476
Старі чоловіки, старі чоловіки.
Відбувся Міжнародний день старших осіб. До тих пір, як ми молодий і повний міцності, думка старого віку здається так віддаленим і навіть неможливим. Ми часто нехтуємо тими, навіть близькими людьми, які перекреслилили цю лінію молоді. Ми не розуміємо, чому вони зволожуються під носами, чому вони хочуть бачити нас так багато і просити нас довше, принаймні на добу, принаймні протягом години. Але ми повинні бігти, завжди бігти десь. Вони будуть самотніми. Ні, вони не покажуть їхнє повідомлення. Вони не скажуть слово. Вони чекають, мовчно і з надії в серцях. Але ми можемо дізнатися багато з них: любов, відданість, чуйність, людство і простота, родомництво. І це важливіше.
На Міжнародному день Старшіх осіб, Веб-сайт Хочу привітати всіх грандіознихпарентів і презентувати найцікавіші фото наших старих людей.
Сенсорний, смішний, мужній
Ішбіка і Нур’ян Абдразаков з села Халільово, Абзеліловського району Башкирії. Вони 85 років, з яких 65 років живуть разом.
Яка лояльність
романш
І щирість
Вони можуть танцювати, якщо за останній час
І оцінюйте кожен момент життя
Проведений разом
Хоча бачення часто не вдається
руки пам'ятають багато
І генрозити не знає кордонів
Вони мали складне дитинства
Але це не означає, що вони не можуть бути діти
Тексти пісень, а це означає: Вони вірять кожне слово, яке ви сказали
І вони завжди чекають на вас.
Навіть якщо ви не почекали
дідусь
Батько і мати
Довіра мені, вони не потрібні багато .
Просто у вас є іноді
номінальний #image1553855
На Міжнародному день Старшіх осіб, Веб-сайт Хочу привітати всіх грандіознихпарентів і презентувати найцікавіші фото наших старих людей.
Сенсорний, смішний, мужній
Ішбіка і Нур’ян Абдразаков з села Халільово, Абзеліловського району Башкирії. Вони 85 років, з яких 65 років живуть разом.
Яка лояльність
романш
І щирість
Вони можуть танцювати, якщо за останній час
І оцінюйте кожен момент життя
Проведений разом
Хоча бачення часто не вдається
руки пам'ятають багато
І генрозити не знає кордонів
Вони мали складне дитинства
Але це не означає, що вони не можуть бути діти
Тексти пісень, а це означає: Вони вірять кожне слово, яке ви сказали