768
Папа racquet малюнки дитини
Натхнений приклад, як творчість об’єднує батьків і дітей разом. Останнім часом користувач блогу почервоний прізвисько Цацетин завантажив до альбомів колекцію малюнків, за яким є незвичайна історія - це плоди спільної творчості батька і його дітей. Кожен місяць, люблячий батько змушений піти на поїздці, частина якого займає 3-годинний рейс в інше місто. І пропустити час, він бере малюнки своєї дочки і сина, більше схожих схем для розмальовки, і анімує їх кольором. І кожен раз він повертається додому, діти дивляться на результати своєї оригінальної роботи.
Це araukana курка з мого сина, що я пофарбував під час дому.
«Зроблення на лівому старті — я зробив це кілька років тому. Я взяв і пофарбував картину моєї 4-річної дочки. І творіння на праві від мого сина, який зараз 7. й
Моя дочка, коли вона була 5, вернула за мене цей слон, який розповів її казки в її сонці. Я думав, що він був гідним. й
Через кілька місяців я попросила дочку малювати ще одну історію, щоб було щось зробити на поїздці. На щастя, необмежена кількість олівців можна здійснити на площині. й
«Чи були проблеми з цим малюнком. Очевидно, що колір блузки дівчини не повинен був червоний. Я повинен сплатити штраф. й
«Про свою наступну подорож, займався шестирічним сином. Цього разу він і його дочка презентували мене з малюнком. й
р.
«Це порода курки, яка називається пліметроком і куркою. Вони смуговані і з яскраво-червоною гребінкою. До речі, цей колір був обраний дочкою. й
«Це перший раз я забув олівець в домашніх умовах. Але потрібно малювати, тому iPad пішли працювати. Діти були захоплені. й
«Це з моєї дочки. Вона дуже любить котів.
р.
Моя сина вирішила пофарбувати рубець на саму відчуження, а потім попросити мене поліпшити малюнок. Я спробував.
5724866
«Сімейні діти забувають дати мені малюнки до поїздки, і я повинен копати через комірку, щоб знайти робочий матеріал. Це одна з тих випадків. й
В альбомі всього три дні, але вже переглядалися більш ніж 200 000 абонентів, а фотографії малюнків розподілилися по всій мережі. Дад прийшов дуже цікавим способом роботи з дітьми!
«Щомісячний місяць для роботи з містом за 10 днів. Діти дають мені свої малюнки, я пофарбую їх на площині, і коли я повернувся назад, я покажу їх що сталося. Ніяких спеціальних. Але діти люблять їх. І моя дружина хоче мені продовжити цю роботу. й
Також на тему:
Мама малює, дочка закінчує малюнок
Іграшки пришивають з малюнків дітей
З локшини до шедеврів мистецтва
www.adme.ru/hudozhniki-i-art-proekty/ot-karakulej-do-sherov-iskusstva-535805/