Я не розумію сучасного мистецтва.

Я зустрівся зі мною і пішов на сучасну мистецьку виставку. Прогулянка по виставці я залишила камінь в центрі залу, через 2 хвилини знаходилися 8 осіб навколо мене. Ви знаєте, що? Я втомлюся від загартування. Я пішов до художньої школи, написав дисертацію на мистецтво, один раз на 5 років відвідав нові виставки і навіть купив щось там. Але тепер я нарешті готовий визнати: Я не входжу до сучасного мистецтва.

Я не розумію, чому сучасне мистецтво повинно бути дивним і водночас викликати бджільництво, гнів, епілепсії та втрати апетиту. І якщо у мене є монохромні квадрати і діаманти перед мною, я не маю найменшого бажання обговорювати свою концептуальну складову, намір автора та інші нецензії. Давайте подивимося на виставку творів Tracy Emin на галереї Hayward у Лондоні:

За три хвилини ці хлопці дивляться на картинку незнайомця, сидячи на стільці. Уявіть, як швидко вони бажать через це, дивлячись серед фотографії відпочинку мами! Ви знаєте, що я маю на увазі?

Це відео йде на хвилину, і це тільки відбувається, що ви бачите на фото: Трейсі їде коня. У цей час в кімнаті сидить пучок людей з серйозними обличчями, які шукають на екрані, зберігаючи одну руку підборіддя. Одна дівчина навіть пише в блокноті! Бажаю, що я можу навчитися фокусуватися на те, що нескінченно довгий і абсолютно безкінечний.

Я не отримую це, є фільм дійсно так захоплюючий, що ви можете напружено дивитися його на крихітному екрані сидячи на стільці, який про те, щоб збити вас?

Чи ви приречені? Німецько чи хтось інший, неважливо, рубає свою вагінальну пальму з грошима. Щоб побачити це, люди повинні платити. Я впевнений, що хтось хоче купити його! Хто подарував свої уроки?

“Дамн це, ті, хто не розуміє, як глибоко значення цієї полиці, виготовленої з безшумного ягняти, так грубо і некупно.” Уявіть, що ви намагаєтеся пояснити те, що ця виставка про, відчуження або людину, яка прийшла до нас з Середньовіччя. Я не буду працювати?

Згідно з доповіддю на виставку, це одна з тих експонатів, які легко пропускають і проходять – але потрібно розуміти її і приймати час. Особисто, це займе мені довгий час, щоб зрозуміти.

Огляд експонатів на Art Basel Miami Beach

р.

Я не розумію людей, які купують це. До речі, цей чорний простір в кадрі буде коштувати вам 20,000 фунтів. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Але нехай чесний, це не варто, що багато грошей.

Як митці вирішили зробити це? Здається, що комерційний успіх однодумців має вирішальне значення: «Корадуйте гроші з такими фотографіями, і що я гірше?"

3610Р. 4200Р.

У цій інсталяції жінка в темній кімнаті лежить на підлозі до звуків не дуже приємно чути мелодій, тоді як пояснювальний текст говорить нам, що це те, як автор хотів висловити своє бачення того, як інтернет захоплює наші душі в грамотному і фігурному розумінні. Дитина, якщо вона не була для інтернету, ви не створили це «зрозуміття». й

За допомогою пластикової дитячої головки з нижню білизну і сигарети в зубах. Є соціальний субтекст, але він залишається вгадувати. Здогадувати – автори хочуть, щоб нам було цікаво провести час, шукаючи сенс, тому що апріорі він присутній в роботі. Чи не читання? Ви відреставровані пагорби

Скульптура Мануеля Палу "5 млн дол. у 1 терабаті". У арт-релізі є зовнішній диск 1, що містить п'ять мільйонів доларів, які варто незаконно завантажувати файли. Концептуально? травень. Мистецтво? Ноп.

http://player.vimeo.com/відео/41724422?bylineDigitalportraitЗалишитиМезон=ffffffffffffffffffffffff

Митець назвав Jennifer Rubell для деяких незрозумілих причин взяв 18 повнорозмірних жіночих думань, які за допомогою простого механізму були перетворені в реальні натискачі, вони дійсно можуть різати горіхи. Це місце. Виставки, що символізують два стереотипи жіночої влади: сексуальна жіноча форма і суперниця, фізично здатні до будь-якого. Зберігайте це на увазі.

Ця робота «генія» від Damien Hirst, одна з найбільш успішних сучасних митців, була відправлена Марсу в британському космічних апаратах наприкінці 2003 року. В цілому Хірст експериментує з плямами більше п'ятнадцяти років. Цікаво, що експеримент все про. Попри те, що вони не гасять відчуженнями.

р.

Дам'янський хірст, «Найясніший погляд сьогодні» Як бачите, це герметична і прозора коробка, в якій є стіл з їжею і стільцями, а які заповнюються живими пластівцями.

Це лише деякі приклади того, як митці під егідою сучасного мистецтва створюють щось, що не є артом, а цінителі сумнівної творчості готові шукати значення в тісній пляшці пива випадково розміщуються на столі, використовуючи їх оцінки чіткі слова «ексистенціальність», «дистопія» та «ретро-футуристизм». Можливо, час бути чесним і спробувати відповісти на питання:

Сайт базується на статті Глен Коко.

www.vice.com/en_uk/read/im-sick-of-pretending-i-dont-get-art