Акварель як ребус

«Акварель – вода. Чудово, коли можна пофарбувати з різнобарвною водою. Робота виконана з повітрям, навіть якщо вона не в сюжеті картинки. А твори ілюстратора Dima Rebus є дуже особистими, наповненими враженнями, думками і прасуванням.

«Гумор і залізниця є в міру необхідності повітря, інакше велика кількість зайвої серйозності може зануритися. Щоб покласти його просто, я просто намагаюся додати трохи асурдності до дії. Наше життя багате оповіданнями і кидає їх. й

Dima є 25 років, він живе в Москві і робить ілюстрації для Snob, Загальний футбол, хакер, Bang! студії та інші.

«Насолоджуйно (або, напевно, не), обід на столі залежить від фантазії. Ні, я не уявляю вечерю, я уявляю, щоб жити. Я дуже рада, і я його уявляв.

У Москві відбулася перша персональна виставка «Все, що таке дементія». Поціновувачі та критики відзначили віртуозну техніку роботи з аквареллю, видатними сюжетами та власним неповторним стилем автора.

Веб-сайт Вибрав 22 яскраві твори талановитого молодого художника Діма Ребуса.

Анна Акварель як ребус

Акварель як ребус

Золоті рибки Акварель як ребус

О.

Акварель як ребус

Урнс (WTF) Акварель як ребус

Акварель як ребус , м. Київ

Портрет незнайомця з Золотий ЗубАкварель як ребус

ФоксАкварель як ребус

Акварель як ребус

Альбіон

Карпати 4Акварель як ребус

Регіони Акварель як ребус

Акварель як ребус - відео

1991Акварель як ребус

Акварель як ребус

Пити чай ate кінь Акварель як ребус

Будинок Акварель як ребус

Моя проблема.

Підбір Акварель як ребус

Монети Акварель як ребус

А бенкет

Без назви Акварель як ребус

ПосмішкаАкварель як ребус

МММАкварель як ребус

Ескіз Unknown Truck Акварель як ребус

Бабка Акварель як ребус

Я писав з життя.

Не сьогодні.Акварель як ребус

Автопортрет з вишнею

Акварель як ребус

«Я люблю фотографії дуже багато. Матеріал не важливий, чи це фото, живопис, друк або татуювання. Ось жанр. Головне, що вони красиві, так що вони можуть якось ловити. й

"Я вірю, що жити щасливим життям, щоб подорожувати багато. Немає нічого більш красивого, ніж подорож. Тому що подорожі є враженнями, і враженнями життя.

Дивитися також.:

Перспективні художники Росії

Душа на полотні

Російська Сальвадор Далі

www.adme.ru/hudozhniki-i-art-proekty/russkij-salvador-dali-519805/