1077
25 Nature Фотографії ви повинні побачити це рік
Протягом цього року Національний географічний отримав безліч зображень з різних куточків нашої планети. Сотні фотографів чекали на правильний момент і зробили унікальні кадри, які просто хвилюються.
Веб-сайт Ми обрали для Вас найпримітнішими фотографіями 2013 року, які захоплюють надзвичайну витонченість і красу дикої природи. Є морокканська лисиця, італійське озеро, і навіть величезний tardigrade!
Маяк, Португалія
Великий океан бурі. Порто, Португалія, січень 2013 浜у 涓 蹇
Змащений образ очей, Вірменія
Відкритий погляд 16-річного хлопчика з Єревана – справжня коронка створення. У цьому багаторазово збільшеному малюнку ірису, чорний вінок в центрі є учням, а карниз відображає вії. Все це обрамлена рожевими дугами з вище і нижче. й Сюрен Манвелян
Тардиград, Німеччина
На цій картині, отриманій за допомогою електронного мікроскопа і піддається корекції кольору, у всій його славі з'явилася tardigrade тільки половина міліметра довго, затишне поховане в мох. Ці шість-леговані інвертебрати, схожі на місця відчуження, називаються водними ведмедями. Вони можуть витримувати екстремальний тиск, величезні дози випромінювання, екстремальні температури і йти без їжі протягом багатьох років. 浜у 涓 蹇
Пара пінгвінів, Антарктида
Я взяв цю картину в Port Lockroy під час своєї поїздки в Антарктиду 2010. Два пінгвіни на тлі величного пейзажу створили приголомшливу картину. 浜у 涓 蹇
Фенек, Марокко
Fenec (Latin Vulpes zerda) - мініатюрна лисиця своєрідного вигляду, що живе в степах Північної Африки. Ця тварина отримала свою назву від арабського вболівальника, що означає «фокс». 浜у 涓 蹇
Вишневий цвіт, Накамегуру
Nakameguro в Токіо є одним з найвідоміших місць для любителів вишні. 浜у 涓 蹇
Відображення, Угорщина
Мистика і фотографія. 浜у 涓 蹇
Озеро Карезза, Італія
Fairy Lake Carezza знаходиться поблизу італійського міста Болзано, на південній частині Тірола. Ці води містять безліч легенд і міфів. Я кинув гальку, щоб додати якусь таємничість. 浜у 涓 蹇
Оренда, Рижмонд Парк
Фото, зняті в парку Річмонд на початку жовтня. Прашан Месвані
Східні Сови
Східні маленькі вушні совки приховують на гнізді з дерева, які вони зайняти на території одного з тампонів. Ці маленькі птахи 8 до 10 дюймів заввишки, тому вам потрібно мати гарну зірку, щоб помітити їх. 浜у 涓 蹇
Fjord, Західна Норвегія
The fjords Northeast of Bergen є частиною Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО. 浜у 涓 蹇
Iguazu Falls
Найточніше водоспади Ігуазу, розташовані на кордоні Бразилії та Аргентини, описана дружиною американського президента Франклін Росвелт Елеонора: «Наша Ніагара схожа на потік води з кухні торкнутися на тлі Ігуазу». Дмитро Мойсеєнко, Станіслав Сєдов, Сергій Семенов/AirPano
Леви, Серенгеті
Для чоловічого Hildur і C-Boy обов'язково потрібна команда. На цій фото привертають увагу жінок, зберігаючи контроль над територією. 浜у 涓 蹇
Сова і миша, Міннесота
Великі сірі совки літати на південь від Канади, щоб знайти їжу. 浜у 涓 蹇
Водоспад, Ісландія
Зробив мене через три роки, щоб отримати цю картину. Тут важливо половити дуже момент, коли Північні вогні будуть досить міцними, щоб освітити весь водоспад. 浜у 涓 蹇
Парсон Рассел Тер'єр, США
Парсон Рассел Тер'єр імені Люлу розбризується в басейні в Феніксі, Арізо. Щоб захопити момент, коли вона захоплює іграшка, що кидається в воду, фотограф зажадала десять спроб, можливість працювати під водою і фантастичною майстерністю. 浜у 涓 蹇
Злаки, Фінляндія
У літню ніч сім'я поганих порід на кухні через власний приватний тунель, що виходить на камін. Fagerstrom взяв чотири роки, щоб зловити нічні тварини на плівці. На цій картині він встановив камеру на підвіконні, і він стояв на кілька годин на сходи зовні вікна, чекаючи, коли можна натиснути затвору за допомогою пульта дистанційного керування. й Кай Fagerstrom
Найбільший рафтинг, США
На території озера Форт в Адіронтацьких горах, закритій групі 1902 каное і байдарки намагаються зламати світовий рекорд, побудувавши «великий рафтинг». Правила, які учасники повинні тримати руку тільки для об'єднання човнів в одну гігантську структуру. І вона, в свою чергу, повинна вільно плавати на воді не менше 30 секунд. й Ненсі Батаглія
Червоні панди, English, Українська, Français...
Двомісний тримісячний пандас в зоопарку Лінкольн. Сartore фотографував пару в рамках проекту Ark, яка налічує понад тисячі рідкісних видів. 浜у 涓 蹇
Ice Diamond, Ісландія
800-параж льодових світів в місячному світлі на ісландському пляжі. Отвір зламав від величезного льодовика. Фотограф Джеймс Балог називає такі шматки льодових діамантів, пошуку краси в них, а також трагедії на межі відмирання. 浜у 涓 蹇
Озеро Вакіпу, Нова Зеландія
Ці дерева розташовані на півдні Нової Зеландії. Фото були взяті на морозний ранок і тільки промені Сонця нагадували про те, що зацарював тут недавно. 浜у 涓 蹇
Пейзаж, Латвія
У Ліельварді, Латвія. 浜у 涓 蹇
Пірамід, Чичен Цеза
У 90-му підніжжя піраміди відзначає колишній велич Чічена Цеза. Це велике місто було побудовано навколо дев'ятого століття за сценаріями. й
Гори, Чилі
Фото, взяті на межі Торрес дель Боле в національному парку Чилі. 浜у 涓 蹇
Жирафф, Танзанія
"Я сидів на траві, що фотографував захід, коли я раптом почув шум за мною. Я повертав і побачила цей циркаф, який заморожує за хвилину до повороту на схили. Петро Станлі.
номінальний #image2629805