645
30 найчесніших нот від дітей
Деякі з них розгортають всю драму, але не можна читати її без емоцій. Іноді діти діляться своїми планами життя, бажаннями, страхами і просто думками. Тому що вони не знають, як лежати, не зовсім розуміють, як наш комплексний світ працює і не знають багато соціальних правил і норм, їх фрази дуже серйозні до них, дрібні і дуже смішні дорослим.
Веб-сайт Подарує 30 нот, залишених дітьми до мам, дадів, друзів або вчителів. Зробіть свою роботу протягом декількох хвилин і отримуйте задоволення від вашого серця!
р.
Шановні друзі!
Дякую за те, що мій мама. Якщо у мене була ще одна мама, я лякаю її в обличчя і побачу тебе.
Любов його, Brooke.
, Україна
Я зроблю друзів з Сараєм.
Ми стали друзями, тому що я зловив її в обличчя і сказав "соррі".
Я просто шкода.
Габаритний зображення
Шановний Дад, Я радий, що Ісаак і я проживаю з вами! Ісаак і я прошу тебе! Я сподіваюсь, що ти і твоїй мами! Але ви не будете. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Шановна казка!
Я втратив зуб 23 жовтня. 12 листопада в піці залишався інший зуб. Ти оми мене $1. Я не хочу відштовхуватися, але мені потрібні гроші.
Ендіс
Мама, дякуємо вам за приготування їжі, тому я не гона.
Брендан.
Я сердитися з вами і не будемо говорити вам сьогодні або завтра.
ПС. Всі дні
ПС. Я люблю тебе.
Дад, пам'ятайте:
Тато і сон день не коли тато сну на своєму ліжку весь день, ви знаєте?
мама,
Я люблю тебе більше, ніж веселка.
і красива блакитна небо.
Я люблю тебе більше, ніж метелики.
І крила метелика.
Я люблю тебе більше, ніж корова!
Мама, я зустрілася з дому в 9:30, поки ви і тато сплячі. Будь ласка, зв'яжіться з нами
Емілі.
ПС. Я буду упаковувати ніч.
Моя мама любить пити вино.
Мама, я люблю тебе іноді!!!!
Шановний Бог,
Не загинув один одного, якщо у них були власні номери.
Попрацював з братом.
Ларрі.
Шановні друзі!
Ви краще привезти мене поні цього року, або буде наслідки.
Я сподіваюся, що ви отримали багато подарунків, і я хочу, щоб ви щасливі Різдво!
А ти жир.
Шановні Валерія,
Отримай життя.
Шановні пани МакМагона,
Ти хороший вчитель, але не мій улюблений.
Шановний Бог,
Дякую за брата, але я помочила його цуценя.
Йойце.
Броди,
Міс П. зробив мене написати вам цю замітку. Все, що я хочу зробити це апологизация не дуже хоче, щоб апологізувати.
Я спробував відчуватися, але я не міг.
Ліма
Я ходив з дому, тому що ви думаєте, що я далеко не!
р.
мама, тато, Я люблю тебе, але не можна різати волосся. Якщо ви робите це, я ніколи не пробачу тебе. Я люблю волосся, але ви не будете любити мене достатньо, щоб надати мені зміни.
Смакує життєрадісна.
(доб. 3)
Шановні друзі!
Так/No/Maybe
ПС. Будь ласка, позначте «так», «не» або «майбе».
Я бачу, але я вже побачила Кайл, але коли ми розірвали, ти наступна людина, яку я забрав.
P.S. Це буде відбуватися близько місяця або два.
Шановний Юліан,
У вас є великий день!
Я люблю тебе, мама.
Ні, це не буде.
Позитивні шляхи для нашої сім'ї, щоб отримати її від стресу.
Найцікавіша людина мені.
Я думаю, що мій dad є найбільш цікавим, я знаю. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Дякую за крутий водний пістолет, я збираю вас з ним.
Скотт.
р.
Коли я був восьмим, сусідська собака поповнена в моєму дворі весь час. Так як один раз я повернувся в неї.
Ерік і мама,
Не займайте куки, - за допомогою Mommy's отримав велику дупу, і Ерік's gonna займе занадто багато.
номінальний #image3206505
Веб-сайт Подарує 30 нот, залишених дітьми до мам, дадів, друзів або вчителів. Зробіть свою роботу протягом декількох хвилин і отримуйте задоволення від вашого серця!
р.
Шановні друзі!
Дякую за те, що мій мама. Якщо у мене була ще одна мама, я лякаю її в обличчя і побачу тебе.
Любов його, Brooke.
, Україна
Я зроблю друзів з Сараєм.
Ми стали друзями, тому що я зловив її в обличчя і сказав "соррі".
Я просто шкода.
Габаритний зображення
Шановний Дад, Я радий, що Ісаак і я проживаю з вами! Ісаак і я прошу тебе! Я сподіваюсь, що ти і твоїй мами! Але ви не будете. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Шановна казка!
Я втратив зуб 23 жовтня. 12 листопада в піці залишався інший зуб. Ти оми мене $1. Я не хочу відштовхуватися, але мені потрібні гроші.
Ендіс
Мама, дякуємо вам за приготування їжі, тому я не гона.
Брендан.
Я сердитися з вами і не будемо говорити вам сьогодні або завтра.
ПС. Всі дні
ПС. Я люблю тебе.
Дад, пам'ятайте:
Тато і сон день не коли тато сну на своєму ліжку весь день, ви знаєте?
мама,
Я люблю тебе більше, ніж веселка.
і красива блакитна небо.
Я люблю тебе більше, ніж метелики.
І крила метелика.
Я люблю тебе більше, ніж корова!
Мама, я зустрілася з дому в 9:30, поки ви і тато сплячі. Будь ласка, зв'яжіться з нами
Емілі.
ПС. Я буду упаковувати ніч.
Моя мама любить пити вино.
Мама, я люблю тебе іноді!!!!
Шановний Бог,
Не загинув один одного, якщо у них були власні номери.
Попрацював з братом.
Ларрі.
Шановні друзі!
Ви краще привезти мене поні цього року, або буде наслідки.
Я сподіваюся, що ви отримали багато подарунків, і я хочу, щоб ви щасливі Різдво!
А ти жир.
Шановні Валерія,
Отримай життя.
Шановні пани МакМагона,
Ти хороший вчитель, але не мій улюблений.
Шановний Бог,
Дякую за брата, але я помочила його цуценя.
Йойце.
Броди,
Міс П. зробив мене написати вам цю замітку. Все, що я хочу зробити це апологизация не дуже хоче, щоб апологізувати.
Я спробував відчуватися, але я не міг.
Ліма
Я ходив з дому, тому що ви думаєте, що я далеко не!
р.
мама, тато, Я люблю тебе, але не можна різати волосся. Якщо ви робите це, я ніколи не пробачу тебе. Я люблю волосся, але ви не будете любити мене достатньо, щоб надати мені зміни.
Смакує життєрадісна.
(доб. 3)
Шановні друзі!
Так/No/Maybe
ПС. Будь ласка, позначте «так», «не» або «майбе».
Я бачу, але я вже побачила Кайл, але коли ми розірвали, ти наступна людина, яку я забрав.
P.S. Це буде відбуватися близько місяця або два.
Шановний Юліан,
У вас є великий день!
Я люблю тебе, мама.
Ні, це не буде.
Позитивні шляхи для нашої сім'ї, щоб отримати її від стресу.
Найцікавіша людина мені.
Я думаю, що мій dad є найбільш цікавим, я знаю. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Дякую за крутий водний пістолет, я збираю вас з ним.
Скотт.
р.
Коли я був восьмим, сусідська собака поповнена в моєму дворі весь час. Так як один раз я повернувся в неї.
Ерік і мама,
Не займайте куки, - за допомогою Mommy's отримав велику дупу, і Ерік's gonna займе занадто багато.
номінальний #image3206505