Сонце в реальність

2 вересня в самому серці Невадської пустелі завершився річний мистецький фестиваль Burning Man. Уявіть протягом восьми днів учасники грандіозної вечірки випускають з повсякденного порядку, щоб потрапити в казку. За весь рік вони готують, щоб стати тим, що вони тільки мріяли бути - неймовірні персонажі, яскраві фейки, всі залучені до себе, а також в універсальних хитрощах вистави ... в цьому місті все можливе, тут суміш музики, танцю, божевільності і екстравагантності, багато танцювальних підлог, смішних діджеїв, величезна кількість найчарівніших предметів мистецтва і яскравих ідей ... І це все Burning Man фестиваль! Щоб передати Вам атмосферу цього надзвичайного акту, Веб-сайт Я обрала найяскравіші фото фестивалю різних років.

Фантасмагорія триває в останній тиждень серпня, перш ніж святкування Дня Працівника в США. Захід отримав свою назву через традиції спалювання величезної дерев'яної статуї у вигляді людини.

Burning Людина 2011.

Все почалося в 1986 році. Фестиваль, тепер популярний як Burning Man, пройшов один літо, коли Л. Харвей, Джеррі Джеймс та інші зустрілися на пляжі Backer Beach в Сан-Франциско і спалювали 9-футну фігуру чоловіка з невеликою собакою, Харвей пояснює, що дія паління була потім частина спонтанної радикальної самовираження.

Burning Man 2012 по Trey Ratcliff.

Сьогодні десятки тисяч представників різних мистецтв приходять до світу круглих виступів, інсталяцій та галерейних галерей, від звичайних митців та музикантів до авангардних дизайнерів, скульпторів та експериментальних архітекторів. Фестиваль перетворюється на основну творчу пам'ятку Невада, місце, де можна доторкнутися до мистецтва, свободи та індивідуумізму.

Burning Man 2010 р.

Кожен рік фестиваль супроводжується багатьма елементами. 10 найбільш базових принципів, або елементів, жіночності є: повне засвоєння, дарування, декоммодифікація, самовіддачність, абсолютне самовираження, соціальні зусилля, громадянська відповідальність, слоган «забудити його за вами», активна участь і актуальність.

р.

Сім'я дискотека.

1 999 р.

Сім'я Уніго.

Цибори.

Під час фестивалю грошовий обіг та перевезення повністю заборонені на його територію. Після закінчення території не повинно залишатися нічого, що нагадуватиме його. Учасники стверджують, що не існує спільного заходу в світі на енергії.

Burning Людина 2013 Фото Джим-Бур

Burning Man 2012 by Скотт Лондон.

Burning Man 2010 р.

р.

Єдиноріг, Burning Man 2012

Стиль дискотека, Burning Man 2012

Burning Man 2010 by Самям.

Burning Man 2011 by Скотт Лондон.

Без чого не можна уявити Пиття людини, це без фантастичних і неоднорідних скульптур, які підкреслюють перед початком фестивалю на території, виділених на дію. Кожна скульптура є символічною і відображає дух свята. Але все непристойно, тому всі твори мистецтва спалюються маршами голих людей, концертами відомих музикантів і діджеїв.

р.

Обгортання чоловіка себе на заході.

Танцююча людина Burning Man 2010 by James Addison.

Гліб Тарассенко

Скульптура очей від Burning Man 2012

Перша російська інсталяція «Кредле світу» на фестивалі Burning Man 2013, фото Джимбур.

474284

Сонце дощу в пустелі Скотт Лондон, Burning Man 2011

Burning Man 2010 р.

Burning Man 2010 by Mad Ambler.

Мед Трап, ANIMUS, Burning Man 2010, by Mad Ambler.

Burning Man 2013 по Neil Girling.

Burning Man 2012 (Охорона здоров'я)

Burning Man 2007 по Are Swift.

р.

Burning Man 2013 по Neil Girling.

Карен Кусоліто

Burning Man 2010 Майкл Крістіан.

р.

Фото Філіп Волокерс.

2443389,00 гривня

Клімакс фестивалю – це паління фігури Burning Man.

Томатіна 2013: Що свято, я розумію!

Найяскравіший відпочинок на планеті

на www.adme.ru/vdohnovenie-919705/samyj-krasochnyj-prazdnik-na-planete-482505/