Мир з точками зрілої аутистики

Головна Чудово міцний і доторкнувшись фотопроекту, створений батьком для його аутистичного сина. Алі завжди була дитиною, що живе в ритмі, тільки він може зрозуміти. Він може дивитися двері, вакуумні шланги, механічні приводи для годин. Він здав багато звуків протягом тривалого часу, запам'ятовував графік швидкісних електропоїздів. Коли він був 5 років, батько, Тимофій Архибалд, щоб якось зрозуміти сина і спілкуватися з ним, вирішив взяти спільні фотографії, знімати хлопчика в тих кутах і позах, які сам Алі.

Коротко після початку цього неприпустимого фотопроекту, хлопчик діагностував аутизмом. Тимофій пояснив, що це, розповів, як спілкуватися з сином, але найголовніше – як встановити необхідний емоційний контакт з Іллю, батько вже знав.

Серія фотографій Тимофія з сином Тимофія. Картина після малюнка архібалд показує особливу бачення сина світу, яка дуже відрізняється від звичайної. Фотографії стали без слів, що як Тімоті, так і Алі розуміють. Разом, дивлячись на отримані фотографії, вони обговорюють, що вони добре і що було погано, і планують наступні сцени. У проекті беруть участь не тільки його тема, але й як учасник і навіть як режисер, який володіє ідеями деяких портретів.

Веб-сайт Я обрала найбільш емоційні фото проекту з маленькими історіями їх створення.

«Коли ми збираємо фотографії, Алі часто робить щось несподіваним. Я ніколи не думав. Далі ми розглянемо зображення разом і думаємо про те, як ми можемо їх поліпшити, якщо ми можемо змінити кут.

771744

7996816

«Доктори закриваються. Будь ласка, зв'яжіться з нами й

«Доктори закриваються. Будь ласка, зв'яжіться з нами й

«Елі повторює це кожного разу, коли ми підбираємо двері. У бібліотеці, на автобусі, в магазині. Виявляється автоматично, повністю монотонно і не є виразом думок. Це як закрита система. й

«Це був великий пластиковий контейнер в кімнаті Алі і він грає з ним весь день. Я запитав його, якщо він хотів би взяти деякі фотографії з ним. Він погодився і спочатку він стояв поруч з контейнером, потім поклав його на голову. Але коли він зрозумів, що він був, щоб відповідати, він зробив так. Алі - сказав він, як він був всередині яйце.

«Будиночок настає вдень. Автомобіль, що надходить, щоб вийняти сміття, нечітко. При друкуванні принтера є шум. Двигуни сусідніх автомобілів бувають нечіткими, мікрохвильовою піччю гасять. Для Алі, всі ці звуки дуже гучні. Він просить їх бути тихим і м'яким. й

Echolalia – це автоматичне повторення слів та дій, які почули або бачили в інших людей. Алі тримала повторення речей, і спочатку він знеболював Тимофію. Але завдяки фотопроекту він зараз лікує Ілією спокійно.

69

р.

«Для мене ці фотографії не про нього, вони про стосунки. Я бачу в них три компоненти: він, сам, і що лежить між нами, що не можна пояснити словами. Це почуття, що відбувається з перегляду фотографій разом.

номінальний #image1817305