508
Захоплюючий світ художника з сільської натурниці
Володимир Лубаров – художниця незвичайна в кожному розумінні. Ви подивитеся на свої фотографії, як він називає свою роботу, і ви хочете посміхатися. Навіть якщо ці фотографії не найцікавіші.
Лубаров мешкає в півображеному селищі Перемілово на краю Владимирської області, де він занурився на голову в просту селянську реальність.
Але в цьому житті він приніс дивовижні персонажі, птахи, звіри, чарівні істоти, а раптом глухий село став казковим. Я хочу, щоб блукнути по вулицях, подивіться на вікна будинків, вихованці кота, які слідують за вами на підборах, і познайомитеся з русалкою на місцевій річці.
Адагі
бенч
The Ковтання флеш mob
Світло любить танцювати.
Дикий пляж
Жовтий дощ
Люблю любов.
36778234
Пошук правди
Хліб.
Зал очікування
фітнес
Хлібобулочний
Прогулянка з велосипедом і чоловіком
Студії
81289
Наплавлення
ангел
ЗАМОВИТИ
Понеділок.
номінальний #image1627255
Лубаров мешкає в півображеному селищі Перемілово на краю Владимирської області, де він занурився на голову в просту селянську реальність.
Але в цьому житті він приніс дивовижні персонажі, птахи, звіри, чарівні істоти, а раптом глухий село став казковим. Я хочу, щоб блукнути по вулицях, подивіться на вікна будинків, вихованці кота, які слідують за вами на підборах, і познайомитеся з русалкою на місцевій річці.
Адагі
бенч
The Ковтання флеш mob
Світло любить танцювати.
Дикий пляж
Жовтий дощ
Люблю любов.
36778234
Пошук правди
Хліб.
Зал очікування
фітнес