дивись також: Кращі туристичні фотографії NatGeo
Найпопулярніші фото на березень
www.adme.ru/national-geographic-book/luchshie-foto-national-geographic-za-mart-482005/
Веб-сайт Вибрані серед усіх улюблених найцікавіших знімків та пропозицій, які ви шукаєте, щоб побачити найкращі кадри з Національної географічної подорожі.
Пінгвіната
"Дві пташенята, які просто захопили."
Річард Сідней
Відновлення кенгуру
"Год, Луїза... Цей cookie був дивним. й
Грем МакГеорг
зрілі
Гумінгрі напої води з рота людини в сильному посуху.
Сандал Ларс
Сов
«Майстер девізу. Це приклад кращих навичок цих птахів. Вам потрібно мати гарну зірку, щоб з'ясувати ці маленькі хибні очі.
Грем МакГеорг
Фенек
Десерт фокса, що працює на вітрі в Марокко.
Франциск Мігнор
Злий кит акула
«Зберігати кит на морі. Філіппінка. ?
Йона Сагель
Матерна любов
«Я дивився на увагу, що бонобос дасть своїм молодим. Вони дійсно красиві. й
Грем МакГеорг
Морська лев
Морський лев на Тихоокеанському узбережжі Орегона.
Груші Міги
У дощу
«Ця картина була взята під час мого відпочинку в Південній Кароліні. Це був невеликий дощовий день до тих пір, поки я побував на цьому алегаторі.
Candas Stroupe.
Полювання
«Група 12-14 гіenas подала стадію слонів, включаючи слон. Невідомі гості. й
Джей Meksta
Небезпечна гра
«Я виїхав в Азія за останні шість місяців, і що здивувало мене більшою кількістю тигрів. Як швидко рухаються. Я зроблю цю картину, і вони думають про те, що мені подобається!
Данило Сакаль.
Кінцевий кінець
"Домби дуже соковиті птахи."
Стів Колес
Король гори
«Американська бісон. Монтана держава.
Марк Месенко
Співробітництво
«Я бачив алергатори і черепахи в ставках разом до того, що я ніколи не підозрював, що це може стати!»
Мері Еллен Urbanski
Сфера
«На ранньому весні можна знайти їх на базі гребінець в Йорданії. Я люблю фотографувати дику природу, ці птахи тримають особливе місце в моєму серці.
Брад Ленір.
Однороговий альтанка
«В одну Чорне дерево виглядає в лінзу в потрібний момент. Масай Мара Національний заповідник, Кенія.
Келлі Рейфтензель
Бат
«А бат з кубом у польоті. Ізраїль.
Gilaid Guy.
Велика біла акула
«Великий білий акум атакував з такою силою, що вона навіть стрибала з води. Gansbaai в Південній Африці є одним з небагатьох місць на Землі, де акули мають цю поведінку.
Томас Перець.
Боротьба
"Для двох вультів, які зітхаються в рівних умовах."
Маджид Алі
Боротьба
«Молода лілія змагається з головою гордості. Альфа чоловіча стояв, і ліонес довелося залишити. й
Ерік Бейлі.
Герони
Рослинні флаути і виводяться її розкішними перами.
Марія Грахан Каплан
Старий Собака Dingo
Я зустрів цю собаку під час блукання навколо австралійського зоопарку. Я дивився на це спокійне і спокійне обличчя, яке залишило незбиране позначення на моєму серці. й
Леоні Гронічний
Дивись також: Кращі туристичні фотографії NatGeo
Найпопулярніші фото на березень
www.adme.ru/national-geographic-book/luchshie-foto-national-geographic-za-mart-482005/