Джеремі Кларксон на росіянах

І чому болить бути занадто полоними. У березні цього року провідний лідер автошоу Top Gear Jeremy Clarkson відвідав Росію. За тиждень. А потім я написав дуже чесну статтю про вас і мене. Веб-сайт Вона рекомендує читати її, просто тому, що це чудовий шанс подивитися на наше життя через очі британського чоловіка.

« » » » » » » » » » » » » » »Як кажуть росіяни, ввічливий англійський

час. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Про десять років і більше тому, якщо ви дійсно хотіли дивитися відео з осені кота, це займе хвилину, щоб завантажити відео з Інтернету. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Так ми приїхали до ідеї перегляду відео прямо в Інтернеті. На щастя, група мобільних телефонів керує по всьому світу виплатила уряд Великобританії $22 млрд за щось називається 3G. Тепер люди змушені почекати п'ять секунд для кішки, і за той час, коли ми всі щасливі.

Ми бачимо те ж саме в ліфтах. Щоб закрити двері, ми готові йти. І водіння - ми сердитися в трафікі і прокляти, коли хтось йде повільно внизу тротуару.

І це дивно, що ми Бріц все ще готові витрачати час на щоденне катання і спілкування з людьми, які ми не знаємо. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Ми пишумо довго спасибі листи людям, які вже були вірно вдячні. У діловому листі ми використовуємо фрази, які насправді не потрібні – є просто необхідність бути ввічливими. І якщо ми хочемо, що ми завжди починаємо говорити, "Соррі". Я боїться здаватися дратівливим, але...

Я зупинився, тому що я нещодавно провів тиждень в Росії.Країна, де ніхто не був придуманий. Якщо учасник готелю запитує про Ваш паспорт, то не скажеш: «Чи ви покажете свій паспорт на хвилину, посідає, якщо це не дуже складно?» Вона говорить, "Паспорт". І якщо ви не можете знайти його в три секунди, він додає, "Прийміть!"

Якщо ви замовляєте блюдо, яке не в даний час на меню, не буде ніяких довгих пояснень від офіціанта. Він просто каже: "Це не там." І якщо ви намагаєтеся перетягнути багаж через задні двері, ніхто не буде хворим чекати, поки ви вирішуєте проблему. Вони постійно підштовхують двері, доки все в сумці зламаються і всі пальці.

Коли британський фанат Top Gear хоче взяти з собою картину, він витрачає години, пояснюючи, як його син дивитися шоу на Дайв і як він може пародія мені, і як кожен в будинку "прайс" на нашому шоу. «Фотос». І якщо вони не мають камери з ними, вони говорять вам, щоб стояти і чекати, поки вони йдуть додому і забрати його.

Ви коли-небудь стояли за двома Бриками в лінії для підйомника?
- Після вас.
до Ні, ви були першими.
до Ні, я впевнений, що ви вперше були.
до О, це океї. Я не чекаю. Що гарний день.
- Чим тепліше минулого року.

Підставка в Росії набагато простіше, тому що ніхто не піклується. Якщо хтось об'єктів, і це те, що сталося, ви вийшли свій гаманець і покажете неякісні кредитні картки. У Росії це означає "Я багатший, ніж ви, сонце, так закриваю."

Історія з так званими палітомними дискусіями. Російські росіяни не повернулися до контрагу з тонкими натяками, вони просто скажуть, «Ви не помилитеся». Ось бесіда мала:
до Світ євреї.
- Я розумію, що ви говорите, але я не думаю, що це причина.
- Ви неправильно.
до Але є безліч прикладів.
- Я сказав, що ви були неправильними.

Для Brit, це все дуже дика. Але після того, як я почав усвідомлювати, що рід заощаджує вас багато часу і коштує вам нічого. Коли хтось завітав на будь-який час на всіх сортах пустого нечутого, просто скажеш, що вони неправильно і ходять. У магазині Butcher не турбують з маленькою розмовою. Просто скажи «дві котлети» і чекайте, поки ви сказали ціну. Коли хтось ходить на тротуар, виштовхуйте їх з шляху. Не намагайтеся зловити око бармена в барі. Так само виправте замовлення з самого кінця черги.

Це точно працює для Aeroflot. У літаку починають знімати, хоча не всі ще сіли, а при посадці не потирають на тертці про погоду, а пілот не хоче успішної подальшої поїздки. Ви сказали, щоб сидіти прямо і залишитися в місці до зупинки літака. Але ніхто не слухає.

Вже в домашніх умовах, в аеропорту Хітроу я знайшов досить відповідальний офіцер імміграції. «Як довго ти йдеш? Він запитав ввічливо. Я врятував два секунди, не турбуючись на відповідь.
Я відчував. Загибель смерті. Але це диво, що є британським. Ось чому нам потрібна 4G і кнопки, які закривають двері ліфта і швидкісні поїзди. Ми можемо написати нам більше часу, тому ми можемо написати нам довго спасибі листи і мати маленький чат з молоком.

Сайт: www.topgearclub.ru/blogs/9154