Енергетика QI

Життя-підтвердження котирування від великих чоловіків в історії світу. Нерідко котирування і висловлювання з'являються раптово, але залишаються живими протягом століть. Цей вид інтелектуального багажу людства народжується від афоризмів, казок, інтерв'ю, безвісти про великі люди минулі і присутні.

Відомий блогер і рекламодавець Дмитро Чернишев, Мітріх (mi3ch), регулярно публікує котирування відомих особистостей на своєму LiveJournal, і, можливо, ніхто не краще, ніж йому. Виготовлений зі смаком і в потрібний час ці зерна людської мудрості допоможуть надихнути нові ідеї, поглянути на світ і себе в ній і просто насолоджуватися життям.

У цій колекції Веб-сайт Вибрав кращі слова людей минулих і присутніх.

Енергетика QI

Ви суперечать мільйонам і мільйонам років. Чому не прокинуться завтра вранці?

/ Кобір

Енергетика QI

Якщо ви не готові бачити більше, ніж ви можете побачити, ви не побачите нічого. Українська

Коли народні історики з'єднуються, вони говорять про форму, структуру і значення.

Коли митці збираються разом, вони говорять про те, де купити дешевий розчинник. Пабло Пікассо

Енергетика QI

Намагайтеся бути батьками. Якщо у вас є повстанець, пов'язаний з тим, хто не так легко болить. Парент є занадто закритою метою; відстань така, що ви не можете пропустити. - Йосип Бродський

Енергетика QI 6969

На гірських вершинах можна знайти тільки Zen, куди ви привезете. Роберт Пірсіг

Таке слово звучить для різних письменників. Один по одному, намальовані всередині. Ще один бере його з кишенею. Карл Пегуй

Енергетика QI

Моє життя було повною з страшних нещастях, більшість з яких ніколи не сталося. Мішель Монтаінь

Енергетика QI

Несподівана навала краси. Що таке життя. Сол-Беллоу.

Енергетика QI

Якщо ви уявите себе як бій, ви відчуваєте, що відступ неможливий. Але не бійся. Ви поле бою.

Енергетика QI

Основна ідея полягає в тому, щоб загинути молоді якомога швидше. Ашлі Монтагу /

Енергетика QI

Єдині істинні думки – це ті, хто висить чоловіка. Все інше - риторика, постава, внутрішня штучна паза. Хосе Ортега y Gasset

Енергетика QI

Я не хочу бути генієм, я маю достатньо проблем, я просто намагаюся бути людиною.

Альберт Камус

Складність - необхідний інгредієнт для краси. Карл Бауделер

Енергетика QI

Будь ласка, коли ви можете. І це завжди можливо. /Dalai Лама /

Енергетика QI

Якщо Галіло розповіли у вірші, що земля обертається, то Навігація залишила його самостійно. Томас Харді.

Енергетика QI

Доброго дня, я розповім вам, що все, що я був достойний, щоб дізнатися, перш ніж сім років, і всі наступні сороки були в курсі. Марина Цвєтаєва

Спрощуйте і додайте легкість. /Коліна Чапман /

Енергетика QI

Поема починається в горлі. Роберт Фраст

Моралі, етика, закони, митниця, віра, доктрини нічим не є. Що дійсно важливо, що чудовий стає нормою. - Генрі Міллер.

Енергетика QI

Я ніколи не слухав будь-який критик мій простір подорожі, мій поїздок або мій gorillas. Коли це відбувається, я просто запакую динозаврів і залиште номер. Рей Бредбері.

Енергетика QI

Не хвилюйтеся, вони не можуть бачити вас. Українська

Енергетика QI

Якщо ви думаєте, що ви захочете, спробуйте провести тиждень з сім'єю. /Баба Рам Дас /

Час роботи і час закоханих. Немає іншого часу. / Коко Шанель/

Енергетика QI

Тут є тріщина в все, що світло виходить через. Леонард Кохен.

Енергетика QI

Як ми проходимо по собі, ми познайомимося з хребтами, духами, гігантиками, старими чоловіками, дружинами, дружинами, суперниками. Але ми завжди зустрілися. Йойце.

Люди думають, що вони зупиняються в любові, коли вони старіють, коли в реальності вони старіють, коли вони перестануть падають в любов. /Маркез/

Енергетика QI Р

Найгірший злочин – претендувати. Курт Кобайн

Енергетика QI

Я не заздрю людей, які мають повну картину світу у своїх головах з простих причин, що вони явно неправильні. Салман Рушді

Енергетика QI

Остання людина на Землі сидів у номері. На дверцятах збивався. Frederick Коричневий. Найкоротший Scary Історія коли-небудь написав

Далі:- Натхнення котирування, Частина 2

www.adme.ru/psihologiya/vdohnovlyayuschie-citaty-440005/