Ти дизайнер, що ви повинні розуміти!

Амбігузні діалоги між клієнтами та дизайнерами, фантазіями та коментарями клієнтів. Дуже важливо. Клієнт завжди правий – це проста ідея вважається аксіом у багатьох сферах діяльності. Але деякі клієнти так само формують свої побажання дизайнеру в листах та технічних завданнях, які просто неможливо поділитися історіями про це. І дійсно, коли завершені проекти, всі макети подаються на прес, знімаються відео, і клієнти щасливі, ви можете сміятися з серця тим, що він практично руйнував роботу.

Веб-сайт Я збирав справжні листи і коментарі від клієнтів в цій статті.

Клієнтські фантазії

Зубна паста

На упаковці зуб повинен виглядати як патчерявий квітка, я не знаю, як його пояснити ... добре, як Земля з космосу!

Реальна ковбаса.

Ми ще не визначилися. Ось приблизні імена: Інтернет ковбаси, ковбаса тато, забіг ковбаси, ковбаса ущільнювача, справжня ковбаса.
Наші слогани. Вони не обрали.
"Якщо ви голодуєте і порожньою, ваш шлунок врятує вас від голоду. й
«Ви не можете жити без ризику, кров зачепить вас. й

Візок з дерева

Я чую, що ви робите користувацькі альбоми?
Ось картина.
Сам фон: мультфільм анімації. Дерева.
Передмова: Є велика дубова дерево на сильну голову африканських американців.
Він має червоне волосся, і він не має синього живота, він отримав чорний, він зношує ракісту білу шапку. Виконується після Фредди Кругера, дует від Кричить і вампіра.
Все на екрані фільму.
А також передпліччя: є люди, які сидять в 3D окуляри і чотири виділяють серед них: одна підсвітка до телефону наркомана і він має перкусія палички за спину, так що приварюють в спорті, другий, з басом, димає трубу арсоніста, а третина з гітарою є серйозним і нічого не робить, а четвертий з мікрофоном в руці впав до колін і починає сміятися дико, а з рота трохи дим йде.
Назва групи: Мапи
Назва альбому: До диму протікає.

Історія

Неймовірно потрібен банер, ідеально в годину, як це: корова летить по небі, вона має крила, як літак або гул (рожевий), він несе відро шоколадних цукерок в своїх зубах, на відро він говорить: «Далісний». Слідувати двома крокодилами і антом з заданою ротом. Нехай муфта бути пурпурним. Все це веселка, але з змішаними квітами, і на відстані можна побачити Ейфелеву вежу. І мітка нижче. Подумайте, що тема підійде, щоб картина зрозуміла всім, і кожен відразу ж побігла в наш магазин.

Політика

Про нас 2 Подарунок футболок для наших режисерів, концепція дуже проста: гіпнотад намальований на футболці, в рисах якої з легкістю!!! Дякуємо!

Бруней Даруссалам

Довгий і важкий скульптурний сайт. Компанія MAZ
Замовник: «Ваш дизайнер – idiot?» Чому ви вставляєте в слайдер ці ворк ... пофарбовані лиже фотографії автомобілів?! Це брудні МАЗи, які приводять і транспортують щебеню, щебеню і т.д. Що думають дизайнер? І дайте їй приїхати до нас на день - дайте їй їздити поті, брудні, жорстокі чоловіки в автомобілях, потім вона буде розуміти, які сайти повинні бути пофарбовані! Чи можете ви отримати кенгуру стрибки за логотипом на сайті? І зробити його пухнастою так, щоб ви хочете доторкнутися до живота!

Клієнт: Спробуйте збити цеглу, грати з формою.
Дизайнер: Форма цегли - паралелепсія.
Клієнт: Чи можна ви думаєте, що ви? Зовні ящика? Якщо ви не, то ми не на нашому шляху з вами.
Дизайнер: Всі права. Я думав, що ви сказали цеглу, що вам сподобалося. Що я не схожа на форму, я просто не можу зрозуміти. Брюки повинні бути у вигляді цегли. Якщо ви хочете кульки або піраміди, вони не більше цегли.
Клієнт: Думка.

- Надішліть мені блискавку.
- Він зробив.
- Я відправив ваш файл на принтер, вони відмовляються від типу - вони говорять дуже мало.

Клієнт: Я не знаю, що я хочу, спробуйте різні варіанти з вашим дизайнером!
Менеджер: Робота з дизайнерськими витратами 1500 рублів за годину.
Клієнт: Ви чортуєте божевільний! Дешево купити квиток на літак
Менеджер: Є різні варіанти прототипів і спробувати їх!

Покупець: Наш бюджет становить $ 400, але нам не потрібно нічого складного... ви використовували Outlook?
Дизайнер: Так, звичайно!
Покупець: Тут нам потрібен сайт з такою ж функціональністю, плюс кілька поліпшень.

Коментарі до одного рядка
  • Ми не можемо писати TZ, ви можете?
  • Так що він був написаний в ТЗ, я можу його записувати в стані впливу. . й
  • Зробіть нові коментарі, які ще не були оголошені.
  • Грати з формою квадрата.
  • Я дуже сподобалося вашу ідею з Negro. Чи можна отримати нігер?
  • Використовуйте комп'ютерну графіку, щоб підняти хлопчика вгору.
  • Я слухав музику з матір'ю. Вона не розуміла. Зробіть перлину!
  • Наша компанія надзвичайно орієнтована на клієнтів. Ми хотіли б мати людей в заголовку сайту. Лоти. Єдиним запитом є те, що вони не виглядають як люди. . й
  • Цей макет просто чудовий, і шрифт красивий, ілюстрація ідеально підходить. І червоний так яскраво! Але приберіть картину, напишіть всі листи однакової висоти і чорного кольору, і дайте фон білого кольору.
  • Ви не розумієте нічого! Я надіслав нормальний файл, і для того, щоб логотип в jeepeg стати вектором, він повинен бути спандований!
  • У нас є чотири основні кольори: коло і квадрат!
  • Для того, щоб знайти на банері стан неприємностей на обличчі і, як якщо зверху вони спускаються освітлення у вигляді баночки нашого бахілового крему з серії LUX.
  • Пофарбуйте цю стіну в кольорі дзеркала, тільки що вона не відображає нічого.
  • Концепція не має творчого дизайну та концепції.
  • Хочу використовувати всі кольори веселки в логотипі, крім коричневого.

Дивитися продовження:
Клієнтам.
Клієнтські фантазії

www.adme.ru/articles/fantazii-klientov-449305/