666
СССР в натюрмортах
,00 Р
Фото натюрморти Олександра Сеннікова - це зупинка рамки минулих десятиліть Старі речі зберігають дух своєї епохи. Коли ви поставите їх разом, шматок минулого застраховано. Я пам'ятаю, коли дерева були великі.
На листках календаря поломки були зроблені ноти, які зберігалися протягом років. З алюмінієвими гарматами вони пішли на квас, і відвертають прямо з кришки, замість муги. Пляшка в пляшці з фольгою була настільки товста, що вона розбризла в чашку, якщо ви потрапили внизу. Стара книга з кореневими коренями та онуками онуки біля неї.
Для багатьох це не просто об'єкти - вони дитячі пропси.
Більше сотні життів Олександра Сеннікова Веб-сайт Я забрав 20 найяскравіших.
Молода кукурудза
Нова іграшка
М'ясні млинці
1990Р. 2199Р.
Зорки-4
Р
Я жив
Миття.
У 50 років.
На робочому нооні.
Натюрморт з чашками
Загальні.
Натхнена робота мільйонів
алюміній
Зламаний яйце.
Червона папка.
р.
Натюрморт з цибулею, корзиною та гаслом
р.
Верстак
Вечірнє читання
Про соняшникову та гасову лампу
Натюрморт з книгами та охолодженим чаєм
Макарон
Олександр Сенніков купує пропси для фотографій на блошиних ринках, знаходить друзів і знайомих з близькими і труси, що з радянських часів збереглася ним.
Дивитися також.:
Старі різдвяні іграшки
Старі листівки 8 березня
Повернутися до минулого: душі з СРСР
на www.adme.ru/vdohnovenie-919705/nazad-v-proshloe-dushevnye-snimki-iz-sssr-494655/
Фото натюрморти Олександра Сеннікова - це зупинка рамки минулих десятиліть Старі речі зберігають дух своєї епохи. Коли ви поставите їх разом, шматок минулого застраховано. Я пам'ятаю, коли дерева були великі.
На листках календаря поломки були зроблені ноти, які зберігалися протягом років. З алюмінієвими гарматами вони пішли на квас, і відвертають прямо з кришки, замість муги. Пляшка в пляшці з фольгою була настільки товста, що вона розбризла в чашку, якщо ви потрапили внизу. Стара книга з кореневими коренями та онуками онуки біля неї.
Для багатьох це не просто об'єкти - вони дитячі пропси.
Більше сотні життів Олександра Сеннікова Веб-сайт Я забрав 20 найяскравіших.
Молода кукурудза
Нова іграшка
М'ясні млинці
1990Р. 2199Р.
Зорки-4
Р
Я жив
Миття.
У 50 років.
На робочому нооні.
Натюрморт з чашками
Загальні.
Натхнена робота мільйонів
алюміній
Зламаний яйце.
Червона папка.
р.
Натюрморт з цибулею, корзиною та гаслом
р.
Верстак
Вечірнє читання
Про соняшникову та гасову лампу
Натюрморт з книгами та охолодженим чаєм
Макарон
Олександр Сенніков купує пропси для фотографій на блошиних ринках, знаходить друзів і знайомих з близькими і труси, що з радянських часів збереглася ним.
Дивитися також.:
Старі різдвяні іграшки
Старі листівки 8 березня
Повернутися до минулого: душі з СРСР
на www.adme.ru/vdohnovenie-919705/nazad-v-proshloe-dushevnye-snimki-iz-sssr-494655/