760
Фотографії, які ви хочете зв'язатися
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. “Арт – мій біженець, життя, поезія, музика, смачні сигари і сильний чай, це все і всюди. Моя робота відображала світ, як я бачу його, всі мої почуття, люди, які я зустрічаю і любов, природа я захоплюю, і речі, які оточують і впливають на мене. Людина - мій головний натхнення, це головна тема моєї роботи. Я віддаю масляний живопис на великих полотнах, я пишу в студії кілька годин на добу. Головне, щоб передати атмосферу картинки, мої спогади, щоб глядач міг відчути себе і зрозуміти їх. Джастіна Копагна.
Власник неймовірної майстерності, польського художника Юстина Копанія, в її експресивних роботах вдалося зберегти прозорість туману, легкість вітрила, плавне ковзання корабля на хвилях.
Її картини дивують своєю глибиною, об'ємом, насиченістю, і фактурою така, що неможливо відірвати очі, щоб вони приверталися до себе, відчуйте не просто оптичним, але тактильним дотиком.
Сама Аліна говорить, що як картина, так і щітка вимагає фарби і вона не пошкодує її. Ось чому її робота так "м'яття". Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Вони можуть відкрити для себе щось нове.
193364
499.00 Р
Митець радить сприймати світ іноді через очі дитини або як композитор або просто подивитися на кришку на березі моря, місяць, зірки, небо, міські будинки і людські обличчя. А потім, можливо, в кожній краплі дощу, в кожному з них зерна піску, і в кожному сніжинці ви побачите мільйона кольорів, які раніше були недоступні для нас.
«Я шукаю вікно і я бачу ніч... час йде». І якщо людина змогла зупинити час, то він все ще буде людиною? ?
номінальний #image1798155