У комплекті реклами є величезна кількість всіляких випадків, інцидентів і несподіваних поворотів. Вони розповідають друзям про них пізніше, після завершення проекту, сміхаючись на що майже руйнували роботу. Але тільки режисер Алес Казанццева може описати «кабзда» на комплекті з приголомшливим лікувальним ефектом – кожен сміється і починає дивитися на життя і свою роботу, від чого навіть найстійкіше і закоханих у роботу своєї життєдіяльності шини.
Чоловіча рука витягує автомобільні ключі з кишені. На фотокамері стоїть людина. Розміри з поясу в зону бікіні. А потім режисер просить актору зробити цей простий рух. Тестування. Ви завжди повинні робити тести. І це добре, що режисер отримав заряд і вимагав отримати ключі з кишені, адже він виявився абсолютно страшним.
Режисер каже, що хрящі на своїх штанах виглядають непристойно вульгарно. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. І він злипає. І так хрящі. А потім цей контакт шизофренія знову починається, коли дорослі з вищою освітою починають поводитися неприродно. Ми спробували всі варіанти штанів - все ж страшні, складки безпосередньо вражає. Не говорячи про пеніс, він просто дивиться на вас. А ви не шукаєте ключів з логотипом, ви шукаєте цей величезний, гостинний пеніс.
У дискусії англійською мовою актор не є Vrubenstein, але слово Penis catches. А виразом його обличчя він розуміє, що ніхто не любив його пеніс тут. Він запитує мене, "Що сталося?" І скажеш його що? Чому ви ростете такий великий удар? У звичайному житті, в середовищі нормальних людей і в природних умовах, ніхто не перебільшить цей пеніс так багато, так що це був зіркою години актора. Пеніс так погано. Дизайнер костюмів вийшов з дуже щільного штани. Творчий режисер показав, як почистити пеніс трохи, він пішов трохи в сістину, розмістився і захопив невидимий пеніс всередині між ногами своїми руками, а потім кладуть ноги прямо і оппа - пеніс, як якщо ні. Не пізно змінити каркас. З іншого Глорія вже затвердила сюжетну панель, якщо ви зателефонуєте її зараз про пеніс, то проект буде літати в трубку. Продюсер запропонував знайти резервну копію для цього пострілу.
Я маю на увазі, що виробник думав, що я маю справу з кастинговим агентством і сказати, «Це океї, але є одне. Для цього потрібен один знімок. Так, ні, ні, ні на руки підступника, руки актора хороші. Потрібні пеніси подвійний. Без пеніса. Ви насправді думаєте про те, хто відправить наступний раз! Що? Він отримав ебать пеніс!
Недавній спосіб Бавера. Згідно з сюжетом, бобер повинен запустити через кадр, взяти книгу в лапи, почати фліппінінг і читання портра. Ми відразу ж розповіли про те, що ми спробуємо дуже важко знайти шановні боби, але, швидше за все, не так багато. Я люблю свою роботу, тому що я завжди знайде щось нове. Ви не можете просто сказати, що ми не працюємо.
Так ми сказали, що ми обов'язково будемо шукати і шукати. Зоопарки, кінотеатри тварин, тренери. І кожен сказав: "Що ти божевільний?" Не можна навчатися. І навіть якщо вони роблять, це займає місяці, щоб отримати їх читати. Ми збираємося на тиждень, але ми все ще шукаємо.
А до кінця третього дня урочистий адміністратор з'являється в дверцятах офісу, зануренням через вітер і бобери, які говорять про те, що в передмісті є один приватний бобер, який він знайшов, і навіть вистрілив невелике відео. У цьому відео бобер на команду «Start!» перебігався в кадр, взяв книгу в свої лапи і почав ліпити через неї. З’ясуйте, що в цьому боді іноді проводяться невеликі виступи для дітей, і є лише такий концерт. Ми дуже щасливі і надіслали відео замовнику.
Ми заповнили радість, хвилювання і гордість. Відповідь: "No." Це темний бобер. І він має дивний хвіст. Ви повинні шукати більш легкий бобер і більший. Нагадуємо, що зйомки скоро і просить вас поспішати. Упродовж трьох днів з вас прийшли тільки один бобер, ми шукали варіанти. Як ви знаєте, бобер не шукав.
Продюсер схвалив, щоб написати відповідь, але завжди стирнув першу лінію, бо кожен раз він почався з питання: “Чи ви #hare?” Ми не можемо почати писати, оскільки ми є професіоналами. Так ми сказали, що ми обов'язково будемо шукати і шукати. Дзвоните до бобера і вкажіть наявність запальних читальних бобер з красивими хвостиками (краще більше). Ми сказали: "Залишся ти?" Не тому, що вони непрофесійні, але тільки нормальні люди.
Часом, коли є зустріч з замовником, ви хочете перетворити на телефонний режим і сказати: «Не платите, не звертайте увагу, продовжуйте, будь ласка». Поставити його на YouTube і збирати сотні мільйонів переглядів за хвилину. Коли стало зрозуміло, що в світі є тільки один читальний бобер (і це, на жаль, темно, неглибокий і хвіст не схожий на це), то наступний етап контакту з шизофренією почалася: «Одно фарбуйте бобрь!» І замовник починає природним чином надсилати параметри кольору для фарб волосся, які зазвичай представлені в перукарнях людини. Кольори називають так, щоб привернути тітка: молода японська вишня і соковита коричнева пуббі. У житті, коли клієнт не схожий на чорні плями на білому собакі. Вони назвали художником макіяжу, який звернув трафарет (!!!) і, наказавши собаку, нанесені плями потрібної форми (форма плям була затверджена на тиждень). Виготовляючи бобер соковиту державу, звичайно, можна. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Але неможливо уявити.
В будь-який час немає міцності. І я хочу сказати, "Я шкодую, ви можете покласти свою шию в руці і почати різко запалити її так, щоб я міг заплутати вас, або є абсолютно ніякої міцності, що залишилося навіть знищити вас." Після бою назад від живопису бобера, ми трохи більше аргументували про те, що це до іншого хвоста. І занурився підгодівувати бобр до скидання, щоб він став жирником і більшим, оскільки все ще є день до зйомок, він не встигнути відгодити. Після всього, якщо у вас немає нічого, ви можете заповнювати бобер з сіною, але потім він не прочитає і запускати. На жаль, кожен чекав коментаря про те, що бобер повинен читати вголос. І краще з виразом. І до речі, що він повинен читати?
Я дізнався нове слово. Кабзда! (враз на останньому листі). Kabzda є щось з капець, але жіночний і більш інтенсивний. Я знаю ще одне слово до цього. Вона була названа консолі. Концерн - це те ж, що і Кабзда, але з англійської Сонецерна. Що таке, тривога, занепокоєння, тривога, страх. Слово консолі навчають мене рекламними агентствами, з якими я часто знімаю відео. Наприклад, на сайті кажуть: «Агенція в консолі». Це означає сумніви. Іншими словами, агентство має деякий вид малого казду.
Агентство, як я помітив, є постійним консольним станом. Наприклад, для одного відео жінка з ідеальними руками була обрана протягом трьох тижнів. Знімок був необхідний, в якому жіночі руки витягуються з російської плити обсмажені в горщиках. Агенція не залишила консолі. Всі руки над. Чи існують такі ідеальні суглоби між фаланцями пальців? Чи хороші нігті пластини? Я зателефонував на три годину вранці, запитуючи, "Що таке ім'я актриси, яка має трохи викрочену ліву рожеву?" Ларіонов або Федоров? І я знав, що це Потапова. Запрошений спеціальний майстер манікюр з цілою палітрою лаку. Вартість манікюру 15,000 рублів. А потім почалася справжня консоль. Довгий раз вибрав плаття з необхідною довжиною рукава. Тоді вони думали: буде цегляний колір рукава сперечатися в рамі з кольором глиняних горщиків? І на наборі вони усвідомили, що жінка не може витягти гарячу смажену своїми руками. І в той момент почалася маленька кобзда. Таким чином, вони дали актору захоплення, кладуть на величезні рукавні захоплення і зазвичай видаляються.
Чи вступає Хабенський? Реклама. Постріл на вулиці. Візьміть, інший візьміть, директор приємно. Я збираюсь на намет агентства, вони скажуть, Переміщення? Або коментарі? А зйомка все ще така, що вам потрібно швидко, мус, кожен поспішає. Вам подобається це чи ні? Агенція не говорить. Не подобається. Що неправильно? Я не вірю акторів. Я не знаю, що вірити. У кадрі дівчина переходить на вулицю. Замість світлофора, пляшка йогурту стоїть на палиці. На пляшку блимає червона полуниця, жовтий апельсин, зелений яблуко. Сама ситуація дивна, що є вірити? І зрозуміло, що обличчя коментатора це - краще не сперечатися. Візьміть його.
Актриса перехрестить дорогу більш природно, стегнаючи плоди на іншу сторону. Давайте отримуємо вітер, щоб зробити роботу сукні, і нехай це виходить, - ось тепер кожен знайдеться під платтям. Ми перехрестимо дорогу ще більш природно! Скільки коштує? Привіт... Щось! Актор був похилий, щоб повернутися і вперед, кожен ослабився трохи, режисер мав сто прийомів. Повернувшись до бюро. Що? Чи є? І я дивлюся в очі цього коментаря. І раптом каже: "Я не розумію себе." До вас. Я тут випадково. Вийшла. Чоловік пішов додому. Він бачить його. Ну, є стільці, намет, тінь, фрукти викладаються. Він сідає. Сидіння. Ніяких дисків. Агенція думала: напевно, хтось з знімальної бригади. Виробник вважає, що він може бути клієнтом. Клієнт вважає, що хтось з агентства є новим. Кожен сидить, слухає, слухає. Ми знімаємо подвійні, проводимо акторку в спеку. І сказав він: "Дуже, я думаю, що я буду." Що таке кіно? Чи вступає Хабенський? Чи має сенс чекати? ?
Зняття охолодженої серії. Один епізод мав бути характером, який виїхав на нічну дорогу і розтушився "Рефрижерація!" З темряви прийшов величезний верстат, який врятував героїв. І тепер режисер заблокував цей характер. Зазвичай невеликі епізоди не дуже схвалені. Або на кастинг-режисер ведеться відразу на сайт, або режисер показує фото. А потім він мухнув. Цей актор повинен мати серйозне обличчя, ні. З сигналізацією... Ні, цей жирний ... Ні, це приплив... Немає, це не схоже ... Шукаємо! Шукаємо! Відеотапе, виклик для лиття. Наприкінці другого тижня асистенти для акторів пропонуються народні артисти для холодильника, але все було неправильно. Директор отримав позицію. З невеликої ролі проходу холодильник перетворився в основний характер. У світлих приніс фото своїх знайомих і друзів, холодильник виглядав на все. Директор побачив, що знайшов його на честь. Просто виливаючи пару разів на проект було б полум'я і режисер вирішив показати, хто заряджає. І тепер зрушення, нічна стрільба, зима, розмиття, холодильник немає.
Режисер кастингу працює, в ослаблених руках несе фото актора, досить серйозний, тривожний, не приступний і абсолютно не жирний. Коротко, справжній холодильник. І тепер він швидко з'явився на сайт, він, усвідомлюючи свою незамінність, переїхала на гроші, перекручує руки виробника, і ледь погоджується. І ночей пішов, світанок, нам потрібно знімати, все терміново, швидко, макіяж, костюм. А потім він перетягував на набір, подрібнивши в рамку, кладуть на точку, увагу, підготовлений, двигун, початок! А актор шаутс, "Eph-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e- Ось-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e Він був настільки красивим. Ніч, темний, трек, розмиття, знімальна талія-глибока в снігу, десь в снігу лежить кастинг-директор, який захистив свою честь посмертно, приглушення в міцну руку фото актора ... І над усіма щітками "Eph-e-e-e-e-e-a-too-oh-oh-oh-oh ..." Звуковий директор не просто сміється, але він знизився і витягував ноги, він був в боці. Таке поєднання обставин, все в одному місці: шкідливий режисер, актор картки та такий складний текст.
Директор стрибає вгору, розуміє, що це не може продовжуватися! Тексти пісень, а це означає: І він шаутс, які ми всі повні втрати, чому ми сміється?! Добре, швидко придумав з заміною холодильника і припинив похиління і гикавка!!! Що ще можна назвати великий автомобіль з тілом? Ну? Чому я повинен зробити це самостійно, eh?! Свята свята! А! Доброго дня! Тоді я буду! Всі І сказав він до актора, "Не коротко, оберіть!" Або вантажівка або вантажівка!
Серія закривається після трьох днів, і серія ніколи не вийшов. П.С. В результаті шаутував "Шуда!"
Потрібні помилки. Спеціальна бета для зйомок. певна порода. Автор каже: "Я хочу, щоб ця помилка, хоча ви все збираєте тут." Без нього не буде знімати. Згідно з режисером, на столі в обличчі героя повинна бути краска. І тут просто удачі: в Москві відбулася виставка метеликів. І приніс в єдиний екземпляр цього рідкісного жука. Продюсери піднялися перед власником: «Гейф!» Він сказав: «Чи ти божевільний?» Я переносить його по кордонах, тримайте його в певному кліматі, живіть його особливим щитом! Продюсери кидають свої паспорти людині, документи для квартири - все, що ви хочете, просто дайте йому. Позгоджено погоджується на такі гроші, після чого бета не може використовувати свої крила, і купити літак.
І ось підвал. Вони надягають. На столі виставлено актор. Після обіду, як правило, буряк був в гарному настрої, мабуть, був десерт. УВАГА! Відео І це, де відбувається справжня синиця. Через те, що бджолина бере легку фіксацію для сонця, знімається, збивається з характерним глухим звучанням, падає і відразу гине назавжди. Будь-яка нормальна людина скаже, що idiot!!! Ну, мертвий! Ну, зняти його без помилки, що пекло? Це не божевільний для всіх. Це життя.
Кролики, лисики або мозаїка Одного разу я написав важливий лист. Прочитавши: Для редагування нам терміново потрібно знайти картину рогів, лисок або мозаїки в нічний зимовий ліс. Вони не повинні їсти або бігти. У нашому розповіді вогнезахисний вантажівка з крихкими вогнями рухається через нічний зимовий ліс, герой співає пісню «Мій дорогий, сонце – ліс», а також хри, лисики або мозаїка чують і реагують. Я написав його і відправив його швидко, тому що це багато роботи. Тоді я подарував особа, яка отримала лист. А потім додаю, "У верхній ящик на прийомі".
А режисер каже: «Соррі, він може працювати швидше і краще вліво? А потім поверніть на камеру в певній точці і перемістіть вуса так? І ви скажете, "Основи так." травень. Але не буде цього. - Чому? А ви подивитеся на режисера і ви будете сердитися, послухати, але в той же час він стає навіть невірним. І ви сказали йому чесно, "Чому не робити, бо він миша." Ви розумієте? Він миша. Ну і тварина. Важко зрозуміти, що він живе, він просто працює все життя і бачить, як це виходить. Режисер каже: "Ахх ..." Я кажу, «Ви знаєте, ми можемо, звичайно, запустити мишу зліва від кадру і навіть прискорити її, але ми не будемо погоджуватися на поворот голови в правій точці. Ви хочете, щоб миша перетворити голову замість всього тіла? Директор має таку радість в очах: Так! Так! Просто голова! - Чому? Ви відчуєте його одночасно і ви пошкодуєте його.
Просте завдання Гівгога. Глину довелося заварити в м'ячі, черепаху довелося тягнути голову, а хамелеву довелося змінити колір. Три простих пострілів. Вам потрібно налякати тварину трохи, і все знімається, спасибі всім. Не було надприродних завдань.
Вони випробували тварин з знайомих тренерів. Після двох тижнів пошуку виявилося, що хамеліни, які знімаються, не змінюють колір на всіх. Вони змінюють, коли вони бояться. І виявилося, що після зйомок хамеліни не бояться нічого. Черепашки не відстежують голову, їжачки не складаються. Плівка клингога буде досить стояти на місті, ніж завісити банально. Більше не страшно! А режисер бажав туго м'яча в кадрі. Там теж були свої нюанси: тільки молоді їжаки підходять для заплутаної пози, тому що вони самі пластикові. Стійка як ідіоти в цьому павільйоні. Люди вже давно знімали Аватар, і наші їжаки не складалися. Я не знаю, що робити. Ситуація називається «посадкою вручну». Ми думаємо, "Ми повинні показати їм щось дуже страшне." Головний клієнт говорить, OK. Я йду. Так, вони відчували, звичайно,
На телефоні директор сказав: Проект дуже відповідальний, ми готуємо до пагонів. У розповіді є їжачка, яка працює на мами і тато. Батькам теж є їжаки. Dad's 40-річні, щільний вбудований, що це говорить. Ось ми йдемо. Дитина приніс їм гриб. Він каже, що «Для дитини триває в будинок, де батьки спокійно займаються яблуками.» Добре, ви розумієте? Батьки подбають яблуками. Я забрав маму і тато здивує. А потім ви знаєте, що сталося? Далі напишіть мені лист: Наприкінці нашої історії, сім'я їжаків приходить на відвідування інших їжаків, які вони знають. Таким чином, ми бачимо наші їжаки в побуті і відвідуючи їжачки-френди. Питання: ми повинні придумати, які відмінності можуть мати герої в костюмах звичайного і гостя? Я намагаюся бути ввічливими і сказати їм, «Чи не дамо клинів торта». Так само, відвідайте торт, він відрізняє персонажів від звичайного, візуально додасть їм гостьовий характер. Вони кажуть, "No." Клієнт хоче різницю в костюмах їжаків. Ви є режисером, і ви повинні надати клієнту ідею того, що їжаки можуть носитися в гості. У мене є два коледжі ступені. Я був так п'яний, що ніч я був так страшним. . . ?
Багатомільйонний бюджет долара. Торгівля для всіх країн світу. У головній ролі маленька дівчина. Побачити за місяць. І так вони виглядали, і так вони виглядали. Отже, коли він з'явився на екрані, всі країни світу терміново хотіли купити цей продукт. Знайди його! Це так красива, що ви не можете зняти очей. Яскрава дівчина. Ми обрали від сотні кандидатів. Це як люди думають про ангелів. Ми робили деякі тести на неї. Дуже добре! Дівчина добре грає і доросла. Клієнт піклується, шукаючи її, сльозитися і готовий купити весь ваш продукт самостійно. Вони принесли дівчину до набору. Вона отримала в кадрі - це все. Режисер з нею, і так це лизати - дівчина не працює. Стійки як бетонна стіна. Один метр три сантиметри високий. Цей метр близько 80 осіб з вищою освітою, і метр не посміхається. Ні. Я не можу стояти слова. "Адельаїд". Назва лічильника: Аделаїда, я не лежаю. "Адельайд, що справа?" А потім вона розповідає про страшну історію. Уві сниться ніч до. І в цьому сні вона була феєю. Коли вона прокинулася, вона не була феєю. І вона не має корони або магії. «Що?» попросили 80 коледжів-освічених людей, які вже на колінах і готові надати дівчатам весь багатомільйонний бюджет посмішки. "І нічого! Тепер все! говорить метр, розгортає природну рису з сливу дитячу ручку і залишає набір.
Дівчинка сидить продумано з мугом кави, її ніжки покриті ковдрою, вона виглядає на боці, приглушує муг, тримає її в руках, обмотує її пальцями і рулонами в руках, світлою парою йде від муги, дівчина посміхається на ній спогади і бере сні. Кожна людина працює, щоб купити цю каву. Це скрипт. І ось підвал: Дівчинка продумано сидячи з кулею кави, її ніжки покриті ковдрою, вона виглядає на боці, віджимає тушку, тримає її в руках, обмотує її пальцями і рулонами в її долонях, йде від бугака. .
Для запікання парі потрібно дуже гаряча рідина. У сюжеті дівчина тримає чашку в руках довго, вона натискає руки. Актриса не може стискати тушку, в якій вода кип'ятіння одна. Вона не може насолоджуватися питтям, що гаряча кава - це два. Вона відразу має рефлекс для удару і пити невеликими грудями, злегка прокидаючи очі. Головне для замовника відео полягає в тому, щоб отримати апетитне пиття рекламодавського напою, щоб актриса зобразила задоволення і посмішку Gioconda, а не сидить зі скосою обличчям і запаленим язиком після десятого прийому. Побачивши пару в каркасі, споживач відчуває запах кави. Саме тому пара важлива.
Дівчинка клаптує тушку, посміхається на ній спогади і зображує смачну глибоку шипку. Смачна пара, що виходить з бугака. У певному куті не можна побачити, що всередині не існує. Не існує спеціального піротехнічного порошку в музі - він дає дим, непарний. Для отримання ідеальної пари, яка виглядає апетитно в каркасі, взяти тампон Tampax, змочити його в воді, покласти її в мікрохвильовку і нагрівати. Нагрітий мокрий тампон поміщається в порожню мугу, надану в руках актора, вона викидає її в бродіння, посміхається на ній спогади і зображує сніп. Від мокрої Tampax, нагрівається в мікрохвильовці, найкрасивіша пара в світі, яка розсіюється в повітрі з м'якими складками. Кожна людина працює, щоб купити цю каву.
Якщо клієнт був чоловіком, я працював над проектом з одним клієнтом. Ну, з цим... Наприклад, якщо цей клієнт був чоловіком, наша комунікація буде виглядати так: - Мед, будь ласка, ретельно перемішайте борщ в каструлі. - Я помішую його акуратно. - Так, інакше борщ може спіймати і встигнути його протерти. Крім того, можна руйнувати борщову поверхню плити. Якщо ви часто залийте борщ на ньому, вам доведеться протерти його часто. Поверхня не буде виглядати новим. Я сподіваюся, що ви розумієте, що? - Я. - Я хотів бачити перед рук, як вирізати капусту. - Смуги. - Я розумію, але потрібно бачити ширину смуг. Чи не вони занадто широкі? до Будь ласка, погляньте - Ну, щоб бути очікуваним. Капуста ріже ширше, ніж запитав. Два міліметри. - Після приготування це не буде помітним і не буде впливати на смак борщів. - Я б не був таким впевненим, що я не схожий на вашу наполегливість і шлях, який ви суперечать. Тепер я повинен знати, скільки грошей це займе на нову капусту голову, яку ви будете вирізати правильно. І якщо ситуація є таким чином, я хотів би попередньо протестувати відрізок капусти. Перед тим як вирізати нову голову, ви краще практикуєте на інших овочевих умовах. Так ми збираємося розрізати бюджет на інший капустяний тренер, тому ви не збираєтеся руйнувати новий, але ви збираєте його відповідно до візерунка. Чому ви знаєте, що ви слухаєте мене? - У мене є нормальне обличчя. до Як для вашого обличчя, у мене є ще один запит. Чи можна приготувати борщ в іншому горщику? - Чому? - Я не люблю ці питання. Будь ласка, варіть борщ в іншому горщику. - Все правильно, я варю. до Коли ви варите борщ в іншому горщику, залийте його в одну, яку ви використовували для заварювання борщу в перший раз. - Чому? - Я знову повторю, що я не хочу почути ці питання. Я сплачую гроші за цей борщ, ви готуєте його тільки тому, що я дав гроші. - Гаразд, заливаємо її. - Тепер як для картоплі... Він був ситуацією, де я був дружиною, і він був чоловіком, і я не збираюся від нього, тому що я не мав ніг, зброї, або навіть зубів, щоб сплести на підлозі. Ось як це було.
Якщо необхідно видалити білий аркуш паперу A4, то це буде найглибшим проектом. Проп доведеться довести сотні варіантів листів: глянцевий, матовий, напівматовий, гладка текстура, акварельний папір, для малювання олівцем, для висихання гербарію, для обгортання рулонів, написання паперу, паперу не писати, папір для струменевого принтера, папір для лазерного принтера (для того, щоб є відмінності і це буде дуже помітно в рамці), папір для малюнків, для складання літаків, для паперу для паперу, паперу для паперу для паперу, паперу для паперу для паперу, паперу для паперу для паперу, паперу для паперу для паперу, паперу для паперу, паперу для паперу, паперу для паперу, паперу для паперу, паперу для паперу, паперу для паперу, паперу, паперу для паперу, паперу, паперу, паперу для паперу для паперу, паперу, паперу для паперу, паперу, паперу, паперу для паперу, паперу, паперу, паперу, паперу для паперу для паперу, паперу, паперу для паперу, паперу, паперу для паперу для паперу для паперу, паперу, паперу, паперу, паперу для паперу, паперу для паперу для паперу для паперу, паперу, паперу, паперу, паперу, паперу, паперу, паперу, паперу, паперу, паперу для паперу для паперу, паперу для паперу Пропа дізнається про всі види паперу на 2-3 тижні проекту. Він відправить опції, і клієнт буде писати назад: «Це все неправильно!» Не можна знайти папір? Це правило: якщо ви отримуєте дзвінок і скажете: «Це простий проект, немає нічого спільного!», то вам потрібно запустити без пошуку іншого боку. Якщо я знав, що сталося. У той же час на кожній зйомки є вже зустріч з клієнтами, які відбуваються. Все, що нам подобається: торти, фрукти, напої з газом, без газу і з половиною газом. У презентації вводяться сотні варіантів білого паперу A4. Всі під власними номерами, щоб не заплутуватися. Стек зразків буде привезено до APM. Вони будуть бачити і торкнутися. На телефоні з західного головного офісу компанії Віце-бренд-президент-менеджер Gloria Kak-To Там Не прізвище. Поганий зв'язок, розмова Глорія з унітазу, але агентство розуміє.
Агенція приймає деякі курси з розуміння клієнта з унітазу плити, що обов'язково. Курси на курсі. Клієнт кладеться в двоволодно-метрову трубу або колодязь, а з іншого боку, розташоване агентство. Умови навчання: клієнт говорить тихо і в той же час, шейкує каню злакових і іржі з целофаном. Будь-який, хто чує його роботи для агентства.
Глорія скаже, що номер 63 білий папір не преміум. Ми всі повинні мати laxheries. Вони використовували, щоб сказати розкіш. Потім вівці. Далі преміум. Кожна мова йде про laxhery зараз. Розкіш - це шик і жир.
Навігація Потрібні білі коси A4 папір. Агенція почне довести, що тут в Москві ми тримаємо номер 63 в руках і це відмінне, це світло і це як laxhery як білий папір формату A4. Тим не менш, режисер рекомендує зйомки не 63 номерів, але 97. Отже, ми будемо видаляти два варіанти. А потім Глорія знову буде діяти як абсолютна поклала і скажуть, що 97 також темно. Це стане зрозуміло, що леді в трубі просто потрібно освітлювати монітор, пошук системного адміністратора на західному головному офісі почнеться, тому що Глорія не знає, де ця кнопка є. Агенція попросить, якщо ми можемо надсилати, що погана мати її зразків Глорії в пошті. І експрес доставка? Що робити, якщо я взяв літак? Давайте подивимося на розклад рейсів в трубку Глорія, щоб вона могла оцінити її білий папір матері A4 до зйомок. Після зустрічі, коли Глорія вже з труби, хтось з агенції запитатиме питання: «Чому наш дизайнер?» Аах. Чому ми запитували? Продюсер каже, що той, хто запитав, він знімається з Бондарчуком. По Михалкову / Бог Господь. А агенція скаже, і ось чому ми запитали його! Хлопці, це відео! Білий папір в рамці! Чи є ваш дизайнер коли-небудь зробив білий папір перед? Ви отримали шоу?
Після зустрічі я пропа, що нам потрібно знайти щось між зразок 63 і 97, але не як темний, як екран Глорія.
Найбільша свиня несподівано розміщується оператором. Я не можу знімати білий папір. вона біла. Він буде спалювати в каркасі. Доведемо тонус, замочіть його в чай, посипте його дрібно сечі. Оператори не знімають білого кольору, всі знають це. У них є якийсь кольоровий редактор і шатит. Зварювальник стоїть над білим аркушом паперу А4. І він виглядає. Проп хоче найдешевший вбивця, щоб вбити оператора погано і довго. Уявіть, що зараз ви повинні викликати агенцію і розповісти їм про настоянку паперу, як сидять на вежі Ostoman на масштабі. Вони будуть кисті прямо в трубу в Глорія, і перетворення 63 і 97 вже літають в неї. Таким чином, виробник буде мовчати, а художник-виробник, який направив тридцять ескізів білого паперу А4 під час проекту, піде пити з пропою, який під час проекту вирушив до паперових млинів частіше, ніж робітники всієї паперової промисловості в усьому житті. Пропа мріє про горіння замовника, а продакшн-художник готовий зробити ескізи аспенових кіл. Щоб стріляти зателефонувати, звичайно, супер-лаксгерійний фахівець, який виведе білий аркуш формату А4 в кадрі і переконайтеся, що він не зморщиться, не ходить в хвилі, не скаржаться, не скаржаться, не закриває і не вигинає краю. Хоча цей папір не буде нічого і так, але це здавалося всім. Це те, що маленька пекла відбувається щодня. Адок.
Я знаю, що мої клієнти дізнаються мене на зустрічі. Як, - Алеся, яка пише про кота Міта та бобери! Га га га! І тоді вони починають медіокремно ссать у обличчя всіх присутніх на зустрічі з їх коментарями, відмовляються від своїх слів, обирають погані актори, примховують про пропси, знайдуть несправність з тим, що в сюжетному щиті герой має занадто сумні очі, і він повинен бути думливим. Тоді вони вийшли з зустрічі та скажуть: «Алеся, чому ти не писав нічого нового про кота Міца в довгий час?» Не існує смішних оповідань про бобери. Написати його вниз. І хочу поцілунати на обличчі теж. Це свого роду інепт. А замість написання живих, я збираюся робити сюжетні щити на основі своїх коментарів. Я був колись зливався з проекту прямо після такої зустрічі, тому що клієнт сказав, що він був ембаразований, щоб прокоментувати перед мною, раптом я буду писати про нього щось погано.
Дякуємо Олесу Казанццеву, щоб дозволити їй публікувати свої оповідання на AdMe. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Поділіться своїми історіями в коментарях!