Мама малює, дочка закінчує малюнок

Чотирирічна дочка завершує ілюстрації її художника. І все почалося досить несподівано.

Отримавши той момент, коли дочка була захоплена малюванням, Міка Анжела Хендрікс зняла свій новий, довгий замовлення і такий довгоочікуваний блокнот для ескізів. Протипоказання моментів творчості і солідності, мама приймала великі ризики: дочка добре вчила, що всі необхідні для поділу, а темний папір нового зошита дуже спокуслива.

До того, як я був навіть готовий малювати голову, моя дочка атакувала мене з радісними кісточками: О, новий ноутбук? Мама, дайте мені малювати! Я спробував акуратно підірвати, що вона мала свій альбом і її олівці: внутрішня дитина в мене протистояли занурення на мої художні скарби. "Мом, якщо ви не знаєте, як поділитися, то ми видалимо цей блокнот тепер і ніхто не буде малювати в ньому, - мій дочка пропсувала мене. Розумна дівчина Ніщо робити, я повинен поділитися. «Нехай мені закінчити тіло вашої дівчини», - сказала вона.

Це те, як народився наш перший колаборативний живопис, дівчина Дінозавр. І ви знаєте, я кохаю його! Чудове поєднання моєї техніки та дитячої фантазії. І звернув до них ще кілька голів, і дочка звернулася до них. Я ніколи не змогла здогадати, що буде закінчуватися: равлик, буряк, русалка або астронаут? ?

Mika Angela Hendrix поділився результатами сімейної творчості з читачами свого блогу і отримала не тільки багато захоплених відповідей, але і тих, хто хоче купити незвичайні картини, які втілюють єдність дитинства і зрілість, фантазія і майстерність, любов і творчість.

Мама малює, дочка закінчує малюнок р.

Мама малює, дочка закінчує малюнок доб.

Наймолодший художник світу
Іграшки пришивають з малюнків дітей
Маленька монета.
Діти виготовляються для творчості

на www.adme.ru/vdohnovenie-919705/deti-sozdany-dlya-tvorchestva-504755/