Покажіть людей, які вони дивляться.

7216995

Три простих правил спілкування, які змінюють людей. LJ User 2k, також відомий як "Two Captains", - написав красиву посаду про те, що сказати добре людям. Редактори Веб-сайт Ця ідея здається дуже крутою і правою. Не можна сказати людям, які вони чудові.

І давайте розповісти один одному, як прохолодно і здорово ми є.

Я хочу поговорити про відкриття я зробив.

вона простий відкриттяДуже багато.

Всесвіт розповів мені те ж саме багато разів, але я не чув. Це відкриття стосується того, як людина спілкується з світом, з іншими людьми, з собою.

Я розумію, що я звучав, як відроджений корпс Alain Carra, але розумію мене - сліпий старий людина раптом виявила, що окуляри були на своєму лобі весь цей час, зраджена дитина з анекдота бачив море.

І це красива. Займає сліпий старий людина часу, щоб боротися з його хвилюванням, він повинен зловити його дихання.

На практиці це означає, що є ряд людей, які піклуються про вашу думку.

Якщо ви хочете спрощувати емоційне життя, приклеїте до нього. Три прості правила комунікації з цими людьми.

• Скажіть людей, які вони дивляться.
  • Розкажіть тих, хто сидів, що вони роблять шати.
  • Не плутайте перший з другим.
Кожен раз, коли ви хочете, щоб сказати щось гарне, зробити це. не соромиться. Не придумайте гарну мову - простіше сказати, краще. Не думайте про те, як він буде реагувати або як ви шукаєте. неважливо. Ви не робите це для себе або для нього. Ви просто описуєте реальність.

Цей очисник погано зіпсував Dale Carnegie, який пропагував дуже праві речі, повністю невірно пояснюючи їх необхідність. Насправді, всі його книги просуваються і сприймаються як докладні інструкції для імітації комунікативного оргазму, і те, що деякі люди все ще мають цей оргазм, як правило, говорять, не bulge.

Ви можете легко досягнути, якщо ви відкрито і прямо скажете людей, які вони дивують, і вам не потрібно загорнути це вже смачне повідомлення в додаткових фантазіях цитат і смислів.

Ось ще одна річ.

Є велика спокуса – принаймні спочатку – зменшити емоційну інтенсивність повідомлення, викликати людину не так розумним, але, наприклад, досить розумним, або будувати таке семантичне будівництво, яке можна інтерпретувати як так і так.

Я може похвалитися вами, або, можливо, ні.

Ця помилка виконана мільярдами.

Що я зробив себе.

Це не працює, і це не дуже добре працює, тому що Люди не люблять змішаних сигналів.Сучасна людина, катування до сьомої крові, повинна бути надана концентрат, інакше він не буде відчувати нічого.

Так ви приїхали до ресторану на стейк, і ви відварили на тарілці з словами «сірий, занадто м'ясний» рагу виробництва м'ясної рослини Lipetsk.

Ви не можете. Якщо ви хочете похвалити людину, перейдіть до кінця. Ми несемо відповідальність за те, що ми цінуємо.

Не боїться здаватися фольгою – ви, ймовірно, вже, алас. не боятися відкрити – розповідаючи людям, які ви дійсно думаєте про них, звичайно, формально налаштовані, але якщо ви думаєте про це, то ваш співрозмовник не може використовуватися раптово, і не буде.

Не боятися бути відхилений, тому що дивовижна не про взаємність. Коли ваш друг подобається, і ви не, це океї, не кожен класний. Якщо хтось інший, то це просто те, що інша людина мовчить.

Людина его, яка ковтати в місті, намагається виглядати краще, ніж це, вона намагається здатися смартером, ніж це, він будує паркан слів навколо нього, так що Бог заборонив всіх, хто отримує його і бачить, як тремтіння і шляхетичне це.

Ваш ego не буде. ви є здорово і сміливо і ведмедя the холодно добре. Розкажіть себе, що. Ви більше, ніж его, який, як індуси навчають нас, не існує на всіх, але ми більш комфортні з тим, що він існує, але це корисно в цьому контексті як шипка пилу на очах.

Скажіть його людям, коли ви бачите його або в гарному настрої.

У цьому місці обов'язковий зчитувач напевно запитатиме, чому це все.

Але уявіть, що ви йдете з нескінченним краєм хліба в руці, і людина з голодними очима познайомитеся з вами. Чому немає питання. є питання чому.

Тому що це здорово, щоб розповісти здоровим людям, які вони дивляться, тому.
Бо ніхто не говорить про це.

Багато людей не знають.

Весь світ живить дітей в Сомалі, а люди, які забули емоційного голоду.

Виконання цього правила не принесе вам будь-яку користь, але принесе вам радість.

Ось чому.

Тепер кілька слів про те, як це все працює. дуже цікаво. не вірю. багато хто шукає трюк. багато хто починає дивувати те, що потрібно з них. Найвагоміший запит прямо.

Саркасм-детектор затирає дев'ять разів з десяти. Не вірить тебе.

алеЯкщо ви не здасте і не скасовуєте людей правдою, дивовижними будуть речі.

Вони починають сказати, що один одному.

Спочатку ретельно і jokingly, а потім більш щиро, практично серйозно.

Це як великий чубчик.

Це як проїжджати з міста на чисту ніч влітку і водіння до тих пір, поки не вийдуть вогні, а потім зупинятися, отримувати на дорозі, покласти голову вгору, і побачити, що є тисячі мільйонів зірок в небі, які ви забули.

Ось чому.

Тексти пісень, а це означає: І тепер я знаю, що я відчуваю, що я завжди знаю, що, але я просто забутий. Вибачте чоловіка, якщо є що-небудь зробити. Він знає, як ви відчуваєте про нього. Увімкніть світло.

Не чекайте взаємності і вдячності, тому ви тут не знайдете.

Просто почекайте хвилину і поставте голову вгору.

Ось чому.

Автор: 2к

Також читайте:
Від 70-річного батька на Twitter
Проста радість

через www.adme.ru/vdohnovenie-919705/prostye-radosti-409155/