Фото Марілін

5 серпня 1962 р. актриса Марілін Монрое загинув за загадковими обставинами. Визнаний секс-символ Голлівуду, Марилін Монрое був еталоном краси і фемінності більше половини століття. Ідол до мільйонів людей по всьому світу, вона проживала дуже яскравою, короткою і далеко від щасливого життя. Експерти все ще намагаються дізнатися справжню причину її трагіальної смерті. Одне зрозуміло: вона стала легендою під час свого життя, і вона залишається після смерті.

У 1962 році відомий американський фотограф Берт Стерн за три дні зйомки створив більше двох і пів тис. портретів кінозірки. Ця популярна серія фото, знятих в готелі Лос-Анджелеса «Бель-Айер», вважається останнім зйомким акторки. Три тижні після цієї фотосесії, помер Марилін. Бурт помер 27 червня у віці 83. З 10 вересня по 10 вересня на торгах побудуть фотографії.

Веб-сайт Ми запрошуємо Вас подивитися на останні фотографії відомого актора, пам'яті якого живе в цей день.

450110 р.

● Я не хочу, хто бачить себе в мене, я хочу, хто бачить поганий в мене і все ще хоче бути з мною.

● Я самолюбний, амбулаторний і трохи небезпечний. Я зроблю помилки, вимкнувшись з контролю, і іноді я важко працювати. Але якщо ви не можете зв'язатися з мною, коли я в поганому настрої, то ви не заслугуєте мене в гарному настрої.

● Посмішка, тому що життя гарне, і є багато причин посміхатися.

● Всі чоловіки однакові. Вони мають різні обличчя, щоб жінки відрізнялися їх.

● Як правило, ви не можете придбати гроші.

● А мудра дівчина знає її межі. Розумна дівчина знає, що вона не має їх.

● Подаруйте жінці пару хороших взуття і вона підкорить світ.

● Кожна дівчина ніколи не забуває, що вона не потребує людей, які не потрібні їй.

● Не хвилюватися, хвилюватися.

● Краса є свободою.

● Не зайдіть до того, що ви вирішили залишити. Неважливо, скільки вони просять вас, і незалежно від того, скільки ви хочете самі. Після того, як ви підкорили одну гору, починайте буріння іншим.

● В кінці означає, що ви очікуєте. Ви і не один інший. Знайте вас незамінним.

● Нема жінок, які не люблять духів, є жінки, які не знаходять свого запаху.

● У жінок є тільки дві зброї. Маскара і сльози, але ми не можемо використовувати одночасно.

доб.

● Розумна дівчина поцілунає, але не любить, слухає, але не вірить і листя перед нею залишається.

● Жіноча пам'ятка є тільки міцною, коли вона є природним і спонтанним.

р.

● Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

● Я не знаю, хто придумав каблуки, але всі жінки дуже багато.

● Я просто маленька дівчина в великому світі намагається знайти любов.

● Краще бути самотніми, ніж нещастям з кимось.

● Я знаю, що я не буду щасливим, але я можу бути веселим.

● Я буду жити в світі, як я можу бути жінкою.

● Дві речі повинні бути красивими у дівчини: її очі і її губи, тому що вона може закохатися на очах і довести, що вона любить її губи.

● Завжди вірити в себе, тому що якщо ви не, хто ще буде?

● Непристойно смішний, ніж нестерпно нудний.

● Всім є зірка і заслуговує на право на блиск.

● Якщо я йшов всі правила, я ніколи не досягла цього.

● Я не подбаю про гроші, я просто хочу бути красивим.

● Кар’єра – чудова річ, але вона не може зберігати будь-який теплий на холодній ночі.

● Якщо ви відчуваєте себе, як вона відрізняється, ви будете любити її.

Актори та їхні прототипи

Марилін Монро в рекламних оголошеннях

www.adme.ru/kreativnyj-obzor/merilin-monro-v-reklame-360305/