Так різна осінь

Атмосферні постріли, з яких ви будете любити осені так само, як ми її любимо. Осінь – один з найбільш філософських часів року. Все, здається, заморожувати в антіпації холодної зими, але в той же час відкривається повнота життя. Все, що використовується для того, щоб бути відсутнім, тепер рясно, або ми навчимося бути змістом з невеликою кількістю. Досягнення до дому та друзів.
Але осінній період теж мріяв фотографів. Природа просто вибухає з усіма квітами, неправдивими ранками і дощами, які блукають, "Погляд на мене, це не божественна рамка!"

Веб-сайт Ми представляємо вам вибір найбільш атмосферних фотографій, з яких ви будете любити осінній, як і ми її любимо, і ще більше.

р.

Фото Найдава Берберович

Осінній світ сенсу
І занурився.
Вкажіть його і будьте в миру,
Як це клен. Микола Заболоцький

Фото Ерос Тураннос

«Смелли, як осінь. Я люблю російську осінь. Щось незвичайно сумний, доброзичливий і красивий. Я пішов кудись з кранами. А.П. Чехова

Фото Рудольф Вльчек

"Аутумн прийшов! - Холодні вітрові вуса
До спальні вікна. Мацуо Басхо

Фото Олени Шумілової

З першого осіннього холоду життя знову почнеться. Фицгеральд

Осінь собака.

З кожним роком щось гине у вас, коли листя падають з дерев і гілок, беззахисно в вітрі в холодному зимовому світлі. Ернест Хемінгуей

Фото Боб Джагендорф

В останні дні вересня, за невидиму причину, життя став настільки сумним. Рей Бредбері

Фото Магдалена Бери

Осінь - остання, найприємніша посмішка року. Вільям К. Брян

р.

Фото ліофілії

Фото Фабріціо Пеце

«Я люблю осінній мух, це неглибока річ у світі». Сергій Єфрон

Фото Caras Ionut

Але пам'ятаю все, що я досвідчений з тих пір, я завжди запитую себе: так, що було в моєму житті? І я кажу собі, тільки що холодний осінній вечір. Чи був він коли-небудь? Я зробив. Тексти пісень, а це означає: І це все, що я був у моєму житті - це непотрібна мрія. Іван Буньін

зірки.

«Вечори рефлексії, руки в карамельах, муліне вино ввечері і приємно меланхолі». Ельчин Сафарлі

Р

Фото з hpcathunter

«Особливий погляд, я люблю осінь.
На кабачці, тихий день... І.С. Тургенєв

р.

Фото Олександра Пилипова

«Верховина, Маргарита, сон, осінь. й
Сон, ромашки колір, класний і білий.
Ви, як мені, осіннього світла. Карл Бауделер

Фото Лорен Швеель

«Аутумн залишає м'якість до цегляного, дощового сезону. Я не пам'ятаю літо, навіть говорячи про себе. Девід Мітчелл.

Р

Фото Запороженко Віталі

З осередку було чітко видно серед-жовтень, і там була тиша довгою і двома широкими. Мілорад Павіч

Фото ліофілії

І кожну осінь цвіте знову. А.С. Пушкін

Кольори осені

Було те, що неординарний, завжди дивно осінньої погоди, коли невисоке сонце прогріває гарячою, ніж навесні, коли все сяє в рідкому, чистому повітрі так, щоб очі вирізати, коли груди виростають міцніше і свіжіше, дихаючи в осінньому запаху повітря, коли в темних теплих ночей цих з неба перестало, відлякуючись і радує, золоті зірки дощують. ЛН Толстого

Фото Luziferian

«Всі зараз йдуть назад. Ви закриваєте вікно, яке ви відкрили в червні, ви знімаєте тенісне взуття, яке ви одягнете в той же час, і ви отримаєте в важке взуття, яке ви прокинули. Тепер люди частіше приховують в будинок, так як якщо кокуні спиниться в години, коли час подрібнюється. Вже зараз веранди були повні люди і всі були розтріскування, як magpies. І відразу двері запалені, ніхто не чув, тільки листя впав з дерев. Рей Бредбері

Фото Брюце Вебер.

«Аутумн вийшов раптово. Почуття щастя від самих непристойних речей - від далеких парних ріжок на Оці або від випадкової посмішки. Костянтин Паустов

Фото Ганна Королева

Фото Гавриїл Георгску

номінальний #image1469255