Свята циніка Курт Воннегут

11 листопада народився Курт Воннегут, один з найяскравіших сатиристів і наукознавства. «Я пишу з 1949 року. Я впевнений. Я не маю історії про літературу, які корисні для інших. Коли я пишу, я просто стати себе. І я шість футів два дюйми заввишки, я зважаю близько двохсот фунтів, я рухаю розумно, але я плавлю добре. Ось все це тимчасово орендовані тушки і письмові книжки. Але я красива в воді, Курт Воннегут описав себе в передмові до збору оповідання.

Його батько був відомим архітектором і матір'ю прийшла з сімейства пивних мільйонерів. Так Воньєнгут мав кого-то писати його божевільні олігархи. Він був мільйонером.

Фото з альбому Vonnegut, 1940.

Під час Другої світової війни Воннегут був «лютий» у Дрездені, коли місто бомбардувало американський і британський літак. 135,000 людей загинув, а курт пізніше написав його відомий роман Slaughterhouse Five, або Crusade of Children.

Молодий курт.

, Україна

Запис Ворнегута є вражаючим: він працював PR-менеджером в Генеральній електриці, викладав англійську мову в школі для слабозмінених, написав рекламні тексти, був одним з перших дилерів Сааб. У зв’язку з тим він послав історії журналу.

«Якщо ви серйозно хочете розчарувати своїх батьків, і ваша душа не лежить до гомосексуальності, перейдіть до мистецтва. й

У своїх книгах Ворнегут глухий, пралізований і веселий, не боїться побороти нічого і будь-якого. Саме його мистецький метод розмови з сміхом про навіть найважчих і трагійних моментах. Більше 10 своїх книг, він сам зауважив: Є два письменники, які повинні бути вдячні Голлівуду у своїх могилах. Один з них - Маргарет Мітчелл, автор Гони з вітром, а інший - для виготовлення п'ятого будинку.

Курт Воннегут і його собака

«Я сказав, що сини не брати участь у забійі, і що коли вони чули про бджільництва ворогів, вони не відчувають ні радості, ні задоволення. й

Коли я пишу, я відчуваю себе незламним і нелегким людиною з олівцем у роті.

«Чому письменник більш розгорнувся: той, хто отримує руки скручений і загрожував поліцейським, або той, хто живе в повній свободі, але так багато, що він нічого більше не сказав?» ?

Р

Курт Ворнегут і Сергій Довлатов

Воннегут колись змусив популярність Сергія Довлатова і написав йому лист, який починається:

«Дир Сергій Довлатов! Тексти пісень, а це означає: Я люблю тебе занадто, але ви зламали серце. Я народився в цій країні, безболісно служив її під час війни, але я ніколи не зумів продати одну історію до Нью-Йорка. Тексти пісень, а це означає: І тепер ви прийшли і -- чубчик! - Ваша історія видається прямо зараз. Хтось дивний, я розповім вам. . ?

доб. 2

Упродовж свого життя Курт Воннегурт, крім написання, був захоплений принаймні двома речами: сигарети «Pall Mall» і малюнок. В цілому його малюнки були невід’ємною частиною процесу мислення. Наприклад, він зробив ілюстрації для книги «Бреаг для чемпіонів» за допомогою звичайних маркерів.

«Я малюю все своє життя, але я не показував його нікому. Це чудова робота – рекомендую всім. Сінг, танець, писати, малювати, відтворювати інструмент, і це не важливо, чи ви робите це добре або ні - це те, як ви розвиваєте свою душу.

Як для куріння, як 82-річної, він сказав Rolling Stones, «Я збираю компанію, яка робить Pall Mall сигарети і розірвати їх від мільярдів bucks!» З Я був дванадцятий, я подав ці сигарети один за одним, без фільтра. Коробки сказали, що це буде знищити мене. Що? Я жив щасливо до вісімдесят-два. Дякую вам за те, що ви брудні гру!

Найдовші жарти виростають з найглибших розчарувань і відчайдушних страхів. (Кредле для кота)

У 1944 р. напередодні Дня Матері. У 1985 році Ворнегут також захотівся вбити себе: "Не варто привернути увагу до себе..." Я просто хотів, щоб запалити вхідні двері.

622390 р.

У своєму домі Ворнегут поклав дерев'яний знак з девізом: «Ви повинні бути добрими, поганими. й

Молодий курт Воннегут з першою дружиною Джейн і дітьми: син Марк, названий Марком Твіном, і дочками Редаг і Нанет.

Курт Воннегут з його онуком

«Якщо вчений не може пояснити на вісім років, що він робить, він charlatan. й (Кредле для кота)

Автор загинув 11 квітня 2007 р. з наслідків травматичної травми мозку під час падіння. Рік до смерті він опублікував адресу для читачів у газеті Единбург, в якому він писав:

«Не дивлячись на те, як пошкоджені, життєздатні і безглузді наші уряди, наш великий бізнес, наші медіа, наші релігійні та благодійні організації стають, музика ніколи не втратить свого чарівності. Якщо я коли-небудь загинув, Бог заборонений, звичайно, я запитаю вам, щоб написати цей епітаф на могилі: «Для нього музика була необхідним і достатнім доказом існування Бога. й Такі випадкий

Також на тему:

Курт Воннегут: Як написати хороші історії

на www.adme.ru/vdohnovenie-919705/kak-pisat-horoshie-istorii-529955/