Чорний і білий

Фотограф Родні Сміт є найбільшим американським генієм композиції і мінімалістом сюрпризом. Для подібності стилю фотографа з картинами відомого соліста художника Родні Сміту часто називають «Рене Магритте у світі фотографії».

Він стріляє виключно на плівці, і майже виключно чорними і білими фотографіями. Він ніколи не використовує спеціальні ефекти, а фотолаборама знає своїх пальців.

«Набагато, мої фотографії здаються статичними і поетапними. Насправді, всі мої роботи спонтанні. Про 95 відсотків моїх фотографій я можу сказати, що за хвилину до того, як вони вийшли, я не знаю, що я збираюся взяти їх.

У своїх картинах вражають простоту і досконалість композиції, найсвіжіші естетики і незвичайна таємничість. Вони хочуть виглядати і довго думають. Як працює Rene Magritte, його робота без часу.

Я думаю, що композиція в фотографії дуже схожа на ритм музики. Якщо у вас є потужний ритм, у вас є сильний композиційний зміст.

Родні Сміт живе і працює в Нью-Йорку. «Я вірю, що кожна людина має здібності, тому що кожен має почуття». Уміння висловити ці почуття – талант. й

За 40 років професійної діяльності Родні Сміт здобула велику популярність у світі фотозйомки і заробив понад 75 нагород у галузі фотографії.

до 1 2 3 4 5+

8740725

р.

р.

9257966

Дивитися також.:

Залізні фото Елліот Ервітт

Річард Аведон: легендарний фотограф

Легендарні фотографи Рожева Пенна

Магістральні портрети Анни Лейбовець

Особини з блискучого фотографа Steve McCurry

www.adme.ru/fotograf/lica-ot-genialnogo-fotografa-stiva-mak-karri-471255/