798
Правила життя Аліси
Чудова мудрість від Льюїса Каррола, яку варто приймати як правила життя. Коли Аліса в Чудоленді вперше була опублікована російською мовою в 1879 році, багато літературних критиків були захоплені як дивний книгу. У своїх відгуках виховали всіх батьків, щоб перемістити цей жах і ніколи не купити його для своїх дітей. Де зараз ті критики, і де є Аліса, яка зберегла сотні редакцій, десятки адаптацій, прикрашених дітьми і дорослими.
Редакція Веб-сайт Вона збирається в цьому матеріалі 40 правил життя дівчини Аліса Ліделл, яка вона навчалася під час подорожі через Wonderland і Дивитися Скло. Ви навчитесь, теж.
р.
1,1 км Якщо все в світі безглуздий, що перешкоджає нас від сенсу?
2,2 км Поки ви думаєте про те, що сказати, зробите кричу! Економить час.
3. У Якщо ви не знаєте, що говорити французькою мовою! Коли ви йдете, поставте шкарпетки окремо! І пам'ятайте, що ви!
4. У Перед тим як ви їдете в будь-яку точку, потрібно запастися на хорошій гілці, щоб зчистити від слонів.
5. Умань Не можна змастити годинник з вершковим маслом!
6. Жнівень Якщо ви нічого не встигли зробити, придумайте щось краще, ніж неспішні головоломки.
7. Про нас Ви зустрінете десь. Ви просто повинні пройти досить довго.
8. У Якщо ви тримаєте червоний-гарячий покер в руках занадто довго, ви в кінцевому підсумку будете горіти; якщо ви зітхнете пальцем глибше, ніж, кров, як правило, протікає з пальця; якщо ви зличте пляшки позначену “Поісон!” відразу, рано або пізно ви практично не відчуєте.
9. Навігація Якщо хтось не потрапив в інші люди, земля буде рухатися швидше!
10. Якщо ви не були в іншому випадку.
11. У вас немає ідеї, як приємно танцювати морський квадроцикл з лобстерами.
12. Якщо в поезії немає сенсу, то краще. Ви не повинні намагатися пояснювати їх.
13.00 р. Якщо я не був реальним, я б не торкався.
14. Ви повинні працювати на повній швидкості, щоб зупинитися в місці, і отримати десь, ви повинні запустити принаймні двічі, як швидко!
15.00 р. Завтра не сьогодні. Чи можна ви прокинутися вранці і сказати: «Нові, зараз, завтра? й
16.00 р. Познайомитися з кимось розумний для зміни!
17.00 р. Ви завжди можете взяти більше нічого.
18 років Ви повинні знати, як отримати в касовий реєстр, навіть якщо ви не можете прочитати!
19.00 р. Що таке використання книги, якщо немає картин або розмов?
20. Не турбувати! Висловіть свої думки по-різному!
21. Якщо це було так, це буде нічого, і якщо це не було нічого, то це буде так, але так не так, це не так! Це логіка речей!
22. Одна з найсерйозніших втрат у бою – втрата голови.
23. Коли ви говоримо, відкрийте рот трохи ширше.
24. Коли ви хворіли, завжди їсти пальці. Ви не можете знайти інший, як це!
25. Спочатку дайте кожному пиріжку, потім вирізати його!
7228325
26. Чому ви повинні піти на вечірку, коли всі падають? Немає нічого дивиться. й
27. Як приємно бути вдома! Ви завжди однакова висота.
28. Перець, звичайно, починає суперечать всім. Від оцту - кашель, від гірчиці - подрібнити, від цибулі - петля, від вина - розбілюється, а з муфіну - добре. Що таке жито, що ніхто не знає про це... Це буде так просто. Якщо ви їсти мафін, добре!
29. Коли я ковтати щось, щось цікаве.
30. Не дуже смачний. Але якщо змішати його з чимось іншим - з гарматою
31. Дуже розумні люди, як малюки!
32. Я ніколи не відхиляю всіх своїми руками!
33. Коли я знаходжу щось, це зазвичай жароз або черв'як.
34. Дівчата, ви знаєте, їсти яйця теж.
35. Ось те, що мій дорогий, якщо ви гонну перетворитеся в свиню, я не знаю вас більше.
36.00 Р Неважливо, де мій тіло є. Моя думка тримає роботу. нижчий мій голова, глибокий мій погляд!
37. Як зручно це втратити ім'я! Скажіть, що ви йдете додому і ніхто не знає ваше ім'я. Він хоче зателефонувати вам в клас, маршрути, «Ком тут...» і зупинки, вона забута її ім'я. Звісно, ви не будете йти, бо ви не знаєте, що вона називається!
38. Вбити час! Як це може бути? Якщо ви не побороли його, ви можете попросити його за все, що ви хочете.
39.00 р. Десять ночей в десять разів тепліше одного. І десять разів застуди.
40. Не розуміючи.
Також читайте:
Правила прокладок Мумі
Вінні правила життя Поа
Правила життя для маленького князя
www.adme.ru/tvorchestvo-pisateli/pravila-zhizni-malenkogo-princa-710660/