Акварель як ребус

«Акварель – вода. Чудово, коли можна пофарбувати з різнобарвною водою. Робота виконана з повітрям, навіть якщо вона не в сюжеті картинки. А твори ілюстратора Dima Rebus є дуже особистими, наповненими враженнями, думками і прасуванням.

«Гумор і залізниця є в міру необхідності повітря, інакше велика кількість зайвої серйозності може зануритися. Щоб покласти його просто, я просто намагаюся додати трохи асурдності до дії. Наше життя багате оповіданнями і кидає їх. й

Dima є 25 років, він живе в Москві і робить ілюстрації для Snob, Загальний футбол, хакер, Bang! студії та інші.

«Насолоджуйно (або, напевно, не), обід на столі залежить від фантазії. Ні, я не уявляю вечерю, я уявляю, щоб жити. Я дуже рада, і я його уявляв.

У Москві відбулася перша персональна виставка «Все, що таке дементія». Поціновувачі та критики відзначили віртуозну техніку роботи з аквареллю, видатними сюжетами та власним неповторним стилем автора.

Веб-сайт Вибрав 22 яскраві твори талановитого молодого художника Діма Ребуса.

Анна

Золоті рибки

О.

Урнс (WTF)

, м. Київ

Портрет незнайомця з Золотий Зуб

Фокс

Альбіон

Карпати 4

Регіони

- відео

1991

Пити чай ate кінь

Будинок

Моя проблема.

Підбір

Монети

А бенкет

Без назви

Посмішка

МММ

Ескіз Unknown Truck

Бабка

Я писав з життя.

Не сьогодні.

Автопортрет з вишнею

«Я люблю фотографії дуже багато. Матеріал не важливий, чи це фото, живопис, друк або татуювання. Ось жанр. Головне, що вони красиві, так що вони можуть якось ловити. й

"Я вірю, що жити щасливим життям, щоб подорожувати багато. Немає нічого більш красивого, ніж подорож. Тому що подорожі є враженнями, і враженнями життя.

Дивитися також.:

Перспективні художники Росії

Душа на полотні

Російська Сальвадор Далі

www.adme.ru/hudozhniki-i-art-proekty/russkij-salvador-dali-519805/