426
Історія водія таксі Нью-Йорк
Драйвер звичайний таксі розповів про те, що доторкнеться до ядра. Люди так часто вбираються в трюфелі життя, що вони виходять з головної речі. Веб-сайт Запрошує Вас прочитати історію, що дозволить вам зупинитися і запам’ятати, що дійсно важливо: бути людиною.
- Я пішов на правильному місці і п'ятий. Після очікування декількох хвилин я знову захоплюся. Я думав про вихід, але замість того, як я припаркував мій автомобіль, ходив до дверей і збивав. "Чи не хвилина, - відповів крихкий, похилий жіночий голос. Я почув щось перетягування на підлозі.
Після довгої паузи відкриваються двері. Маленька жінка в її 90-ті стояв перед мною. Вона була одягнена каліко плаття і шапка з вілом, як ніби з 1940-х кіно. На ній був невеликий вафель. У квартирі, як ніхто не проживав. Всі меблі покриті листами. На стінах не було годинників, немає брелоків, не посуду на полицях. У куті був картонний ящик, наповнений фото і скляним посудом.
"Щоб ви допомогти мені отримати мій мішок в машину?" Вона сказала: Я забрав валізу на машину, а потім повернувся до допомоги жінки. Взяла руку і ми повільно ходимо до автомобіля.
Вона продовжила подякувати мені за свою доброту. "Я нічого не сказав, "Я просто намагаюся лікувати своїх пасажирів, як я хочу, щоб мати лікуватися."
"А, ти такий хороший хлопчик, - сказала вона. Коли ми отримали в машині, вона подарувала мені адресу, а потім попросила, "Чи можна приїхати через центр міста? й
«Це не найкоротший спосіб», Я швидко відповів. й
"О, я не розумію, - сказала вона, "Я не поспішаю." Я збираюся до хоспісу. . . ?
Я дивився в дзеркало заднього огляду. Її очі сяйво. «Моя сім’я залишила довго!», вона продовжила в тихому голосі, – каже, що я не маю багато часу. й
Я спокійно поширив свою руку і вимкнув метр.
«Чому маршруті ви хотіли б прийняти? Я запитав.
На наступні два години ми поїхали через місто. Вона показала мені будинок, де вона використовується для роботи в якості ліфта.
Ми поїхали через район, де вона і її чоловік жив, коли вони були молодят. Вона показала мені меблевий склад, який колись був танцювальним залом, де вона практикувала, коли вона була мало.
Іноді вона попросить мене уповільнити перед тим, хто має певну будівлю або алею, і сидіти в темряву, кажучи нічого.
Вона сказала: «Я втомився, тому я збираюся зараз. й
Ми поїхали в тишу на адресу, вона дала мені. Це була невелика будівля, як невеликий санаторій, з проїздом по невеликому порту.
Два парамедики підіймали машину, як тільки ми приїхали. Вони ретельно допомогли їй. Вони повинні чекати її. Я відкрив багажник і кладаю невелику вазу через двері. Жінка вже була в колясці.
«Що я тебе зажадала? Вона запитала, зняла її гаманець.
"Не на всіх," я відповів.
«Ви повинні зробити життя», - сказала вона.
"Для інших пасажирів, - сказав я.
Майже без загиблості я прокинувся і захопив її, вона протримала мене щільно.
«Ви давали стару леді деяке щастя», - сказала вона. - «Дяку тебе».
Я здав її руку, а потім зліва. За мене, двері закриті, це був звук іншої книги життєвого закриття. . й
Я не збираю більше пасажирів на шляху назад. Я пішов, де очі дивилися, занурившись в мої думки. Я можу сказати, що день. Що робити, якщо ця жінка з'явилася через сердитися водій, або хтось хоче закінчити їх зсув? Що, якщо я відмовив її запит, або якщо я захопив пару разів, а потім пішов? й
В кінці я хотів би сказати, що я ніколи не зробив нічого важливіше в моєму житті. Ми звикли думати про те, що наше життя переплетені навколо великих моментів, але великі моменти часто приймають нас дивним, красиво загорнути в те, що інші можуть розглянути трифлі. . й
Автор - Кент-Нерберн, який пізніше опублікував книгу, яка включила нічні сповідання водіїв таксі.
Світ не позбавлений людей
З серця.
Історія одного кохання
www.adme.ru/fotoproekt/istoriya-odnoj-lyubvi-416905/